facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TB Events

TB Events

Info

Als landelijke aanbieder van bedrijfs-, familie- en vrijgezellenfeesten staat TB Events keer op keer garant voor een verrassende invulling.

Geschiedenis

Evenementenbureau voor de organisatie van Bedrijfsuitjes - Vrijgezellenfeesten - Persooneelsfeesten in heel Nederland , Belgie en Duitsland



"TB Events - evenementenbureau voor bedrijfsuitjes , vrijgezellenfeesten, familieuitje , personeelsuitjes en nog veel meer! Wij leveren een leuk uitje bij u op locatie of een locatie in Nederland, Belgie, Duitsland of ander land op aanvraag. Meer informatie vindt u terug op o.a. website Tbevents nl , Dinermoordspel nl. Bij vragen kunt u ons bellen op 0314 - 741 741 of mailen naar [email protected]"
Adres:
Telefoonnummer: 0314-741741
Stad: Terborg



op zoek naar gerelateerd: TB Events Moorddiner, TB Events Hunted, TB Events algemene voorwaarden, Tb events fotos, TB Events Wedding Game, TB Events Cluedo, Grande Mousseux, Tb events crazy 88
Recensies
Op de dag van ons uitje werd er code rood en een NL-alert afgegeven vanwege het noodweer. Toch was TB events verbaasd dat wij ons uitje niet door wilden laten gaan. Het viel volgens hun wel wat mee. We moesten er ook zelf over informeren, want als het aan hen lag, lieten ze het doorgaan. Als je door het hele land activiteiten organiseert, moet je de weersomstandigheden ook per provincie bekijken en serieus nemen. Dit deden zij niet. Driekwart van de kosten moeten betalen, voor niks… Geen uitje. Dit toont weinig coulance. Wij snappen dat er kosten zijn gemaakt, maar zoveel.. En verkondigen dat jullie er niks aan verdienen? Dat kan gewoon niet kloppen. Wij hebben van het restaurant vernomen dat de kosten die zij hebben doorberekend heel redelijk zijn. De rest van het exorbitant hoge bedrag moet dus naar jullie zijn gegaan. Hele jaar hard gewerkt en zin om met ons team op een leuke manier af te sluiten. Heel zuur dat het dan zo moet eindigen. We mogen het uitje nog een keer doen met een kleine korting, maar feit blijft, dat we een groot bedrag kwijt zijn, dus voor ons geen TB events meer. Wij raden TB events dus zeker niet aan!
Jachtseizoen geboekt als teamuitje. De dag dat we dit zouden doen, werden we een paar uur van te voren opgebeld dat de spelleider die op locatie zou komen ziek zou zijn en er géén vervanging was. We hebben het min of meer zelf uitgezocht en konden telefonisch onze vragen stellen. Drankje en prijsuitreiking gingen niet door en ook werden er géén benzine kosten gemaakt door de organisatie, maar wel de volle pond willen krijgen. De spelregels waren niet duidelijk en het spel dat we speelden kun je ook op internet opzoeken, een app downloaden en spelen maar. Heel amateuristisch en een familie bedrijf wat elkaar het hand boven het hoofd haalt. Ze hebben een grote mond en kunnen enorm goed bluffen.
De website van TB Events straalt van de 4 - en 5 sterren recensies en dat gaf ons zelfs de doorslag om hier ons teamuitje te boeken. Bij verder zoeken op internet zijn de slechte reviews echter wel degelijk te vinden en deze zijn niet misselijk. Ons zgn. Moorddiner in december 2022 was ook een aanfluiting en stond totaal niet in verhouding tot het bedrag dat wij hiervoor neertelden. Na het event hebben wij TB Events gemaild, maar daar werd net zo slecht op gereageerd als de teleurstellende avond was. Wij zullen in elk geval nooit meer hier boeken.
Jachtseizoen gespeeld. Als jager kan je het spel nooit winnen. Waardeloos. Zeer trage correctie van de spelleider ook
Zeer slecht contact met de organisatie zelf. Dachten niet mee en simpele vragen werden beantwoord met 'je verliest als je geld als je niet afkomt' De activiteit op zich was wel goed, maar nooit boek ik nog iets met hen.
Expeditie Robinson was een enorme tegenvaller. De puzzels werden niet aangepast naar onze groepsgrootte waardoor meer dan de helft niets stond te doen. De organisatie was ongeregeld en onprofessioneel, spelregels werden tijdens het spel aangepast en het was niet duidelijk wat we moesten doen. We hebben achteraf na veel mails een gereduceerd tarief gekregen.
Samen met onze collega's hebben we op donderdag 23 juni het spel Ranking the Company gespeeld. De jongen die het presenteerde was slecht voorbereid en de presentatie bevatte enorm veel spelfouten. Erg slordig en bovenal onnodig. Achteraf gezien hadden we dit zelf beter kunnen organiseren, de prijs / kwaliteit verhouding is scheef. Ik zou dit bedrijf niet aanraden.
50 Shades of Grey - spel geboekt voor een vrijgezellen. De organisatie was er ruim op tijd, goede uitleg, zeer sympathiek. Dikke duim voor Rens! TB Events: Zeker een aanrader! :-
Jachtseizoen viel tegen. Kort en amateuristisch. Stond van 2 tot 5 maar was klaar met een uurtje of 1,5. Het was leuk maar de prijs zeker niet waard. 40 euro per persoon… niet weer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid