facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tayseer Reizen

"Tayseer Reizen Hadj & Oemrah voorheen Diwan Reizen is ook in staat om op afspraak bij u langs te komen. Onze organisatie zorgt voor veilige en betrouwbare luchtvaartdiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en coördineren van Hadj & Umrah, door onze jarenlange ervaring.Tayseer Reizen biedt reizen naar de heilige plekken tegen concurrerende prijzen. Bij ons kunt u terecht voor losse vluchten of hotel accommodaties maar ook voor reizen all inclusief. Ons team van professionals staan tot uw beschikking om u te adviseren en u voor te bereiden op uw individuele of groepsreis. Wij zullen u persoonlijk begeleiden en ondersteunen om uw wens mede mogelijk te laten maken."
Adres: Tongelresestraat 60, 6511VK Eindhoven
Telefoonnummer: 0407505322
Stad: Eindhoven
Route: Tongelresestraat 60
Postcode: 6511VK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Umrah Ramadan 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balci Reizen Balci Reizen 495 meter Reageren altijd super snel, regelen precies wat je nodig hebt en denken mee. En ticke...
Withlocals Withlocals 1 km We hadden een gids in Rome voor de foodtour!.. Het was verschrikkelijk, het eten was ...
Disma Reizen Eindhoven Disma Reizen Eindhoven 1 km Zij denken heel goed mee met wat wij willen in de reis die wij boeken.
Vier de Vakantie Vier de Vakantie 3 km Stop met zoeken en laat Vier de Vakantie het zoekwerk doen voor jouw volgende reis, v...
Diamond Limousine Service Diamond Limousine Service 6 km Altijd al in een Limousine vervoerd willen worden?
Vacansoleil Camping Holidays Vacansoleil Camping Holidays 7 km Behoorlijk slechte ervaring dit keer, helaas. Wij hebben dit jaar, na de prachtige vi...
Airexpressbus Airexpressbus 7 km Vertaald door Google Deze plaats is niet op de luchthaven. Geen van de medewerkers ka...
Recensies
Ik heb samen met mijn ouders de Umrah tijdens de ramadan verricht met reisbureau Tayseer. De begeleiders zowel Aboe Nawfal als Oem Nawfal waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Je kan altijd bij ze terecht als je vragen hebt. We zijn erg tevreden met de begeleiding die we hebben gekregen en de uitgebreide uitleg die we hebben ontvangen zowel tijdens de Umrah als bij de excursies. Het was een ervaring die we niet gaan vergeten. Alhamdoelillah
Ik heb met Tayseer reizen de Umrah verricht. We zijn 19 dagen weggeweest tijdens de ramadan. en na mijn ervaring kan ik zeggen dat het zeker een aanrader is. De begeleiders hebben ons zeer goed begeleid tijdens de Umrah. De communicatie was ook zeer top zowel vooraf de reis als tijdens de reis. Het zijn ervaren begeleiders die zich bekommeren om de groep en hun verantwoordelijkheid als begeleiders heel serieus nemen. Voor mij is Tayseer reizen zeker voor herhaling vatbaar!
Helaas zijn we weer terug in Nederland………. Wat een fantastische reis hebben we achter de rug!! We hebben er enorm van genoten. Zeker één van de beste/mooiste/indrukwekkendste reizen die we ooit gemaakt hebben. Het was perfect!. Onze complimenten! De informatie vooraf, de zorgvuldige planning die rekening hield met onze persoonlijke wensen, alle reserveringen en de excursies. We gingen goed voorbereid op pad en we hebben van a tot z genoten. Een onvergetelijke trip achter de rug. We genieten hier nog lang van na!! We hebben lang moeten wachten maar het was het dubbel en dwars waard!!
Dit is mijn eerste slechte review in heel mijn leven. Ik schrijf normaal nooit negatieve beoordelingen zonder een ernstige valid reden. Ik vind dat bedrijven hun reputatie en bedrijfsvoering verbeteren op basis van constructieve feedback. Ik heb tijdens mijn reis met overige reizigers mijn klachten geuit en feedback gegeven, maar er was niks mee gedaan behalve het verdedigen van de organisatie. Ik heb recent een reis gemaakt via Tayseer reizen voor oemrah en ben helaas zeer ontevreden over de diensten die zij hebben aangeboden. Mijn ervaring met de oemrah reis die werd georganiseerd door Tayseer was teleurstellend . Ik was ontevreden over de kwaliteit van het hotel, die heel slecht was vooral de zamzam tower die hun Clock tower benoemen bij het boeken, wat erg bedriegelijk is aangezien zamzam tower een ander hotel is. Het is bedrieglijk als informatie niet correct wordt vermeld bij het kopen van een ticket. Ik had een goedkoper hotel gekregen dan waarvoor ik had betaald tapijten waren smerig, leken jaren niet schoon gemaakt te zijn en beddengoed was nog vies, lag bloed op kussen en haren op bedden goed en rook naar zweet . . Verder was de busreis vanuit Medina naar Mekka zeer onplezierig. De reis duurde 12 uur, met 2 uur vertraging terwijl we op de bus moesten wachten. Ik raad mensen aan om de trein te nemen, die in slechts 2,5 uur op de locatie is. Excursies die waren gepland, werden afgezegd. Bovendien waren de kosten voor betaalde inbegrepen voeding goedkoper daar en ik kreeg voedselvergiftiging. Ik vond dat 13 dagen veel te lang waren en niet nodig. Wat mij nog het meest teleurstelde was dat de organisatie een toeristenvisum heeft aangevraagd in plaats van een Umrah visum, Ik had verwacht dat de 5 liter zamzam water die bij het kopen van het ticket werd vermeld, inbegrepen zou zijn, maar dit bleek niet het geval te zijn omdat de organisatie geen Umrah visum had besteld. Daarnaast werd mij en reisgenoot beloofd dat wij onze 5 liter zamzam water zou ontvangen nadat wij een klacht had ingediend bij de organisatie over het ontbreken van het water bij het visum. Helaas zijn we nu weken later en niets meer over gehoord en bleek het een loze belofte te zijn. Ik iedereen een mooi reis en waarschuw jullie dan ook echt voor deze organisatie.Ik zou iedreen aanraden om op zoek te gaan naar een betrouwbare en eerlijke organisatie voor hun reis naar oemrah, in plaats van Tayseer Reizen te kiezen. De ervaringen die ik en nog 8 anderen van de reis hebben gehad met hen waren teleurstellend en ik raad anderen aan om niet dezelfde fout te maken.
Ik heb alleen maar goede ervaringen, ik ben vaker met deze organisatie meegegaan. Vanaf 2018 ben ik gaan reizen met deze organisatie, sindsdien reis ik altijd met deze organisatie. Ze zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ze houden rekening met de wensen van de mensen, vragen ook naar feedback. De hotels zijn altijd dichtbij de moskee. Ze komen altijd hun beloftes netjes na. Ik zou deze organisatie zeker aanbevelen.
Mijn ouders gaan altijd via Tayseer reizen. We zijn heel erg tevreden over alles er wordt vanuit de organisatie ook meer gedaan altijd. Echt een aanrader inshallah blijven we altijd via Tayseer reizen gaan.
Ik heb goeie ervaringen bij tayseer, hij is zeer vriendelijk en zet zich meer in dan nodig is. Ook heeft hij goede prijzen.
Beste, Ik zou niemand aanraden, de reden is dat deze organisatie heeft alleen valse beloften, zodra je betaald er is niemand neemt ze telefoon op ze zijn gewoon een oplichter bedrijf.
Ik raad Tayseer reizen aan voor een Oemrah of Hadj. Goede begeleiding tijdens de reis en goede uitleg.
بسم الله الرحمن الرحيم het is alhamdo lillaah iedere keer een onvergetelijke ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid