facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxicentrale Van der Bles

Taxicentrale Van der Bles

Geschiedenis

Taxi van der Bles biedt al meer dan 30 jaar veilig en comfortabel taxi-en rolstoelvervoer in Sneek, Bolsward, Makkum, Workum en wijde omgeving.
U kunt bij ons terecht voor o.a. Particulier Taxivervoer, Groepsvervoer, Zittend Ziekenvervoer, Rolstoelvervoer, WMO-vervoer, Schipholvervoer. Ook verzorgen wij contractvervoer voor o.a.
deelnemers van Dagverzorgingsprojecten, ouderen en zieken, leerlingen van scholen en instellingen etc.

Wij volgen de ontwikkelingen in de taxibranche op de voet en staan voor veilig en comfortabel vervoer.

WMO-vervoersvergoeding.
In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kunnen ouderen, personen met een beperking, chronische psychologische problemen of psycho-sociale problemen, een vervoersvergoeding aanvragen bij het WMO-loket van de gemeente Sud West Fryslan.
Wanneer men hiervoor in aanmerking komt, krijgt men een aantal te besteden kilometers per jaar toegewezen, die men kan benutten voor taxiritten in het kader van de sociale contacten. Men mag reizen binnen een straal van 25 kilometer, gemeten vanaf de eigen woonplaats.
Bij het aanvragen van een rit vermeldt de klant dat hij/zij gebruik maakt van de WMO-vervoersregeling en geeft naast het ophaaladres en de bestemming, tevens op met hoeveel personen men reist, of men een rollator of opvouwbare rolstoel mee neemt óf dat men vervoerd wil worden met de rolstoelbus (rolstoelgebonden klanten).

WMO-ritten kunnen betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving. Machtigingsformulieren zijn verkrijgbaar via ons kantoor.

DRA/BlesVervoersPas
Wanneer u niet in aanmerking komt voor een WMO-vervoersvergoeding, kunt u onze DRA/BlesvervoersPas aanvragen, tegen eenmalige administratiekosten van € 5,00.
Met deze pas kunt u met flinke korting reizen. U betaalt per zone van 5 km.

Ritten met de DRA/BlesVervoersPas kunnen ook betaald worden d.m.v. een machtiging tot automatische afschrijving.

Adres: Suderseewei 11, 8754 GK Makkum
Telefoonnummer: 0515 232 222
Stad: Makkum
Route: Suderseewei 11
Postcode: 8754 GK


Recensies
Sjoerd, super snel aanwezig! Stalen zenuwen, blijft rustig en rijdt veilig! Het lage en vooral flauwe niveau van 9 dronken dropjes vervoeren is een kunst! "Respect"!!! Daarbij meedenken in de prijs krijgt ie van mij een dikke 10. Afz. De dropjes vanuit Hieslum naar blauwhuis weer onderweg en terug naar blauwhuis, iemand tel. vergeten. Gelijk dan ook maar plas pauze gedaan en op naar Easterein. Verder stond woudsend,koudum en sravoren nog op de route..... pfff Prijs kwaliteit SUPER!!
Ik belde en binnen een uur stond de taxi op aangewezen plaats, top geregeld
Wat een vaag bedrijf. Ze zeiden dat ze tot 5uur s'ochtens open zouden zijn tenzij het rustig is. Bel ik om 23.45 zijn ze al dicht.... nu heb ik 1 uur moeten lopen
Ik maak gebruik van de rolstoeltaxi en dat bevalt mij zeer goed! Nette chauffeurs en super vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
Gevaar op de weg. Bumper kleven en gooit zonder uit te kijken de taxi ertussen bij inhalen. We moesten vol in de remmen. Onverantwoord !
Oef, hier zijn we flink afgezet door de duurste taxi van het land! De rit was prima, maar op bestemming aangekomen bleek de prijs plots twee keer zo hoog dan wat we via de telefoon hadden besproken. Voor een retourtje Sneek van 20 minuten -in 2 busjes voor zes personen- mochten we € 300,- afrekenen !!! Nooit meer!
Informatie en contact prima ondanks dat ze me niet met een regio taxi konden assisteren alle goeds andere oplossing gevonden
Altijd netjes te woord staan. Altijd keurig op tijd. Gezellige chauffeurs
Wat een slechte ervaring. Onbeschofte chauffeur, te laat en prijs werd ineens hoger dan afgesproken. Onbetrouwbaar.
Na dat de ene vervoerder ons had laten zitten kon dit bedrijf na al een half uur met wat schuifwerk ons te hulp schieten echt top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid