facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxibedrijf van der Zanden

Taxibedrijf van der Zanden
"Van der Zanden Taxi & Tours is de taxi- en touringcarcentrale in de regio en zorgt voor uw gewenst individueel- en of groepspersonenvervoer. Al jaren brengen wij u naar uw gewenste bestemming op uw gewenste tijd. Veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid stellen wij daarbij voorop. Of u nu op zoek bent naar een taxirit voor uw ziekenhuisbezoek, zakelijkvervoer, luchthavenvervoer of touringcarvervoer: van der Zanden Taxi & Tours staat garant voor een aangename rit."
Adres: Duizeldonksestraat 1-C, 5705CA Helmond
Telefoonnummer: 0492511517
Stad: Helmond
Route: Duizeldonksestraat 1-C
Postcode: 5705CA



op zoek naar gerelateerd: Kosten taxi Helmond, Taxi Eindhoven Helmond, Van Helvoort Taxi, Taxibedrijven Helmond, Taxi Deurne, Van der sanden Taxi IJsselstein, Uber taxi helmond, Taxi Beek en Donk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TwinTours TwinTours 1 km Het was perfect geregeld... Zeker voor herhaling vatbaar... En Ron was een topper
Aanhangwagenhurenhelmond.nl Aanhangwagenhurenhelmond.nl 4 km Op aanraden van een vriend een aanhanger gehuurd voor een dag. zaterdag bij vd Vleute...
The Travel Club - Mariëtte van Genugten The Travel Club - Mariëtte van Genugten 5 km Ga mee op reis! Vertel me uw wensen en ik laat u de wereld zien.
Taxi Helmond Taxi Helmond 20 km Taxi Centrale in Hemond en omgeving!
Recensies
Taxi gebeld maar kwamen niet opdagen. Daarna, ruim voor sluitingstijd, nog een keer proberen te bellen maar er werd niet meer opgenomen.
5 Positief & dankbaar voor de goede service & vooral de prettige & veilige taxi ritten naar een bestemming verder in het land waar ik wekelijks gebruik van kan maken. En de voorspoedige samenwerkingen hier in ook bij uitzonderingen. Vriendelijk bedankt team van der Zanden en mijn 'vaste' chauffeur.
Terugreis van zhuis naar mijn adres. Ik had blijkbaar een chauffeur als bumperklever, remmen op t laatste moment. Stuur hem terug naar een cursus of zo. Ik voelde me ook niet veilig in de auto.
Al meer dan 25jaar trouwe cz-klant maar ook gewoon zélf klant bij dit taxibedrijf geweest. Altijd goede en betrouwbare chauffeurs en gezellige chauffeurs op enkelingen soms na, degene die af en toe inderdaad fiks chagrijnig kan reageren, vooral niet tegen stress kan, en de telefoon vaak opneemt, moet je vaak met een korrel zout nemen...Wat al door een klant gezegd wordt, alsof ze ongesteld moest worden, tja...zo kan ze inderdaad wel eens overkomen. Gewoon ertegen in gaan en ze wordt vanzelf wel weer redelijk. Ik heb er wel wat akkefietjes mee meegemaakt in de laatste jaren voornamelijk sinds ze bijna tegen een failliessement aanzaten en de chauffeurs niet meer konden betalen en nu was het helaas tot een aanvaring gekomen dat ik besloten heb het taxi bedrijf te verlaten voor een ander. Bedankt voor alle goede jaren chauffeurs! Maar helaas de eigenaar en ik konden over een ongeval wat hij niks noemde niet eens worden en mijn scootmobiel is helaas overleden. Een chauffeuse liet hem scheef uit de taxi rijden en viel erlangs en ja dat ging dus wél zo hard dat de aandrijving van de motor en achteras finaal kapot is...Hij wou zelf er iemand naar laten kijken, maar helaas mag dat niet van de WMO Gemeente en Medipoint en nu helaas is het vaarwel scoot en vaarwel taxi van der Zanden. Ik vond het jammer, maar de keuze moest gemaakt worden. Nogmaals, zonder deze ongemakken van de laatste 2 jaren en dit voorval, is het een prima bedrijf!
Staat website Mierlo staat zelf op Google Mierlo rijd niet Mierlo gaande aanpassen anders voor andere mensen niet bellen rijd er niet
Heb je helemaal niets aan!! 9 van de 10 keer Nee verkopen!! Het is de omgekeerde wereld bij hun, afspraken maken waneer het hun uitkomt ja doei! Ze moeten personeel in huren en niet een bedrijf runnen met maar een paar chauffeurs, grote amateurs zijn het!
Heel vervelend dat er staat geopend maar ze zijn gesloten
Denk dat vrouw aan de foon ..ongesteld is vriendelijk kost geen geld baba nog eens Taxi bestelen ....
Goed op tijd vriendelijke chauffeurs
Echt een goede bedrijf, komt op tijd, prijs is heeeeeel laag vergelijking met andere bedrijven. Topper!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid