facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Zwijndrechtse Waard

Taxi Zwijndrechtse Waard

Info

Taxi Zwijndrechtse Waard uit Zwijndrecht is een nieuw, jong en dynamisch taxibedrijf met service op maat.

Geschiedenis

Taxi Zwijndrechtse Waard uit Zwijndrecht is een nieuw, jong en dynamisch taxibedrijf met service op maat. Taxi Zwijndrecht zorgt dat u zorgeloos van A naar B komt.

Taxi Zwijndrechtse Waard is modern taxibedrijf met een herkenbaar ouderwetse naam en een herkenbaar telefoonnummer voor de inwoners en bedrijf van Zwijndrecht en omstreken.

Taxi Zwijndrechtse Waard brengt u waar u ook maar wilt voor een eerlijke prijs. Bij Taxi Zwijndrechtse Waard kunt u terecht voor taxi vervoer t/m 8 personen of meer. Met onze luxe wagenpark brengen wij uw personeel of zakelijke gasten op een comfortabele manier van/naar elke gewenste bestemming.

Dus bel snel Taxi Zwijndrechtse Waard en boek een Taxi.



"Welkom bij Taxi Zwijndrechtse Waard Taxi Zwijndrecht.Taxi Zwijndrechtse Waard is een jong en dynamisch taxibedrijf in Zwijndrecht en omstreken. Met service op maat in Zwijndrecht en omstreken.Bij Taxi Zwijndrechtse Waard Taxi Zwijndrecht kunt u er zeker van zijn dat u gereden wordt in representatieve taxi's. Daarnaast werken wij met chauffeurs die een servicegerichte houding hebben en in het bezit zijn van de benodigde papieren. Zij doen er alles aan om u een plezierige en comfortabele rit te bezorgen.Diensten Taxi Zwijndrechtse Waard Taxi Zwijndrecht, personenvervoer, airport service, groepsvervoer, zakelijk vervoer, horeca taxiBent u 65 jaar of ouder? Dan reist u bij Taxi Zwijndrechtse Waard onder een speciaal tarief."
Adres: W. Snelliusweg 92B, 3331 EZ Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 0786127268
Stad: Zwijndrecht
Route: W. Snelliusweg 92B
Postcode: 3331 EZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 00:00
Woensdag: 07:00 - 00:00
Donderdag: 07:00 - 02:00
Vrijdag: 07:00 - 05:00
Zaterdag: 07:00 - 06:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Seniorenbus Zwijndrecht, Taxi Hendrik-Ido-Ambacht naar Schiphol, Taxi Zwijndrecht Rotterdam
Recensies
Taxi Zwijndrechtse Waard is een super service! De taxi’s zijn altijd heel erg schoon en netjes. Ook zijn de chauffeurs netjes, vriendelijk en behulpzaam! De taxi is goed bereikbaar! Wij reizen graag met Taxi Zwijndrechtse Waard! Als je een goede betrouwbare taxi wilt dat je geld waard is zou ik het zeker aanraden om je volgende rit te boeken bij deze taxi!
Zaterdagavond naar huis gebracht door een hele aardige chauffeur. Hebben wij onze kids per ongeluk een tas laten liggen in de taxi met Nintendo en spellen. Gelukkig is de tas netjes apart gehouden door de chauffeur, zodat wij de tas de volgende dag weer op konden komen halen. Dit bedrijf verdient 10 sterren!!!!
Oeps. Een welverdiende review vergeten te plaatsen. Dus bij deze alsnog. Sept/Okt j.l. van luchthaventaxi naar Schiphol gebruik gemaakt. Alles keurig op tijd. Ze houden bij terugvlucht de vluchtijd met vluchtnummer in de gaten. Bij aankomst geen wachttijd op de taxi. Gaan jullie in mei 2023 zeker weer boeken
Het duurde iets langer als verwacht, maar prettige rit naar Gorinchem gehad.
Nette busjes, fijne chauffeurs. Voor een degelijke prijs
Fijne taxichauffeur, die mij netjes en snel bracht waar ik moet zijn.
Na een prettig telefoongesprek besloten ons gezin van 5 personen naar schiphol te laten brengen en ons na de vakantie ook weer op te laten halen. Alles was goed, sympathieke taxi chauffeur, was op tijd. Taxibus was prima! Ik zal de volgende keer weer gebruik maken van TZW! Bedankt!
Enkele dagen voor gebruik e-mail gestuurd. Snel antwoord en heldere communicatie. De taxi was ruim op tijd gearriveerd met een sympathieke chauffeur. Dankzij jullie op tijd station bereikt en mijn reis zeer goed begonnen. Aanrader!
Ontzettend fijne werkgevers, die altijd met me meedenken. Wanneer ik zelf een taxi nodig heb, is de chauffeur op tijd en verloopt de rit comfortabel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid