facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Troost en de Boer

Taxi Troost en de Boer

Info

Troost & de Boer is een kleinschalig bedrijf dat nog staat voor goede service en klantvriendelijkheid, door onze kleinschaligheid en korte communicatie lijnen staan wij garant voor goed en plezierig personenvervoer.

Geschiedenis

Uw tevredenheid is onze doelstelling

Troost & de Boer is een kleinschalig bedrijf dat nog staat voor goede service en klantvriendelijkheid, door onze kleinschaligheid en korte communicatie lijnen staan wij garant voor goed en plezierig personenvervoer.

Kwaliteit
Wij zijn in het bezit van een jong en dealer-onderhouden wagenpark, dit in samenwerking met een hecht teamverband van telefonistes, centralisten en chauffeurs geeft ons de mogelijkheid om u veilig en comfortabel te vervoeren.

Ervaring
Taxi Troost & de Boer te Wolvega heeft al ruim 90 jaar ervaring in de taxibranche en is uiteraard in het bezit van het TX-keurmerk wat garant staat voor kwaliteit. Al ons vervoer loopt via onze moderne centrale in Wolvega waar onze vriendelijke telefonistes klaarzitten om u te woord te staan.

Diversiteit
Door de diverse mogelijkheden van ons wagenpark zijn wij in staat om bijna elk vervoersprobleem voor u op te lossen of het nu taxi, rolstoel, limo of touringcarvervoer moet zijn wij regelen het voor u.

Adres: Magnesiumweg 2, 8471XM Wolvega
Telefoonnummer: 0561-612643
Stad: Wolvega
Route: Magnesiumweg 2
Postcode: 8471XM



op zoek naar gerelateerd: Taxi Noordwolde, Taxi Peter Wolvega, Taxi Steenwijk, Taxi Wolvega, Taxi Wolvega tarieven, Taxi Heerenveen
Recensies
Super fijn bedrijf. Fijne mensen denken graag met je mee. De eigenaar werkt zich het snot voor de ogen. Busje taxi touringcar niks is deze man te gek. Ga zo door!
Zéér tevreden over mijn Taxi-ritjes naar het RIF.. : altijd mooi op tijd, en vaak als ik snel klaar was stond de Taxi er nog .. Super aardige chauffeurs. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen !
Prima zittend taxivervoer totdat het niet gaat zoals het moet en er meer geregeld moet worden om de rit vergoed te krijgen…. Ze halen dan gewoon de geplande ritten op het laatste moment eruit zonder overleg, erg kwalijk als je met de boot van 6.00 uur s’ochtends van Ameland moet komen en voor een chemo op tijd in Leeuwarden moet zijn….. Dit kan en moet echt beter geregeld worden!
We zijn 18 keer via dit taxibedrijf naar VUmc geweest. Je kunt uitstekend met hen overleggen, komen afspraken na. Doen wat ze zeggen. Zeer te vreden over gang van zaken.
Na 3 keer telefoontjes over een reserving voor een taxi komen ze je toch niet ophalen. Mijn advies bel ze wel als je wil lopen. Ik gaf ze 1 ster maar nul past beter
altijd op tijd.aardige mensen. goed bereikbaar
Prima ervaringen
Super taxi vervoer voor mijn dochter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid