facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Steen Ommen

Taxi Steen Ommen
"Taxi Steen Ommen is een familiebedrijf dat bijna 80 jaar bestaat en dat persoonlijke betrokkenheid hoor in het vaandel heeft staan..Taxi- en zittend ziekenvervoer, zorgvervoer, rolstoelvervoer, Valys, WMO vervoer en zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, leerlingenvervoer , 8-persoonsbusvervoer, rouw- en trouwvervoer.Wij zijn gecontracteerd vervoerder voor vrijwel alle zorgverzekeraars.U bent er 100 % zeker van dat u door Taxi Steen vervoerd wordt en door onze jarenlange ervaring is vlot en comfortabel vervoer gegarandeerd. Wij streven er naar om op de afgesproken tijd bij u te zijn, zodat u op tijd bij uw afspraak bent."
Adres: Prinses Julianastraat 18, 7731 GH Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529451724
Stad: Ommen
Route: Prinses Julianastraat 18
Postcode: 7731 GH


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:45
Dinsdag: 00:00 - 23:45
Woensdag: 00:00 - 23:45
Donderdag: 00:00 - 23:45
Vrijdag: 00:00 - 23:45
Zaterdag: 00:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Taxi Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi de Bruin Taxi de Bruin 459 meter Vriendelijke mensen en uitstekende service. We zijn opgehaald uit Hellendoorn na het ...
Autax Autax 1 km Super goede nette service. De meneer die mij hielp was zeer netjes en heeft mij zeer ...
Recensies
Goed 2 weken voor een bruiloft gereserveerd voor een ritje naar huis. In de nacht om 1 uur afgesproken tijd niemand aanwezig, 20min. gewacht en toen maar gebeld. Werd er opgenomen, maar de chauffeur stond in Emmen 3 kwartier rijden en er was geen andere chauffeur beschikbaar. Uiteindelijk geen oplossing of iets aangeboden, en zelf vrienden moeten regelen midden in de nacht om ons te komen ophalen. Voor ons niet weer.
Op 7-10-'18 2 ritjes geboekt. Heenreis keurig op tijd. De chauffeur belde zelfs dat hij eraan kwam. Maar op de afgesproken tijd voor de terugreis van 23.00 uur kwam er geen taxi. Om 23.15 gebeld en de boeking bleek niet genoteerd te zijn. De laatste trein was reeds vertrokken. Daar sta je dan... Was dus de laatste keer met Steen.
Dit jaar voor mijn vakantie vanaf Schiphol via het reisbureau een Schipholtaxi retour geboekt. Deze ritten werden uitgevoerd door taxi Steen uit Ommen. Ik moest om 11.10 op Schiphol zijn. Op donderdag werd ik keurig binnen de aangegeven periode gebeld met de mededeling dat ik om 9.10 zou worden opgehaald. Dit was uiteindelijk al om 9.00 uur en ondanks vreselijk slecht weer en een sanitaire stop onderweg werd ik om 11.05 keurig voor de deur van vertrekhal 3 afgezet. Op de terugreis landde ik om 22.45 op Schiphol en na het ophalen van mijn koffer meldde ik me bij de STA balie waarna vrij vlot de chauffeur voorreed die me veilig en snel weer naar Emmen bracht. Heel vriendelijke chauffeurs en alles uitstekend verzorgd. Ik zal zeker vaker van dit bedrijf gebruik maken.
Prima taxi bedrijf..
A-sociale chauffeurs. Ze toeteren en steken hun middelvinger op als ze je voorbij rijden wanneer ze vinden dat je ze hebt gehinderd terwijl je ging inhalen en zij voor je moeten afremmen. Klootzakken. Hou rekening met elkaar in het verkeer. Dit gedrag slaat nergens op.
Goede en snelle service.
Bereikbaar en snel ter plaats.
Top service, altijd netjes op tijd en heel veel vriendelijke chauffeurs.
Vriendelijke chauffeur op de regiotaxi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid