facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi service Drechtsteden

Taxi service Drechtsteden

Info

Taxi service Drechtsteden
Service is onze garantie



"Taxi vervoer AirPort service groeps vervoer"
Adres: Herschelstraat 8, 3318VA Dordrecht
Telefoonnummer: 0788449706
Stad: Dordrecht
Route: Herschelstraat 8
Postcode: 3318VA



op zoek naar gerelateerd: Taxi Papendrecht, Goedkope Taxi Dordrecht, Taxi Dordrecht kosten, Taxibus Dordrecht, Taxi Dordrecht telefoonnummer, Taxi 078, Taxi Dordrecht Rotterdam, Taxi Dordrecht Rotterdam Airport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
E-Wheels E-Wheels 510 meter E-Wheels Vervoer voor iedereen binnen de wijken Sterrenburg, Dubbeldam en Stadspold...
Taxi Centrale Drechtsteden/Taxi078.nl Taxi Centrale Drechtsteden/Taxi078.nl 2 km Patrick is echt een held! Mijn moeder was haar telefoon kwijt en Patrick heeft me ach...
Taxibedrijf Stam BV Taxibedrijf Stam BV 4 km Vandaag 26-05-2023 omstreeks 16.30 uur kwam een wagen van ditbedrijfmij op de rietlaa...
Recensies
"Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Taxi Service Drechtsteden en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Het bedrijf biedt uitstekende service aan hun klanten. De chauffeur was zeer professioneel en vriendelijk en hij heeft me veilig en comfortabel naar mijn bestemming gebracht. Ik was ook blij met de tarieven, die zeer redelijk waren in vergelijking met andere taxi bedrijven in de regio. Ik waardeer de punctualiteit, eerlijkheid en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij Taxi Service Drechtsteden en ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare taxi service in de regio."
Nu voor de tweede maal gebruik gemaakt van de Schipholtaxi service. Kwamen beide keren mooi op tijd om ons naar Schiphol te brengen en 3 weken later ook weer op te halen. Bij het boeken ontvingen we meteen via email een schriftelijke bevestiging , ook de keuze hoe je wilt betalen is uitstekend. Wel was er bij de tweede maal 2023 een behoorlijke prijsverhoging maar dat kwam door de toen sterk gestegen brandstofkosten.
Meerdere malen zijn we inmiddels opgehaald door dit taxibedrijf, van en naar de luchthaven. Op tijd, nette wagens, aardige chauffeurs. Zeer tevreden.
Ik heb mijn Turkse netwerk al laten weten nóóit gebruik te maken van deze TAXI. Ze komen hun afspraken niét na. Ze komen je niet ophalen van het vliegveld. Drama !!!
Vorige keer belde ik last minute en er kwam binnen no time een taxi! Vriendelijke chauffeur, echt een top service! Zeker een aanrader en zie jullie graag een volgende keer weer!
Super goed bedrijf zijn optijd een netjes
Hele goede aardige chaufers maar ze moeten ons vakertrakteren
Zeer slechte service. Op de Vertrek dag naar Rotterdam Airport 15 minuten later dan afgesproken. Het was vroeg in de ochtend, dus mss problemen met opstaan!! Bij het ophalen van Rotterdam Airport 50 minuten later dan afgesproken. Excuus was "druk op de weg " ??? Als je een taxiservice run, kijk je wanneer iemand vertrek van zijn bestemming, en dan zie je de aankomst tijd, anticipeer je op je reistijd incl vertraging en je klant is tevreden. Maar na 50 minuten te laat aankomen, zie je ook nog dat er een andere klant in taxi zit ????? Ik bestel geen lijndienst, ik bestel een taxi, voor mij alleen, want ik betaal ervoor. We kregen zomaar 10 euro korting, wauwwww, terwijl de chauffeur via de telefoon nog melde, wil je niet langer wachten, neem dan maar een taxi op onze kosten !! A: Pak maar eens een taxi busje op Airport. B: Ik had wel eens willen zien hoe ik mijn geld terug krijg.!! Al met al, een goede les, deze nemen we nooit meer, en zullen deze zeker niet bij iemand aanbevelen.
Afgelopen zaterdagavond laat gebeld voor een ritje vanuit Alblasserdam naar Ridderkerk. Meer dan tevreden, chauffeur reed zeer netjes, schone en mooie auto en het moment van bellen en ophalen duurde niet te lang. De volgende keer zal ik weer voor dit bedrijf kiezen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid