facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Ruijters Heerlen B.V.

Taxi Ruijters Heerlen B.V.

Info

Wij zijn Taxi Ruijters Heerlen BV, een ervaren Taxi onderneming gevestigd in Parkstad.
Het adres voor taxivervoer,directievervoer,ziekenvervoer (CZ)



"Taxi Ruijters Heerlen BV beschikt over een uitgebreid wagenpark met voornamelijk luxe en jonge Mercedes Benz E klasses maar ook personenbussen en rolstoelvervoer is bij ons mogelijk."
Adres: Hoogenboschweg 47, 6442PT Brunssum
Telefoonnummer: 0455230000
Stad: Brunssum
Route: Hoogenboschweg 47
Postcode: 6442PT



op zoek naar gerelateerd: Goedkope taxi Heerlen, Taxi Heerlen station, Taxi Heerlen kosten, Taxi Heerlen Centrum, Zwarte Taxi Heerlen, Taxi Landgraaf, Taxi Kerkrade, Taxi Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
City Tax - Taxi Brunna - Megabus City Tax - Taxi Brunna - Megabus 0 meter Wij zijn Taxi Brunna, wij bieden een oplossing voor al uw vervoerswensen. Van persone...
Discotheekvervoer Discotheekvervoer 1 meter Wij organiseren luxe discotheekvervoer in de Euregio. Eén ticket voor een avond zonde...
Recensies
Geen negatieve ervaringen en ik kom daar al 20 jaar. Wel met tussenpozen maar dan is er nog niks veranderd. Die mannen hebben me menige keren uit de problemen gehaald. Een dikke 10 voor behulpzaam, op tijd komen. En gezellig toch wat diepe gesprekken hebben. Ik mis jullie toch zo erg na de beitel. Geef isi de groeten van mij door.
Alle 4 de taxichauffeurs, die we tot nog toe hebben gehad, waren allemaal vriendelijk en correct. De laatste heeft een streepje voor. Hij stelde zich meteen voor als Rob. Fijne gast om door opgehaald te worden. Al met al heel tevreden over Taxibedrijf Ruyters en het personeel. Käthy en Ton Janssen.
Zorgvervoer. De vrolijkste en jongste chauffeur 83 Rob verleent echt een top service. Daar kan menig chauffeur een voorbeeld aannemen. Nogmaals dank je wel Rob.
Chauffeur reed meerdere malen langzaam naast jonge meiden om vervolgens naar ze te gaan kijken. Ik vind dit niet kunnen.
Bellen en 10 min voordeur staan zeer tevreden
Komen 30 minuten te laat voor een afspraak naar het ziekenhuis. Afspraak gemist. Tweede keer hebben ze me nu laten zitten.
Snelle reactie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid