facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Marcus IJmond B.V.

Info

Marcus Taxi staat voor comfortabel, veilig en stijlvol vervoer per luxe limousine of minibus. Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren.

Geschiedenis

Marcus Vervoersbedrijven is een middelgrote onderneming in de vervoersector. De dienstverlening bestaat uit het vervoer van individuele en/of groepen personen, shuttle-services, koeriersdiensten voor spoedzendingen van goederen en documenten. Ook het inhuren van gediplomeerde chauffeurs die uw eigen auto voor u besturen is mogelijk. Kwaliteit en persoonlijke service staan hoog in het vaandel. De bedrijfsvoering wordt ondersteund door een efficiënte back-office en de modernste computersystemen voor communicatie met het wagenpark, rit-administratie en financiële afhandeling.

Marcus Vervoersbedrijven biedt werk aan ca. 180 personeelsleden die actief zijn in vier werkmaatschappijen: Taxi Marcus voor regulier taxi- en minibusvervoer, M(arcus)E(xecutive)C(ar)S(ervices) voor hoogwaardig zakelijk personenvervoer, VIP Coach voor luxe busvervoer van grotere gezelschappen en Marcus Koeriers voor (spoed)zendingen van goederen en documenten.

Marcus Vervoersbedrijven rijdt behalve particulieren voor honderden bedrijven, organisaties en overheidsinstanties binnen en buiten de regio.



"Wie of wat u ook wilt laten vervoeren: personen, documenten of pakketten, bij Marcus bent u altijd aan het goede adres. Onze gestage groei danken wij aan een hoge mate van klanttevredenheid. Wie die eenmaal heeft ervaren, wil niet meer anders!U mag rekenen op de persoonlijke service van onze koeriersdienst, taxi, VIP bus en prive chauffeurs en een jong en perfect onderhouden wagenpark, ondersteund door één van de modernste back-offices in de Nederlandse taxiwereld."
Adres: Sluisplein 50, 1975 AG IJmuiden
Telefoonnummer: +31(0)255-516000
Stad: IJmuiden
Route: Sluisplein 50
Postcode: 1975 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Valk taxiservice Van der Valk taxiservice 1 km Autobedrijf Van Tilborg uit Zaltbommel was afgelopen zondag met de VIP Coach van Taxi...
Harbourtown Customs Holland Harbourtown Customs Holland 1 km Het tunen en customizen van uw motor.
VdfJ - Taxivervoer VdfJ - Taxivervoer 2 km Autobedrijf Van Tilborg uit Zaltbommel was afgelopen zondag met de VIP Coach van Taxi...
Taxi Het is Tijd Taxi Het is Tijd 3 km Netjes optijd. Klantvriendelijk. Nette bus. Voor herhaling vatbaar.
Recensies
Update. "Contact met bedrijf gehad en naar mijn gevoel gingen ze serieus met deze klacht bezig en boden ze hun excuses aan vanwege het voorval. Prettig en serieus contact en daarom naar 4 sterren." Eind van de middag netjes opgehaald en weggebracht naar plek van bestemming. top chauffeur en erg vriendelijk. Gevraagd of ze mij ook weer konden ophalen, volgens chauffeur geen probleem, moest maar even bellen want 24/7 service. Nou, dus gebeld en reactie was "Er is niemand in de buurt" heb ik weer gevraagd hoe lang het ongeveer kon duren.....reactie " Er is niemand in de buurt" maw zoek het maar uit. Dit had ik zeker na mijn eerdere ervaring die dag zeker niet verwacht.
Taxibedrijf Marcus was niet op de afgesproken tijd op locatie in stad van het taxibedrijf zelf IJmuiden. Ik heb een aantal uur van te voren een taxi voor 6 persnoen gereserveerd. Na telefonisch contact toen er geen taxi stond werd mij door telefoniste Esther vrij laconiek medegedeeld dat ze om de hoek stonden?, vervolgens dat ze later waren omdat een taxibedrijf nou eenmaal te maken heeft met verkeer ?? en dat ze de reservering wel zou verwijderen. Er werd geen oplossing geboden nadat ik meldde dat de 6 mensen nu aan het lopen waren en ook geen excuses. Waardeloze klantenservice.
Super service! Nadat ik Taxi Marcus belde waren ze binnen 5 minuten bij mij. Mooie nieuwe auto en de chauffeur maakte de deur netjes voor mij open. Ben zeer tevreden.
Goede service, op tijd
Vertaald door Google Zeer goede taxiservice, een beetje prijzig, maar het wagenpark is luxueus, dus ik denk dat het de prijs en service waard is Origineel Very good taxi service, a bit pricey but there fleet of cars is luxurious so i guess its worth the price and service
Vertaald door Google Een zeer goede taxi en zeer schoon en professioneel gewoon AAA Origineel A very good taxi and very clean and professionele just AAA
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Taxi Marcus IJmond B.V. met het openbaar vervoer


IJmuiden, Oranjestraat 480 meter
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid