facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Kaijer Open

Taxi Kaijer Open

Info

Welkom op de Facebookpagina van het allerleukste toernooi in Nederland!

Geschiedenis

WEA Open Kaag Toernooi 2013

Van 03-08-2013 t/m 11-08-2013 wordt het gezellige WEA Open Kaag Toernooi weer gespeeld bij Tennisvereniging De Kaag.
Wij hebben zin in een gezellig toernooi met veel deelnemers, veel kijkers, mooi tennis, prachtig weer en gezelligheid aan de bar.

Categorieën
De categorieën die gespeeld worden zijn; dames – herenenkel 3, 4, 5, 6, 717+,
dames -herendubbel 3, 4, 5, 6, 635+, 717+, 735+, 817+
en gemengd dubbel 4, 5, 6, 635+, 717+, 735+, 817+.

Groeten,
Wedstrijdcommissie TV De Kaag



"Taxi Kaijer rijdt u rond door heel Nederland en daarbuiten, maar ook een kort ritje binnen de regio is geen enkel probleem. Bestel bijvoorbeeld een taxi in Hoorn of Enkhuizen, of laat ons uw Schipholvervoer verzorgen.Taxi Kaijer beschikt over een een modern wagenpark met ruim 70 voertuigen. Wij maken gebruik van net geklede chauffeurs die in bezit zijn van een geldige chauffeurspas. Onze Rolstoelbussen zijn conform code VVR. U kunt bij ons online een taxi boeken. Taxikosten voor ziekenvervoer kunnen rechtstreeks bij zorgverzekering worden gedeclareerd. Wij zijn aangesloten bij DVG Personenvervoer."
Adres: Slotlaan 17, 1693 KV Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-582964
Stad: Wervershoof
Route: Slotlaan 17
Postcode: 1693 KV



op zoek naar gerelateerd: Taxi Kaijer vacatures, Taxi West-Friesland, Taxi Medemblik, Taxi Hoorn, Kaijer Busvervoer, Taxi Enkhuizen, Taxi Kaijer Open 2021, Taxi Kaijer Leerlingenvervoer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NL handbalkampen NL handbalkampen 541 meter NLhandbalkamp 2018 is een uitzonderlijk en exclusief handbalkamp. Wij zijn origineel,...
Recensies
Jammer dat er allerlei vervelende " complicaties" waren. Ze konden me niet vervoeren, ondanks uitvoerige info van mijn kant, dat ik een rolstoeltaxi plus rolstoel nodig had. Volgens de centrale hadden ze zo'n gesprek helemaal niet gehad. Ik lieg dus. 4 getuigen die mijn telefoongesprek hebben gehoord. Daar sta je dan buiten het AMC op de stoep. Andere chauffeur gebeld, ik bracht nog in dat ik niet in een personen auto mocht, maar " dat gaat helemaal lukken hoor" Niet! Daarna maar terug naar de afdeling en de mensen daar zijn goud waard. Uiteindelijk met een perfecte chauffeur en andere maatschappij vervoerd. Ik vond het echt te gek voor woorden en dan zeg ik het netjes. Geen Kaaijer meer voor mij.
Gebeld voor nachtelijk vervoer. Niet gekomen ondanks belofte. Nogmaals gebeld. Dan krijg je doodleuk te horen dat de rit is gecanceld. En of we geen bericht hebben gehad? Nee dus. Ja, vijf minuten na het telefoongesprek. Uur later nogmaals geprobeerd. Hetzelfde laken een pak. Hopeloos. Komen beloften niet na. Dit was afgelopen weekend, nacht van zaterdag op zondag. Rit vanuit Andijk naar Wervershoof. Maar als ik de reacties hieronder lees, heb ik er weinig vertrouwen in dat het daadwerkelijk wordt opgelost. In ieder geval zoeken wij volgende keer een andere oplossing.
Je hebt spiegels, gebruik ze dan ook
Aangepast vervoer naar Brabant. Hele behulpzame chauffeur. Was onze eerste echte ervaring met Valys. Prima service. Een tip : zorg in elke bus voor een verlengstuk voor de autogordel.
Gister nacht om 21:30 een taxi besteld die om 02:30 zou arriveren welke nooit op is komen dagen. Terwijl we ook al om 2:15 al klaar stonden op locatie. Rond 2:15 tot wel 10x gebeld, geen gehoor.
Het is echt een onredelijke taxibedrijf wat van mij apart geen bestaansrecht heeft, als je in het weekeinde een taxi belt dan zegt de centralist: "ja we komen binnen een half uur" maar nee hoor na een uur kwam de taxi nog steeds niet opdagen. Ik belde opnieuw het taxibedrijf, "ja we zijn momenteel druk bezig, u kunt beter naar West-Friesland of naar Taxi Pronk bellen voor een taxi." Dus ik legde uit dat ik een uur geleden al gebeld had en dat er een afspraak stond dat de taxi binnen een half uurtje voor mijn huis zou staan, de centralist deed het volgende, hij kapte me af en hing zo de telefoon op. Dus verwacht niet veel van dit bedrijf je kunt dus beter naar Pronk of naar West-Friesland gaan voor een taxi.
Goed bedrijf een begrip in de regio aanrader om een taxi rit te boeken
te late reactie op mail voor prijsopgave, daarnaast veel duurder dan een ander
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid