facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Juwett

Info

Taxi Juwett is een onderneming met ruim 15 jaar ervaring in het personenvervoer.
Kijk ook op onze site! : www.Taxi-juwett.nl

Adres: Koekoeklaan 1, 5971 CP Grubbenvorst
Telefoonnummer: 077-8506999
Stad: Grubbenvorst
Route: Koekoeklaan 1
Postcode: 5971 CP


Recensies
Helaas was dit niet een hele fijne ervaring. We zijn op tijd opgehaald vanaf de schatberg naar Rowwen Hèze. De heenreis was top alleen de terugreis niet mogen meemaken. Niet opgehaald wel betaald. Jammer en zonde van de 50 euro.
Zwaar onderkoeld minstens 5 kwartier moeten wachten op een telefoontje die nooit kwam. Gelukkig waren er uiteindelijk wel betrouwbare taxi-conculegabedrijven die wel op kwamen dagen en hun vooraf gemaakte afspraken nakwamen..
Treurig. Vooraf betaald voor heen én terugreis, maar komen vervolgens ‘s nachts opdagen. Uur gewacht in de kou en al die tijd onbereikbaar. Boek hier geen taxi!
Netjes weggebracht naar de gewenste locatie. Ook een afspraak voor de terugreis gemaakt maar geen taxi gezien s' nachts. Telefonisch ook onbereikbaar terwijl er voor heen en terugreis betaald was.
Niet komen opdagen voor de terugweg, wel betaald. Gelukkig hebben andere taxi's ons wel teruggebracht.
Oplichters.. komen niet opdagen en wel betaald voor de terugweg. Telefonisch NOOIT bereikbaar
Komen afspraken niet na. Beter pak je een andere taxi.
Uur te laat opgehaald. Toen ik vroeg of we dan korting op het tarief zouden krijgen gaf de beste heer aan dat ik blij moest zijn dat hij me niet in mijn gezicht sloeg.
Graag vooruitbetalen, om je vervolgens niet op te halen….
Altijd volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid