facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Direct Lelystad

Taxi Direct Lelystad
"Taxivervoer van Lelystad naar Schiphol., Amsterdam en 100+ andere bestemmingen buiten Lelystad. Particulier, zakelijk en groepsvervoer. Contant, pin en creditcard betaling mogelijk. Bel ons voor een taxi.Let op wij doen niet lokaal stadsvervoer."
Adres: Agoradek 118 , Lelystad 8224 JL, NL
Telefoonnummer: 06 33335451
Stad: Lelystad
Route: Agoradek 118
Postcode: 8224 JL



op zoek naar gerelateerd: Taxi Lelystad station, Actie Taxi Lelystad, Taxi Lelystad Schiphol, Taxi Lelystad 7 Euro, Taxi company lelystad, Taxi Almere Lelystad, Taxi Lelystad Dronten, Groepsvervoer Lelystad
Recensies
Net iets voor tijd aanwezig. Busje zeer netjes en precies op tijd op Schiphol. Al met al was het een heel prettig begin van onze reis
Onze redder toen de NS te weinig bussen had ingezet. Met 7 man van Lelystad naar Zwolle gebracht. Goede en vriendelijke service.
Voor onze vakantie naar Tenerife hadden wij een taxi naar Schiphol bij hun geboekt en ook gelijk een taxi voor de terugreis. Bij de terugreis hield de chauffeur onze vlucht in de gaten en was daarom ruim op tijd op Schiphol. Toen we eindelijk onze bagage hadden konden we zo in de taxi stappen. En dat voor een zeer schappelijke prijs. Gewoon helemaal prima.
Hele goede en betrouwbare taxi service! Zeer profesioneel en altijd op tijd! Ook erg Klantvriendelijk! Wij zijn vaste klant! Als je op zoek bent naar een goede taxi-service dan is Taxi-Direct zeker een aanrader.
Enkele maanden geleden op aanbevelen van een vriendin bij taxi direct gekomen. Inmiddels ben ik vaste klant geworden. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs die me altijd veilig naar huis brengen.
Echt een super goeie Taxi service erg klantvriendelijk en ze zijn enorm snel met ophalen en je naar je bestemming te brengen! Top service
Trein taxi naar station besteld, was ruim op tijd en zijn erg vriendelijk.
Dit weekend met taxidirect gereden. Uitstekende service, professioneel en vriendelijk. Zij hebben er een vaste klant bij!
Bedankt voor de altijd goede service en vriendelijkeid. Wij zijn zekers zeer tevreden klanten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid