facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi de zwart

Taxi de zwart
Adres: grote kade 23, 4511at Breskens
Telefoonnummer: 0117381805
Stad: Breskens
Route: grote kade 23
Postcode: 4511at



op zoek naar gerelateerd: Taxibedrijf Cadzand, Smart Taxi Breskens, Taxi Geert, Taxibedrijf Zeeland, Taxi Alkmaar, Taxi Hulst, Taxi Loodswezen, Taxi Terneuzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zilt Woningen Zilt Woningen 433 meter
Recensies
Absurde prijzen, geen representatieve chauffeur welke zonder gordel reed, te laat gearriveerd, geen taximeter, geen mogelijkheid om te pinnen.
Taxi centrale gebeld, wou ons niet brengen naar onze B locatie. De man aan de telefoon vertelde ons dat er ook een lijnbus reed welke er niet reed. Kortom, slechte zaak.
Idiote prijzen, 30 euro voor rit van 8 minuten. Telefonisch zeer onvriendelijk personeel.
Dit taxibedrijf is onbetrouwbaar en rekent absurd tarief. Daarnaast zijn hun taxi's niet uitgerust met taximeters, dus valt niet te controleren achteraf. Zij kunnen telefonisch geen uitleg geven over tariefopbouw. Kortom ik heb geen gebruik gemaakt van hun diensten en zal dat ook zeker niet doen.
Eerste keer met taxi De Zwart vervoerd, alles goed geregeld,daarom geef ik Taxi De Zwart 5 sterren
Geen korte ritten
heel behulpzaam bedrijf
Geen korte ritten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid