facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi de Reest

Taxi de Reest

Info

Taxi "de REEST" Personenvervoer is al ruim 15 jaar dé organisatie voor vervoer in Meppel en omstreken. Wij staan 24/7 garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op ons kunt u rekenen!

Geschiedenis

TAXI "de REEST" is inmiddels al bijna 15 jaar dé organisatie voor vervoer in Meppel en omstreken. Wij staan garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op ons kunt u rekenen!

Wij staan niet stil op het gebied van vernieuwing en uitbreiding om zo onze service optimaal te houden en u zo tevreden mogelijk te stellen. Wij streven naar 100% tevreden klanten.

Wij doen er alles aan om vóór, tijdens en ná het vervoer, het contact en de handelingen zo zorgvuldig en correct mogelijk af te handelen zodat u ook de volgende keer weer kunt vertrouwen op TAXI "de REEST".



"TAXI "de REEST" is inmiddels al bijna 15 jaar dé organisatie voor vervoer in Meppel en omstreken. Wij staan garant voor veilig en accuraat vervoer tegen een zeer concurrerende prijs. Op ons kunt u rekenen!Wij staan niet stil op het gebied van vernieuwing en uitbreiding om zo onze service optimaal te houden en u zo tevreden mogelijk te stellen. Wij streven naar 100% tevreden klanten.Wij doen er alles aan om vóór, tijdens en ná het vervoer, het contact en de handelingen zo zorgvuldig en correct mogelijk af te handelen zodat u ook de volgende keer weer kunt vertrouwen op TAXI "de REEST"."
Adres: Setheweg 11 24, 7942 LA Meppel
Telefoonnummer: 0522 262 900
Stad: Meppel
Route: Setheweg 11 24
Postcode: 7942 LA



op zoek naar gerelateerd: Taxi Meppel, Taxi Staphorst, Taxi Huisman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meppel Taxi Meppel Taxi 3 km Vandaag gebruik gemaakt van Meppeltaxi, zeer prettige ervaring. Ze zijn netjes in com...
C-tax C-tax 5 km
Recensies
Super! Gebeld om vanuit de stalling voor de auto’s naar ons thuis adres te komen, meneer was er super vlot heeft netjes gewacht tot alles op slot was gezet en ons keurig thuis afgezet. Taxi bus zelf ook netjes verzorgd. Top! Bedankt!
Chauffeur reest met een snelheid van 100km/u+ door de binnenstad van Meppel heen, echt ideaal voor als je supersnel op plaats van bestemming moet zijn. De ophanging van het voertuig was piekfijn in orde, want ondanks het bochtenwerk van deze chauffeur zijn we alsnog heelhuids thuisgekomen.
Gisteren ons ca. 00.15u laten afzetten in Meppel centrum. Duidelijk aan de chauffeur met donkere krullen gevraagd of we makkelijk een taxi konden krijgen voor de terug weg. Ja dat is geen probleem vertelde hij ons, je gaat staan bij de gasgracht en daarkomen hele tijd taxi's. Nou NIET dus, DRAMA! 1.5uur buiten gestaan, meerdere taxi's gebeld. Allemaal VOL! Uiteindelijk zijn we maar gaan liften en zijn we gelukkig door wild vreemde mensen thuis gebracht bij ons hotel.
Chauffeur had zn focus op de weg. Geen tijd voor een sociaal praatje, wel tijd om keihard te scheuren over de winkelstraten van Meppel, met 100 km per uur. Voelde me enorm onveilig.
Geweldig bedrijf. Petje af voor de vakkundigheid, en de vriendelijkheid van de chauffeurs
Chauffeur kwam op de afgesproken tijd. Auto was netjes.
Vertaald door Google Geweldig Origineel Great
Vertaald door Google Service super binnen 5 minuten Origineel Service super within 5 minutes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid