facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Centrale Haaglanden

Taxi Centrale Haaglanden

Info

Taxi Centrale Haaglanden (TCH ) is een professioneel, modern en dynamisch taxi vervoersbedrijf uit Den Haag, waar service hoog in het vaandel staat.

Geschiedenis

Door de jaren hebben wij als taxicentrale een aanzienlijke klantenkring opgebouwd en zijn daar best trots op. Zo mogen wij oa. verschillende gemeentelijke diensten, ministeries, multinationals, ziektekosten verzekeraars, reisbureaus en natuurlijk talloze particuliere reizigers tot onze vaste klantenkring rekenen.

Onze medewerkers staan garant voor continuïteit en kwaliteit. Gezamenlijk stellen wij dagelijks alles in het werk om al uw taxi aanvragen op een efficiënte en correcte wijze te verzorgen. Wat de taxi bestemming ook moge zijn, onze chauffeurs zijn u graag van dienst !



"Taxi Centrale Haaglanden TCH Taxi in Den Haag is een bedrijfsonderdeel van de Van der Wijst Groep en is met gemotiveerde, ervaren en representatieve chauffeurs al 46 jaar gespecialiseerd in taxivervoer. Onze taxichauffeurs in Den Haag zijn kundig, gedreven, meertalig, altijd uniform gekleed en u bovendien graag van dienst!Wij bieden u vanuit de grootste centrale in Den Haag exclusief taxi- en personenvervoer diensten met een modern en goed onderhouden wagenpark.Naast onze jarenlange ervaring en scherpe taxitarieven komen service en kwaliteit altijd op de eerste plaats."
Adres: Donau 102, 2491BC Den Haag
Telefoonnummer: 070-3906262
Stad: The Hague
Route: Donau 102
Postcode: 2491BC



op zoek naar gerelateerd: Taxi Den Haag, Goedkope taxi Den Haag, Taxi Den Haag telefoonnummer, Taxi Den Haag 070, Taxi Rijswijk, Taxi Centrale Rotterdam, Taxi Voorburg, Regiotaxi Haaglanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi-Ticket.nl Taxi-Ticket.nl 0 meter Doordat onze terugvlucht vanwege slechte weersomstandigheden werd geannuleerd, konden...
TX-Keur TX-Keur 5 km TX-Keur is het landelijke keurmerk voor taxi- en zorgvervoer. TX-taxi's voldoen aan h...
Haagse Taxi Service Haagse Taxi Service 6 km De Haagse Taxi Service staat bekend om de goede kwaliteit en service die ze aan hun c...
Taxicentraledenhaageu.nl Taxicentraledenhaageu.nl 9 km Wij zijn Taxicentraledenhaageu.nl Wij doen Luchthaven Vervoer, Zakelijk Vervoer, Na...
Recensies
35 minuten op 1 taxi gewacht. Ik kon liever lopen dan was ik al bij de aankomst. Elke keer bellen en lopen liegen met die tijden 10min/7min maar na 5x bellen heb ik de taxi eindelijk gezien.
Betrouwbaar. Aardige medewerkers. Altijd op tijd. Lage prijzen.
Voor de eerste keer taxi online besteld om naar Schiphol te reizen. Die kwam keurig op tijd..Ons vakantie begun al in de taxi, het was een luxeuze Mercedes met massage stoelen, echte leren interior en nog meer. Maar de chauffeur Andre die maakte het comfortable voor ons, en heeft verzorgd dat alles goed ging. Een heel nette taxi chauffeur. Dank je wel. Hoop volgende keer je weer te krijgen.
Omdat ik flink wat op had, dacht ik verstandig te zijn en heb ik via de app een taxi bij ze besteld. Volgende ochtend merkte ik dat mijn portemonnee flink leeg was. Moest er even over nadenken, maar kon ik me in flitsen herinneren dat ik voor de rit flink meer heb afgerekend dan normaliter. Op aanraden van mijn vriendin mijn activity tracker gecontroleerd. Wat bleek, chauffeur had met mij vier rondjes door den haag gereden. Heb maandag gelijk aangifte gedaan bij de politie.
Servicegerichte medewerkers op de centrale, taxi stipt op tijd en vriendelijke chauffeur. Zeker een aanrader in regio Haaglanden en omgeving en mijn eerste keus voor een volgend ritje naar Schiphol!
Ook een taxi nodig? Kies voor Taxi Centrale Haaglanden. Keurig op tijd gehaald en gebracht waar ik moest zijn in mooie schone auto's. Alle hulp gekregen van de zeer vriendelijke, hulpvaardige en geduldige chauffeurs. Complimenten TCH!!! Voor mij 5 sterren!!!
Nette wagens, goede chauffers en snelle service. Ik heb TCH nu een paar keer gebruikt en met name de flexibiliteit is goed bevallen. Als ik weer een taxi nodig heb, dan bel ik TCH!
Geweldige service, voor mij het meest betrouwbare taxibedrijf in Den Haag en omgeving. Een taxibedrijf met “hart”, geen koude, zakelijke onderneming.
Een aantal keer gebruikt voor online geboekt vervoer naar Schiphol en Rotterdam Airport. Relatief goedkoop en geen problemen gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid