facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taxi Bakker

Adres: 39 Nieuwe Dijk, 8881 HC West-Terschelling
Telefoonnummer: +31562442222
Stad: West-Terschelling
Route: 39 Nieuwe Dijk
Postcode: 8881 HC



op zoek naar gerelateerd: Taxi Terschelling tarieven, Taxi Terschelling Midsland, Eigen Taxi Terschelling, Taxi arthur Terschelling, Bus Terschelling, Taxi India, Taxi India Terschelling, Taxi sjoerdje terschelling
Recensies
Deze man heeft mij hard gesaved ik was telaat voor de boot en last minute kwam ik nog aan door hem
Super bedrijf met een geweldige service. Een heerlijk weekend weg geweest en elke dag gebruik gemaakt van Taxi Bakker. Altijd ontzettend snel op de afgesproken plek. Ontzettend vriendelijk, veel kennis over het eiland die onze privéchauffeur Jan-Willem graag met ons deelde.
Afgelopen weekend op Terschelling geweest. 's nachts meerdere keren gebruik gemaakt van Taxi Bakker, na een vervelende ervaring met een ander bedrijf. Nette busjes, vriendelijke chauffeurs en stipt op tijd. Aanrader!
Je wilt een taxi reserveren voor de volgende ochtend. Maar ze wisten niet wat dan beschikbaar zou zijn.. moet morgen vroeg maar even terug bellen. ‍ Feedback van het bedrijf, dat ze er mee aan de slag gaan.
Overdag snelle, vriendelijke en goed geprijste service. In de avond ook, al wilde de chauffeur geen leuke verhalen vertellen. Ook had hij geen kennis van lokale bossen. Verder helemaal top!
Keurig geholpen vandaag nadat yellow cab zijn afspraken niet na kwam. Hierdoor alsnog de boot gehaald. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid