facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taverna de Griek

Geschiedenis

Ons sfeervolle restaurant is sinds 2001 gevestigd in het gezellige Hilversum. Ons doel is u te laten kennismaken met de pure Griekse keuken, niet alleen door de ruime opzet in de toch zeer knusse ruimte, maar ook door de fijne smaak van de gerechten.

Laat u verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken. Wij hopen u te mogen verwelkomen en u van onze kwaliteiten te laten beleven.

Adres: Havenstraat 18 , Hilversum 1211 KL, NL
Telefoonnummer: 035 621 6274
ln.keirgedanrevat@ofni
Stad: Hilversum
Route: Havenstraat 18
Postcode: 1211 KL


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Dinsdag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: taverna de griek tilburg, grieks restaurant hilversum groest, taverna de griek schiedam, taverna de griek hilversum menu, taverna de griek utrecht, iens taverna de griek, grieks restaurant hilversum spoorstraat, grieks restaurant het gooi
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Mezza Restaurant Mezza 724 meter Al een aantal keer gegeten bij Paisan. Service is attent en zeer vriendelijk. Eten is...
Recensies
Een gezellig restaurant met leuke mensen in de bediening. Maar vooral heerlijke echte Griekse gerechten. Je waant je weer even in het mooie Griekenland. Was een leuke afsluiter van onze broer, - zussendag.
Heerlijk gegeten in een leuke maar vrij drukke sfeer. Eten echt helemaal top. Bediening prima. Een aanrader vor de echte 'Griekofiel'!!Eten: 5/5
Hele aardige mensen, eten is precies wat je van een griek verwacht. Het is ook een wijnbar dus ze hebben een uitgebreide wijnkaart, helaas geen uitgebreide bierkaart. We hadden beide een mixed grill, vlees was mals en goed gekruid. Iets te veel knoflook misschien aan m'n dorst van de avond te merken. Toetjes waren ook bijzonder lekker. Al met al heel goed gegeten.
Het eten is gewoon goed, maar niet echt een maaltijd voor een volwassen man met een goede eetlust. Verder vond ik het er niet echt gezellig, veel mensen lopen langs de tafel en dat eet niet lekker rustig. Prijs is oke aangezien het niet veel eten was. Leuk voor een keer maar heb bij betere restaurants in hilversum gegeten voor zelfde geld.
3 giros schotels telefonisch besteld die we zelf moesten halen ivm personeels tekort. Okay dat kan. Bij vragen of er friet en brood en tzatziki bij zat werd en gezegd dat het niet zo was. Daarom hadden we dit er bij besteld. Na ophalen bleek er dubbel friet 4x tzatziki en brood bij te zitten. Moest wel even 30€ voor worden afgetikt. Helaas pindakaas. Dit nooit meer.
Eerste keer dat ik hier at, en zeker niet de laaste keer Zowel de bediening, als het eten waren top geweldige avond gehad Super bedankt
Altijd zeer tevreden - eten is altijd lekker, gezellige sfeer, goed en vriendelijk bedieningEten: 5/5
Tijdens ons bezoek aan Hilversum besloten om hier een hapje te gaan eten. Vriendelijk ontvangen en het eerste drankje stond snel op tafel. Ook kregen we op kosten van de zaak een glaasje ouzo aangeboden. Als voorgerecht gekozen voor feta saganaki en dat zag er prima uit en smaakte ook uitstekend. Daarna als hoofdgerecht ossenhaas met tzatziki. De ossenhaas was erg goed maar wel zeer sterk gekruid wat jammer was en de smaak niet ten goede kwam. In de tzatziki overheerste de knoflook veel teveel en in verhouding was er te weinig komkommer aanwezig. De opmaak van het bord was ook erg kaal. Als bijgerechten een kommetje frites en wel een goede en frisse salade. We hadden er graag een warme groente of gebakken aardappelen bij gezien want dit was wel erg beperkt. Ook is er niet gevraagt of wij er fritessaus bij wilden. We gaan regelmatig naar een Grieks restaurant maar dit viel toch wel tegen. Al met al zijn er wel wat verbeteringen mogelijk, ook de aankleding zou wat sfeervoller kunnen.
Ja Favorietje toch wel voor uit eten... Leuk echt nog Grieks restaurant. Wat oudere eigenaar, loopt nog lekker mee af en toe beetje boos.. Ze maken gewoon lekker eten en de hele entourage van het restaurant klopt. Beste Griek in Hilversum.
Heerlijk gegeten, nog nooit zulke lekkere inktvisringen in mn leven gegeten. Goede service ookEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid