facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taurus World of Adventure

Taurus World of Adventure

Info

Taurus World of Adventure is hét Family Entertainment center van Limburg. Lasergames, Cosmic Bowling, Adventure Golf, Arcade Games en een Steakhouse.

Geschiedenis

Family-Entertainment op “Disney”-niveau!

Verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten, of ga door de “Stargate” en stap in een compleet andere tijd en speel je Lasergame-battle in een van de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa! In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste Arcade Games van 2017!

Of wat denk je van ander avontuur, zoals de Max-Flight 360° Thrill Ride, een unieke achtbaansimulator die je maag op de proef stelt! Absoluut niet voor watjes! Nee, kies dan liever voor “Taurus Family Flight”, een unieke attractie voor het hele gezin.

Rond je dag af met een uurtje bowlen, een (fast) Food pack in ons lounge-café, een BBQ- of hotstone arrangement of een sfeervol etentje in ons steakhouse/familierestaurant, wat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda, ver weg van de hectiek van onze Adventure World, “Wereldberoemd” in Venlo e.o. om de Argentijnse Black Angus steaks van de grill en spareribs. Kids eten hier al va. € 5,95.

Taurus World of Adventure, absoluut een omweg waard!

Familienunterhaltung auf Disney-Niveau!

Verschiedene Abenteuer für die ganze Familie, so wie unser einzigartiges Adventure Golf in den zerfallenen Tempelruinen, ein jungle mit einem T-Rex und die geheimnisvolle Grotte, oder geh durch das Stargate und betritt eine komplett andere Zeit und spiel deine Lasertag Battle in einer der spektakulärsten Lasertagarenen in Europa. In der Arcadehalle findest du die neusten und coolsten Arcade Games von 2017.

Oder was denkst du von anderen Abenteuern, wie den Max-Flight 360 Thrillride, ein einmaliger Achterbahnsimulator der deinen Magen auf die Probe stellt! Sicher nichts für Warmduscher. Nichts für dich? Dann wähle lieber den Taurus Adventure Flight, die einzigartige Attraktion für die ganze Familie.

Zum Schluss eine Stunde Bowling, ein (fast) Food Pack in unserem Lounge Café, ein BBQ- oder Hotstone-Arrangement oder ein gemütliches Dinner in unserem Steakhouse/Familierestaurant, welches die entspannte Atmosphäre einer spanischen Hacienda hat, weit weg von der Hektik von unserer Adventure World, berühmt in Venlo und Umgebung für das Argentinische Black Angus Steaks vom Grill und die Taurus Spareribs. Kinder essen schon ab €5,95.

Taurus World of Adventure, immer ein umweg Wert.



"Avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf! Verdwaal in de jungle en de geheimzinnige grotten en maak die felbegeerde hole-in-one terwijl je de hete adem van de T-Rex in je nek voelt.Maak een tijdreis door “Space Flight” of “Stargate” voor je Lasergame-battle in de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa! NIEUW Prison Island! Unieke combinatie tussen Escape Rooms & Fort Boyard. Tactische, technische en fysieke opdrachten. Scoor jij genoeg punten om te ontsnappen?Game in de coolste Arcade Gamehal,10 trendy lounge bowlingbanen in VIP atmosfeer én 6 splinternieuwe poolbilliard tafels.Sluit je dag af met een Hotstone- of Tafel BBQ-arrangement of eet een hapje in onze Food Lounge of Steakhouse!"
Adres: Rijksweg 181, 5941AD Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031774722274
Stad: Velden
Route: Rijksweg 181
Postcode: 5941AD


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 23:00
Dinsdag: 14:00 - 23:00
Woensdag: 14:00 - 23:00
Donderdag: 14:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 02:00
Zaterdag: 11:00 - 02:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: taurus world of adventure velden, taurus bowlen prijs, taurus adventure golf, taurus openingstijden, taurus velden menukaart, bowlen venlo, taurus restaurant, lasergamen roermond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taurus Laser Adventure Taurus Laser Adventure 0 meter Op deze plek kun je je prima vermaken met het hele gezin of vrienden. Service is goed...
Taurus Lasernight Taurus Lasernight 11 meter Vandaag een hele slechte ervaring gehad bij Taurus World. Personeel totaal niet gemot...
Recensies
Vandaag een hele slechte ervaring gehad bij Taurus World. Personeel totaal niet gemotiveerd. We moesten moeite doen om iets te kunnen bestellen. Vrouw achter de bar bij het Lounge Food restaurant zag ons wel, zwaaide ook terug dat ze ons gezien had maar gaat vervolgens uitgebreid met een collega kletsen. Na eindelijk besteld en gewacht te hebben op het eten viel dat ook heel erg tegen. Spareribs waren gewoon verbrand! Bediening erbij gehaald die het naar de keuken bracht maar kwamen er gewoon mee terug dat dit zo hoorde zie foto. Daarna kwam er iemand anders van de bediening die vroeg of de spareribs nu toch wel goed waren… weer aangegeven dat ik het er niet mee eens ben. Ook laten zien dat er ook verschil zat met mijn spareribs en die van iemand anders aan tafel. Dat gaf de bediening dan ook wel toe waarna ik wel nieuwe spareribs kreeg. Deze waren echter zo taai dat het niet echt een verbetering was… Dit nooit meer. Voor bowlen kan je er prima terecht, eten kan je beter elders doen.
Groot entertainment complexe veel keuze, van bowlen, adventure golf, speelhal, lasergame, Prison Island waar je zelf verschillende "escape" puzzels kunt oplossen in verschillende niveaus dus ook zeker leuk met de kids. Daarna nog en lekker hapje eten, bv de ruime Argentinian BBQ. Nog en drankje bij de bar en dan voldaan weer naar huis.
Geweldig leuke ervaring, veel te doen voor jong en oud. De 21 escape rooms zijn kleine korte spelkamertjes die je zo snel en goed mogelijk moet proberen op te lossen, heel divers en origineel!
Prima plek om je te vermaken! Samen met wat vrienden adventure golf gespeeld. We zijn hier ongeveer anderhalf uur mee bezig geweest. De banen zijn leuk, alleen jammer dat er geen plekken zijn om te wachten, hierdoor stonden er continu mensen op de baan waardoor je mensen ophoudt.
Geweldige tijd gehad. Onze avond was zeker geslaagd. Dankzij jonge medewerker van bowling center verjaardag van onze petekind was super verlopen. Bedankt.
Bowlen was hartstikke leuk. Hapjes lekker. Maar de muziek was behoorlijk hard! Niet iedereen kon hier tegen
Vriendelijk personeel, goeie tips bij het midgetgolf , leuke avond gehad, heerlijke drankjes top barpersoneel voor herhaling vatbaar
Wat een ellende eten daar. Ik heb met tegenzin toch wat besteld, hadden we beter niet kunnen doen. Een lawaaihol, de hele toko ruikt naar de toiletten op de 1e verdieping echt niet oke en bediening dat je compleet negeert als je iets wil bestellen. Kreeg soms de indruk dat ze expres niet kwamen helpen. En dan ook die porto's die schreeuwerig boven alles uit knalt. Het bowlen was leuk, alhoewel de baan ook hapert en soms de helft terug zet. Maar goed als niet professional kan je er prima terecht. Eten is echt geen aanrader hier.
Wat een ramp. Bowlen ging nog daarna zouden we gezellig gaan eten. Lekker voorgerecht besteld en hoofdmenu. 50 min later nog niks en nee je zit niet lekker te tafelen je wordt helemaal gek van de portofoons 1 uur later komen ze alles tegelijk brengen wij gaven aan liever eerst ons voorgerecht te hebben maar dat ging niet. Ik heb nog nooit een restaurant verlaten maar bij deze zijn we gegaan. Ik zou niemand het aanbevelen. Tip huur een manager in laat gsm in je jaszak en ontsla de helft van het personeel huur een poetsploeg in. De wc is zo goor. Ik zou zeggen niet gaan.
Onze dag was een hel! Onvriendelijk personeel. Zat daar omdat het moest. Enkel bezig met de telefoon. De eigenaar zoals de bar jongen zei zit elke avond te zuipen aan de bar. Genieten van zijn wijntje terwijl de rest staat te hangen. Vraag je iets krijg je een antwoord die kortaf is. Laser game stond er een Duitser die aan onze kinderen in het Duits ging uitleggen terwijl ze zeiden er niks van te begrijpen! Storing op onze baan kregen GEEN extra tijd terwijl we zeker 15 min hebben gewacht. Golfen duurde allemaal lang ivm ze alles vol duwen. Dit was het zelfde bij de escape rooms Voor ons nooit meer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Taurus World of Adventure met het openbaar vervoer


Velden, Taurus 150 meter
83
Velden, Taurus 230 meter
683
83

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid