facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tata Steel in Nederland

Tata Steel in Nederland

Info

Welkom op het officiële Facebookkanaal van Tata Steel in Nederland. We zijn bereikbaar ma-vr 8-18u.

Adres: Wenckebachstraat 1, IJmuiden
Telefoonnummer: +31251499111
Stad: IJmuiden
Route: Wenckebachstraat 1



op zoek naar gerelateerd: Tata Steel Nederland, Tata Steel vervuiling, Tata Steel vacatures, Tata Steel IJmuiden adres, Tata Steel Velsen-Noord, Tata Steel Europe, Wat is Tata Steel, Tata Steel Nieuws
Recensies
Mooi bedrijf, manlief werkt er. Goede werkgever en eind van de dag rijdt toch menig Nederlander een auto mede te danken aan Tata steel! Mensen die er wat over te zeggen hebben zouden dan ook geen auto meer moeten rijden en vegetarisch moeten gaan eten naar mijn mening. Vlees en auto’s zijn immers ook “grote” vervuilers
Op dagelijkse basis durf ik de ramen en deuren niet open te doen als de wind dan ook maar een klein beetje mijn kant op staat; ik ben bang dat de bevuilde lucht de woning binnendringt en mij op den duur ziek zal maken. Ramen en vensterbanken zijn van buiten altijd smerig, zelfs na het lappen. Het is alsof er altijd een soort van tabakslaagje op ligt. Veel hoestbuien en hoofdpijn als ik weer terug van vakantie kom. Mijn lichaam lijkt iedere keer weer langzaam te moeten wennen aan de bevuilde atmosfeer. Reinigingsfilters plaatsen ho maar, verduurzamen pas over tig jaar en dagelijks de uitstootnorm flink overschrijden. Kinderen lopen schade op en ouderen verliezen longcapaciteit. Nee: ik ben geen fan van dit bedrijf!
Jammer dat ik niet negatieve sterren kan geven, want 1 ster is teveel. Wat een smerig en onverantwoord bedrijf is dit. Het enige wat in hun hoofd telt is geld. Ik hoop dat een aantal van degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn ook zelf in deze troep wonen. Wie durft er mensen, en vooral ook hele jonge mensen, zo de kans op een gezond leven te ontnemen? Onze overheid is ook zeer nalatig hierin!
Tata Steel is de grootste vervuiler van Nederland op het gebied van CO2, stikstof en zware metalen zoals lood en kwik. Daarnaast constateerde RIVM, GGD en NIVEL in diverse onderzoeken dat Tata Steel grote impact heeft op de gezondheid in de regio. Zo komt longkanker en asbestkanker in de IJmond signifant vaker voor en melden mensen zich vaker bij de huisarts met acute klachten dan in andere industriële woongebieden in Nederland.
Eén ster is nog te veel, maar ik kan niet 0 sterren selecteren, of -100 bijvoorbeeld, zo erg vind ik dit bedrijf! 40 jaar geleden ging de zus van een schoolvriendin verhuizen van Arnhem naar IJmuiden, onder de rook van de, toen nog, Hoogovens, nu Tata steel geheten. 2 jaar later stierf de jonge vrouw, acute lymflierkanker. Al veel langer vervuilden de fabrieken de lucht, land en water, nu nog steeds, Tata Steel doet niets en de overheid ook niet. Omwonenden, maar ook elders wonende Nederlanders zijn het zat nu. Sluit die lekkende, oude , roestige fabrieken, het is tijd nu!!!
Tata Steel is een grote vervuiler. Eén van de grootste vervuilers van Nederland. In de omgeving van Tata Steel is het bijna gewoon dat mensen kanker krijgen, dat kinderen spelen op speelplaatsen die bedekt zijn onder een laagje zwart vuil dat Tata Steel uitstoot. Het is toch niet normaal dat we dit 'gewoon' vinden. Tata Steel en de Nederlandse overheid stellen winst en geld boven het welzijn van mensen. Dit moet stoppen!
Een fabriek die niet de verantwoordelijkheid voor zijn vervuilende uitstoot neemt. We weten inmiddels allemaal dat we als mensheid er een potje van hebben gemaakt sinds de industriële revolutie ons alleen maar hebzucht bracht. Wellicht is het nog niet te laat. Tata Steel, neem je verantwoordelijkheid en zorg dat onze kinderen , flora en fauna weer toekomst hebben op deze prachtige aarde.
Tata vervuilt en maakt ziek, en probeert door greenwashing ze spreken zich, uiteraard, uit tegen het gebruik van plastic, want staal is duurzamer, toch...? meer te verkopen. Tata maakt nu al ontzettend veel winst en weigert die winst te gebruiken om het bedrijf schoon en milieuvriendelijk te maken. Het is onwerkelijk dat dit bedrijf wordt gesteund door de Nederlandse overheid, en tevens dat het zelf geen verantwoordelijkheid voelt om het goede te doen.
Goede middag directie, Wanneer gaan jullie de meest ziekmakende installaties van Tata Steel eindelijk sluiten? Gezondheid van omwonenden en werknemers zijn belangrijker dan geld. Vriendelijke groeten, Bernhard de Vries
Hoe is het mogelijk dat een zo ziekmakende fabriek nog bestaat in Nederland? Waarom heeft de fabriek zelf niet het bewustzijn en de verantwoordelijkheid om te realiseren dat zo'n fabriek niet thuishoort tussen wijken waar mensen wonen. Overigens is de fabriek zo ziekmakend, dat ie uberhaupt niet meer zou mogen bestaan, waar ook ter wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid