facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tat2shop Wormer

Tat2shop Wormer

Info

Custom Tattooing

Op maat gemaakte orginele designs, aangepast aan jouw specifieke wensen.

Geschiedenis

SInds 2000 doen wij al ons best iedereen van een zo mooi mogelijke tattoo te voorzien. wij werken op afspraak en maken designs op maat.

Het maken van een design is kostenloos maar gaat wel op afspraak



"Wij zijn een gezellige Tattoo studio in zaanstad wormerland. Voor velen een bekend adres in de omgeving maar ook ver daarbuiten. We maken altijd kostenloos een design naar wens en werken voornamelijk op afspraak. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Kom snel eens kennismaken en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.Tat2shop wormer het adres voor al je custom tattoos of op zn nederlands op maat gemaakte tattoeages.Wij zijn in wormer gevestigd en dat is vlakbij Zaandam, wormerveer, koog aan de zaan, krommenie, assendelft, en zaandijk"
Adres: Zandweg 30, 1531an Wormer
Telefoonnummer: +31641684209
Stad: Wormer
Route: Zandweg 30
Postcode: 1531an



op zoek naar gerelateerd: Tattoo Wormerveer, Tattoo Krommenie, Tattoo Zaandam, Tattoo Bas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roxie Rebel Roxie Rebel 1 km RRebel.NL alias.RoxieRebel.com Tattoo & Patch design
RRebel RRebel 1 km Dit is iemand die weet hoe het moet. Super Rob, ik ben blij met jou.
Recensies
Gewoon geweldig die Bas! Super service voor speciale momenten denkt hij mee en gaat gewoon aan het werk ! De meiden van staal ! Super gedaan bas!
Ik kom al bijna 19 jaar bij Bas en raad hem iedereen aan die een tattoo overweegt. +/- 15 van mijn tatoeages zijn door hem gezet waaronder 1 cover up omdat ik zo stom was om 'vreemd' te gaan bij een beginner... Bas maakte er na wat puzzelen een echte tattoo van ipv een kindertekening.
Gister weer gezellig bij Bas en Luba geweest. Super geholpen met de wensen die we hadden en zeker niet ons laatste bezoek geweest. Erg tevreden met wat het tot nu toe geworden is en we kijken zeker uit naar wat het worden gaat. Bas is super goed is zijn vak en zeker aan te raden als je een mooi stukje kunst op je lichaam wil!!!
Vandaag bij Bas geweest voor een Tattoo van mijn twee kleine meiden. Erg blij mee.! Bas voelt precies aan wat je wilt en hoe de Tattoo het beste tot zijn recht komt. Onder het genot van een lekkere bak koffie en een gezellige babbel zet hij een prachtige Tattoo voor het leven. Hier kom je met plezier weer terug.!
Gisteren weer bij Bas geweest voor mijn 5e tattoo. Alle andere ook gezet door Bas! Ik ben super tevreden over de resultaten! Ook de tijd die hij voor je neemt en de service is top! Zou het iedereen aanbevelen om bij hem een tattoo te laten zetten!
Ooit mijn eerste tattoos laten zetten bij een andere tattooshop maar nooit tevreden.. toen een keer naar Bas gegaan en daar zijn mijn man en ik nu vaste klant! Bas geeft zijn mening en heeft respect voor zijn klanten.
Ik kwam bij Bas met een tattoo die ik op mijn 18e heb laten zetten, hij heeft er rondom een prachtig Maori kunstwerk ontworpen. Ook met enige eigen gedachten dacht hij mee en heeft hij hierin verwerkt. Bas nogmaals bedankt.
Mijn aller eerste tattoo laten zetten bij Bas vandaag! Ik ben super tevreden over het resultaat ondanks de pijnlijke plek, ontzettend blij mee!! Volgende keer kom ik zeker weer terug hier! Top tattoo shop!
Zoals eigenlijk iedereen al bij de ervaringen schrijft is dit een top zaak. Je kan hier altijd terecht voor een mooi kunstwerk. Ook is Bas eerlijk en geeft hij goed advies. Ik kom hier graag en we gaan dan ook zeker binnenkort weer verder met mijn arm. Bas en lub bedankt en tot snel
Ik heb vandaag mogen ervaren hoe het is als een tatoeëerder eigenlijk een nog beter idee heeft over het tatoeage ontwerp dan ik in gedachte had. Alles super in orde en ik ben dolblij met het resultaat! Een echte aanrader! Wat een vakman is Bas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid