facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tastoe Emmeloord

Tastoe Emmeloord

Geschiedenis

Tastoe staat voor een eigen stijl en goede persoonlijke service. Exclusieve producten omdat er in kleine aantallen wordt ingekocht. Tastoe biedt de mogelijkheid voor dames en heren die zich met hun tas of koffer willen en durven te onderscheiden.

Tastoe is niet zomaar een winkel. Tastoe laat zich niet leiden door merken, maar door kwaliteit en design voor ieder moment.

Een tas van Tastoe is een paar jaar na aanschaf nog steeds eigentijds.

Naast (rug) tassen en koffers kun je bij Tastoe ook terecht voor accessoires zoals portemonnees, riemen, schoenen, sleutelhangers, agenda's, telefoonhoesjes, steunstokken en handschoenen.

Gevestigd in de Beursstraat is Tastoe duidelijk een adresje om niet over te slaan als je gaat winkelen in Emmeloord of neem eens een kijkje op www.tastoe-emmeloord.nl

Adres: Beursstraat 6, 8302NP Emmeloord
Telefoonnummer: 0527613378
Stad: Emmeloord
Route: Beursstraat 6
Postcode: 8302NP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Recensies
Portomonee binnen een jaar kapot en van garantie wil mevrouw niks weten.
Mooie winkel met heel veel keus aan prachtige tassen en tasjes
Goed materiaal
Vertaald door Google Super reisaccessoires beschikbaar. Service was uitstekend. Origineel Super travel accessories available. Service was excellent.
Vertaald door Google ca Origineel Ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid