facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taste Zeist

Taste Zeist

Info

Lunch | Diner | Drinks



"Restaurant en wijnbar"
Adres: Slotlaan 278, 3701 GH Zeist
Telefoonnummer: +31610050303
Stad: Zeist
Route: Slotlaan 278
Postcode: 3701 GH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 00:00
Dinsdag: 10:00 - 00:00
Woensdag: 10:00 - 00:00
Donderdag: 10:00 - 00:00
Vrijdag: 10:00 - 00:00
Zaterdag: 10:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Zeist, Blink Zeist, De Colonel Zeist menu, Restaurant Zeist maandag open, Lunchen Zeist terras, Nieuw restaurant Zeist, Hapje eten Zeist, Shared dining Zeist
Recensies
Super lekker. Alleen patatjes veel te zout. Was niet te druk,maar heb idee als het vol zit dat ze het niet kunnen verwerken .
In al zijn bescheidenheid heeft chef kok Pascal weer een parade van fantastisch lekkere en mooie gerechten voorgeschoteld. En dat op magistrale wijze geserveerd door ‘natural beauty’ Babs.
Wat een leuke beleving. Gastvrij ontvangst. Mooie uitleg desgevraagd over menu en over de inrichting van de zaak. Nog een proevertje heerlijke witte wijn 'van de patron'. Super ervaring en zeker een aanrader!
super lief personeel. Heel gastvrij en gezellig praatje maken. Eten was heerlijk en zeer betaalbaar. Saté was heerlijk, een paar frietjes er bij zou het wel afmaken. Zeker een aanrader!!!
Taste heeft leuk terras aan de drukke winkelstraat. In het zonnetje op het terras een gember sinaasappel thee gedronken. Bediening zeer vriendelijk. Leuke kaart. In de middag ddag uitgebreide borrelkaart.
Lunch smaakte goed, service en hygiëne toiletten kan beter. De bediening mag best wat vriendelijker en gezellig zijn.
Vriendelijke bediening, altijd gezellig
Heerlijk eten, gastvrij en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Het was een heel gezellige sfeer. Een uitgebreide kaart met veel lekkers. De salade met zalm was voortreffelijk. Leuke bediening. Heel ontspannen. Kortom, een aanrader!!
Wat een super goed en gezellig restaurant is dit! Heerlijk gegeten, vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt Driss voor de tip en je zus is ook geweldig. Taste is een absolute aanrader! Mijn complimenten! 10+ Groet, Guido Bosman
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid