facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Taste for Shirts

Taste for Shirts

Info

Taste for Shirts - De overhemdenspeciaalzaak in Alphen aan den Rijn en omstreken!

Geschiedenis

Welkom bij Taste for Shirts - Dé overhemdenspeciaalzaak!

Niet eerder had je keus uit zo veel verschillende overhemden! Taste for Shirts is de plek waar kwaliteit, smaak en service samenkomen. Een zeer uitgebreid assortiment shirts in verschillende prijsklassen staat garant voor een succesvolle outfit. Voor iedere gelegenheid het perfecte exemplaar, of je nu een klassiek wit overhemd zoekt of eentje met een uitgesproken design.

Daarnaast is er een ruim aanbod aan stropdassen, sportieve poloshirts, pullovers en colberts van geselecteerde merken waarmee je jouw outfit compleet maakt. Ook kun je bij Taste for Shirts terecht voor mooie accessoires zoals horloges, riemen en luxe manchetknopen.

Bij Taste for Shirts staan persoonlijke service en passie voor mooie overhemden bovenaan. Kom eens langs in de winkel en kom er zelf achter dat er geen betere plek is om jouw perfecte overhemd uit te zoeken.

Ga nu naar www.tasteforshirts.nl voor meer informatie!



"[email protected]"
Adres: Van Boetzelaerstraat 7, 2406 BC Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 31172493887
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Van Boetzelaerstraat 7
Postcode: 2406 BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Choices Choices 118 meter Super geholpen!
Blue Image Blue Image 147 meter Mooie winkel met kwaliteitskleding, super aardige mensen die zich goed inleven in de ...
Sebastian Alphen Sebastian Alphen 178 meter Specialist in de betere vrouwen-, mannen- en schoenmode.
Samplesale Alphen aan den Rijn Samplesale Alphen aan den Rijn 2 km De halfjaarlijks SampleSale van Pro 4 van vele bekende merken zoals Meltin' Pot, Supe...
Shoeby Alphen aan den Rijn Shoeby Alphen aan den Rijn 2 km Er zit altijd wat leuks bij. Ik word vriendelijk en geduldig geholpen, er wordt tijd ...
De Heeren van Alphen De Heeren van Alphen 3 km Prima kledingzaak , alleen heb ik momenteel door de corona niets nodig.
Recensies
Zeer service gerichte kwaliteitswinkel. Vriendelijk personeel met adequate kennis van zaken.
Jarenlang klant geweest bij dit bedrijf. Ik heb overhemden nodig met extra lange mouwen, die liggen niet in de winkel maar dan moet je meelopen naar het magazijn. Op zich geen probleem. Als er een actie is, bijvoorbeeld 3 shirts voor €100 of zoals afgelopen koningsdag, 30% korting op alle overhemden. Dergelijke acties gelden niet voor overhemden met extra lange mouwen. Ik kon een kortingsbon krijgen van €7,50 . Ik kan het niet anders bedenken, dit is 100% discriminatie. Mij zien ze hier nooit meer terug.
Goede kwaliteit stoffen en zeer vriendelijk personeel. Daarnaast merk je dat er ook echt liefde voor het vak is en ze je alleen iets verkopen als dat je ook echt goed staat. Na verhuisd te zijn uit Alphen, hier al te lang niet meer geweest
Top advies en hoge kwaliteit herenkleding. Een hele verzorgde koopervaring waarbij je echt geniet van je nieuwe aankoop.
Het adres voor overhemden en alles wat er bij komt. Goed en vakkundig personeel. Hele relaxte sfeer. Als je op zoek bent naar iets origineels en kwalitatief hoogwaardig, dan moet je hier zeker even langskomen.
Eerst ff snel binnen komen lopen n gewoon een kijkje genomen. Gelijk vriendelijk geholpen en meegenomen in wat de winkel te bieden had. Keer daarna was snel op zoek naar een das en zeer kundig geholpen!
Nu pracht zaak altijd prettig geholpen door Richard, gaan zeker van de winter weer kijken. Maar nu was het zo druk. Prachtige en goed kwaliteit onwijs leuk perdoneel
Geweldige winkel als je op zoek bent naar een mooi overhemd. Personeel dat verstand van zaken heeft. Goed en eerlijk advies! Ook voor bijv. overhemden met extra lange mouwen kun je hier prima slagen!!!
Aardige mensen die je goed helpen. Jammer dat ik vlak voor kerst niet wist dat ze 1 +1 zouden doen in januari. Nu 2 shirts voor 99 euro gekocht en vlak voor kerst 1.
Altijd een feest om hier weer een mooi shirt uit te mogen zoeken. Men trekt letterlijk en figuurlijk echt alles uit de kast om iets te vinden wat naar je zin is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid