facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tara-Boeddha Winkel

Tara-Boeddha Winkel

Info

De spirituele winkel van Amersfoort! Edelstenen, Wierook, Beelden, yogamatten, meditatiekussens, inspirerende boeken, muziek en voor ieder budget.

Adres: Krommestraat 29, 3811 CA Amersfoort
Telefoonnummer: 0334450090
Stad: Amersfoort
Route: Krommestraat 29
Postcode: 3811 CA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Edelstenen winkel Harderwijk, Tara Boeddha betekenis, Tara boeddhisme, Tara betekenis, Spirituele winkel in de buurt, Tara Sieraden, Spirituele winkel Apeldoorn, Spirituele winkel Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huts - Handmade Ocean Art Huts - Handmade Ocean Art 2 km Huts Kaas-, borrelplanken en onderzetters is een creatief project met de oceaan als i...
Recensies
Ik ben zo blij met de bestelling het kwam super snel en ik heb zelfs nog wissel geld gekregen daarom geef ik het 5 sterren en dit is mijn eerste bestelling bij Tara-boeddha winkel en het is super goed en de reden waarom dit mijn eerste bestelling is omdat ik 11 ben
Sfeervolle zaak met hele vriendelijke bediening en giede sortering Ik heb er een prachtige steen gekocht.
Heel fijne top service. Ik had chi olie besteld, en zou volgens mijn bestelling door dhl worden gebracht. maar vandaag zondag hing mijn tasje al aan de deur met mijn spulletjes en extra`s erbij. daarnaast een envelop met mijn verzendkosten terug betaald. Had nier gehoeven maar helemaal top!
Zojuist vandaag producten ontvangen, heeft de verzendkosten in het tasje gedaan dat had zeker niet nodig geweest en had je mogen houden voor de moeite, ik zal zeker nogmaals bij Tara Boeddha bestellen.
Echt een hele mooie winkel... Met van alles te koop..op gebied van spiritualiteit en dergelijke . Schappelijk geprijsd.
Heerlijk om gewoon even er door heen te lopen. Je komt altijd wel iets tegen en gaat er bijna nooit met lege handen naar buiten.
Blijft leuk om hier naar binnen te lopen al was het maar voor de geur
Hier kan ik uren rondkijken... straalt veel rust uit, spulletjes mooi uitgestald, heel vriendelijk en van kennis voorzien personeel.
Zeer vriendelijk en empathisch personeel. Ze helpen graag in het bedenken van goede oplossingen, absoluut een must in deze tijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid