facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapperij De Zwaan

Tapperij De Zwaan

Geschiedenis

Tapperij de Zwaan is een bruisend en veelzijdig cafe voor jong en oud, gelegen aan de doorgaande weg naast de ingang van Kasteel Heeze. Door deze fantastische ligging in het centrum van Heeze aan de rand van natuurgebieden De Strabrechtse- en de Groote Heide en De Herbertusbossen is De Zwaan een uniek start- en rustpunt voor uw wandel- of fietstochten. Binnen in ons sfeervol cafe of buiten op het terras serveren wij u graag een lekker kopje Illy koffie met Heezer appeltaart of warme wafel met kersen en slagroom. U kunt bij ons heerlijk lunchen of dineren met een perfect glas wijn of een koel glas speciaalbier. U heeft de keuze uit 16 open wijnen en meer dan 160 verschillende speciaalbieren, waarvan 10 op tap! Ook kunt u prima werken in deze warme, sfeervolle omgeving van de Tapperij door onze gratis Wifi verbinding. Tapperij de Zwaan is het cafe voor levensgenieters, zonaanbidders, muziekliefhebbers en speciaalbierproevers, waar een ieder zich op zijn of haar gemak voelt en altijd met een prettig gevoel de deur weer uit gaat.

Adres: Kapelstraat 23 , Heeze 5591 HC, NL
Telefoonnummer: 040 226 4357
ln.naawzedjireppat@ofni
Stad: Heeze
Route: Kapelstraat 23
Postcode: 5591 HC


Openingstijden

Maandag: 10:00-01:00
Dinsdag: 10:00-01:00
Woensdag: 10:00-01:00
Donderdag: 10:00-01:00
Vrijdag: 10:00-02:00
Zaterdag: 10:00-02:00
Zondag: 10:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: tapperij de zwaan openingstijden, thuys heeze, tapperij de zwaan fietsroutes heeze en omgeving, kapelstraat 23 heeze, menukaart de zwaan heeze, kermis heeze 2018, restaurant heeze, cafe heeze
Recensies
Na een mooie wandeling op de Stabrechtse heide neergestreken bij Tapperij De Zwaan. Een heerlijk Grand Prestige gedronken met bitterballen en warme nachos met kaas erbij! Altijd gezellig daar......!
Super lekker gegeten, veel lekkere bieren op de tap. Zeker een aanrader!
Wat een geweldig leuk eetcafé met super aardig en attent personeel en heerlijk geluncht zo lekker echt een aanrader!!!
Tijdens mijn fietstocht in en naar Heeze, kwam ik terecht bij De Zwaan. Een fraaie gelegenheid, gelegen aan de oprijlaan naar het mooie kasteel in het dorp. De Zwaan blijkt de voedingsbodem te zijn voor de beroemde Brabantse dag in Heeze. Maar ik kwam er voor de lunch.En die viel niet tegen. Er was een zeer fraaie bierkaart die mij als liefhebber van het gele vocht erg veel deugd deed. Maar voor de lunch liet ik mij verrassen door de chef special. Op tafel kwam een heerlijk vers maisbroodje, met diverse mooi gebakken scampi‘s. Samen met een fijne kerriedressing en andere ingrediënten was dit een voortreffelijke lunch. Bediening en locatie zijn de vijf sterren meer dan waard.
tijdens onze fietstocht lekker geluncht. Hier hebben ze heerlijke en grote tosties en uitsmijters. Ruim terras met stoelen en zitbanken.Eten: 4/5
Tijdens de vele fietstochten wordt dit punt heel vaak gebruikt als, tussenstop om even wat te drinken of te eten want dat kan daar ook. Het is wel bij mooi weer erg vaak ook erg druk en dan moet je gewoon wat geduld hebben. Niets echt aparts dus daarom, het is oke.
Leuke plek na een wandeling bij kasteel de Heeze. Lekker bier en bitterballen. Honden mee was buiten geen probleem.
Koffie gedronken. Leuk plekje ook voor een snelle hap. Positief punt op de kaart: zuurvlees. Niet gegeten overigens
Fijn terras met vriendelijk personeel, de meest uitgebreide bierkaart die ik ken en ook veel keus in gin tonics. Smakelijke gerechten en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De vegetarische avocadoburger is een aanrader, net als de gevarieerde borrelplanken.
Gewoon heerlijk 12-uurtje en verrassend, maar toch lekker broodje tonijn. Gezellig zitten in het café. Vrolijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid