facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapijthal Workum

Tapijthal Workum

Info

Kwaliteit vloerbedekking voor kleine prijsjes met grote service!
Ook laminaat, vinyl, pvc-stroken, karpetten (op maat) en binnenzonwering.




"Graag wil ik mijn bedrijf aan je voorstellen.Mijn naam is Jan, inmiddels zijn wij de 3e generatie van Tapijthal Workum, die al langer dan 50 jaar bestaat. Samen met ons team hebben wij het doel om goed maatwerk te leveren tegen een scherpe prijs. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden het service waar wij al generaties lang om bekend staan.Wij leveren tapijt, laminaat, linoleum, PVC, Vinyl, diverse praktische kleden, vloerkleden en binnen-zonwering. Bezoek onze winkel in Workum, waar we samen kunnen uitzoeken wat het beste bij u past.Vraag ten alle tijden vrijblijvend een offerte bij ons aan. Met jouw vertrouwen en onze vakkennis is een goed resultaat de garantie dat wij vooraf al kunnen geven!Tot ziens bij ons in onze showroom!"
Adres: Noard 22, 8711AJ Workum
Telefoonnummer: 0515541479
Stad: Workum
Route: Noard 22
Postcode: 8711AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HJ Woonidee HJ Woonidee 484 meter Het leggen van diverse vloeren en het plaatsen van gordijnen, vitrages, inbetweens en...
Recensies
Echt een top bedrijf! Doen gewoon wat ze zeggen. Het zijn vakmensen, vriendelijk en flexibel voor een prima prijs! Blij dat we zaken gedaan hebben met een echte Workumer ondernemer!
Wij bevelen deze zaak van harte aan. Op aanbeveling zijn we hier terecht gekomen. Men heeft goed naar onze wensen geluisterd. We wilden een badkamer op zolder creëren. En het moest een waterdichte vloer, over de houten planken, worden. Oer de Flier heeft goed geluisterd, mee gedacht en uiteindelijk zijn we tot een keus gekomen, weliswaar niet de goedkoopste, maar wel de efficiëntste. Het resultaat was goed. Naderhand hebben we gevraagd om de zijkanten van de vloer nog door te laten lopen, wat een breder effect gaf. De vloer loopt nu van wand tot wand, en achter de betimmering door. Ook dat is vakkundig neergelegd, door vriendelijk personeel. Het is een volwaardige badkamer geworden, met een industriële look. We zijn er blij mee.
Alleen maar lof, veel keus en nog meer service. Top!
Veel keus, niet duur en goed geholpen!
Een heel breed aanbod !
Gezellige winkel, goed advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid