facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapijtcentrum

Adres: Heerlenstraat 55 , Arnhem 6845 AE, NL
Telefoonnummer: 026 381 3821
Stad: Arnhem
Route: Heerlenstraat 55
Postcode: 6845 AE



op zoek naar gerelateerd: Tapijtcentrum Ede, Tapijtcentrum Apeldoorn, Tapijtcentrum Nederland, Carpetright Arnhem, Tapijtcentrum Eindhoven, Tapijtcentrum Wijchen, Tapijtcentrum Tilburg, Tapijtcentrum Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carpetright Carpetright 165 meter
Spaans, M Spaans, M 610 meter
Tapijt Service Molenschuur Tapijt Service Molenschuur 2 km Twee trappen laten bekleden incl. zijkanten. Keurig werk geleverd conform afspraak. C...
J en R Stoffering J en R Stoffering 3 km Carl komt herhaaldelijk zijn afspraken niet na. Is moeilijk contact mee te krijgen en...
Jos Jansen Jos Jansen 5 km
Recensies
Tapijt voor op de trap gekocht bij tapijt centrum Nederland. Zouden tussen 11 en 15 uur starten met het leggen wat ik al een enorm tijdsblok vind, om 1530 uur zelf maar eens gebeld waar de beste mannen bleven. Na 3x heen en weer bellen met het hoofdkantoor in Best te horen gekregen dat ze er over ongeveer een half uur zouden zijn... Om kwart over 4 waren ze er eindelijk. Bij het afrekenen moest ik ineens ook nog een hoekstrip betalen van 35 euro hier is eerder nooit iets over vermeld en ook niet gevraagd of we deze hoekstrip wilden. Al met al voor communicatie een dikke onvoldoende! Tapijt ziet er uiteindelijk netjes uit, maar door de waardeloze communicatie met ons als klant maar een ster.
Vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de juiste pvc-vloer voor onze keuken. Snelle inmeting en levering mogelijk. Dus extra fijn. Helaas een ster in moeten trekken. In de winkel goed geholpen. Inmeter was wat minder communicatief. Ook bij het leggen was er miscommunicatie. Erg jammer ook dat ze een deur die niet meer dicht kon door de nieuwe vloer niet even konden inkorten. Zou toch een grote plus zijn in de dienstverlening. Bied een totaal pakket aan en ontzorg de klant zo optimaal. Helaas, nog een ster aftrek. Nu lijkt dat ze de keukenplint zo vast hebben gezet tussen de vloer en de kasten dat deze er zonder beschadigingen niet meer uit te krijgen is.
Chauffeur van busje 361 reed vanmorgen in Arnhem vol door rood terwijl twee auto's hem al benaderde, vervolgens ging de "heer" met kenteken VSJ-65-N de snelweg A325 richting Nijmegen op om hem vervolgens, zonder richting aan te geven, zijn voertuig 5 meter voor mij te zetten. Zodra ik naast hem reed schudde hij zijn hoofd want blijkbaar was ík degene die iets fout deed..? Eerst nog getracht zijn kantoor in Arnhem te bellen waar wij overigens ook nog klant zijn maar zij nemen halverwege de ochtend de telefoon niet op en wordt je doorgeschakeld naar een mobiel nummer zonder voicemail
Niet voor niks heb ik ook in dit huis weer gekozen voor vloerbedekking van Tapijtcentrum Nederland! Een zeer overzichtelijke winkel waar echt de tijd genomen wordt voor een goed advies. Ik ben zeer prettig geholpen door Marc Vlug en heb een mooie kwaliteit Laminaat, Tapijt en Vinyl uit mogen kiezen voor een prima prijs. Netjes op tijd geleverd en in dit huis hebben de stoffeerders ook de trap mooi strak bekleed. Ik ben helemaal blij!
Vorige week en vandaag naar Tapijtcentrum Arnhem geweest voor de aanschaf van gordijnen. Beide keren heel prettig geholpen. We konden rustig rondkijken. De verkopers laten weten dat ze er voor je zijn en dat je eventuele vragen kwijt kan, maar geven ook de tijd om je ongestoord te oriënteren. Uiteindelijk keus gemaakt goed advies gehad en ze komen al heel snel langs om thuis in te meten. Daarnaast ook nog mogen profiteren van een korting die vorige week gold, omdat we er toen ook waren. Dus ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
Bij het zoeken naar gordijnen zijn we prima geholpen door Jantine. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam met stalen die we zelf nog niet hadden gevonden.
Vandaag weer naar Tapijtcentrum Nederland in Arnhem geweest. Vorige week waren we daar om vinyl te bestellen en we hebben daar toen een heel prettige ontvangst gehad. De manier waarop we werden geholpen was uitstekend. Nu hadden we nog vitrage en Gordijnen nodig voor het appartement. Wederom een prima en hartelijk ontvangst. Uitgebreide informatie en keuzemogelijkheden. De mensen die daar werken zijn allemaal bereid om het de klant naar de wens te maken. Ook komen ze met goede ideeën. Tijdens het invoeren van de diverse maten werden we van een kopje koffie voorzien. Er wordt een afspraak gemaakt wanneer het bedrijf zelf komt inmeten, zodat je de producten op de juiste maat krijgt. Al met al, een prima bedrijf waar je met veel of weinig geld terecht kunt.
Puur ter oriëntatie voor een vloer wezen kijken, niet wetende wat ik zou willen. Verkoopster Jantine gaf passend advies m.b.t. wensen en was meedenkend, dit als heel prettig ervaren. Geheel onverwachts met een vloer de deur uitgegaan. Het volgende project staat alweer te wachten gordijnen hierin heeft Jantine haar adviezen al meegegeven, dit maakt uitkijken naar gordijnen alweer een stuk makkelijker. Te spreken over de persoonlijke benadering en de ruimte die ik als klant gekregen heb.
Ondanks dat wij ons op een drukke zaterdag kwamen oriënteren op vloerbedekking en raamdecoratie nam verkoper Ruben alle tijd voor ons. Doordat Tapijtcentrum Nederland ook in staat was op korte termijn te kunnen inmeten en leggen kwamen we snel tot een akkoord. Ook de telefonische terugkoppeling van het verschil tussen de inschatting en de inmeting was erg duidelijk.
Zo’n 14 jaar geleden de trap door tapijtcentrum Nederland laten bekleden. Tapijt lag er mooi en en goed op! Na zo’n 4 jaar geleden na verhuizing een keer aan komen waaien voor een droogloopmat. Scherp geprijsd en genoeg voorraad dus meteen mee kunnen nemen. Ongeveer 2 maanden geleden eens oriënterend binnen gelopen om te kijken voor vloerbedekking voor op de slaapkamers. Verrassend voor ons deden ze nu ook misschien wel eerder maar viel het ons nu pas op raambekleding en horren. Vandaag terug geweest om een hoop definitief te maken en uit te kiezen. We werden geholpen door Liesbeth. Zonder afspraak, maar alle tijd werd genomen! Er werd fijn meegedacht onder het genot van een kopje koffie en glaasje ranja voor de kids. Fijne benadering en mooie producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid