facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TapAsia

TapAsia
"All-You-Can-Eat Restaurant TapAsia in Ede ; eindeloos Oosters genieten! Laat je heerlijk verwennen met Aziatisch tapas, van Japans sushi tot Chinees tomatensoep tot Thais curry tot Indisch rames gerechten. Onbeperkt Dessert is inbegrepen. U bestelt alles via onze handige Dinertablet. Reserveer via onze website of loop gewoon binnen. Voor Afhaal of bezorging, kijk op onze website."
Adres: Maandereind 109 , Ede 6711 AB, NL
Telefoonnummer: 0318 613 457
Stad: Ede
Route: Maandereind 109
Postcode: 6711 AB



op zoek naar gerelateerd: tapasia ede menu, tapasia ede parkeren, tapasia ede reserveren, tapasia afhalen, tapasia ede prijs, restaurant tapasia, tapasia menu, sushi ede afhalen
Recensies
Zeer lekker gegeten. Heel ruime keuze aan lekkere gerechtjes. Het personeel was zeer vriendelijk, en hield zeer goed rekening met de glutenallergie van iemand in ons gezelschap. Enige minpunt is dat het pand zijn beste tijd heeft gehad. Op zich kan je er nog best gezellig zitten, maar een opfrissing of zelfs verbouwing dringt zich toch op.
Voorheen altijd goed eten, was allemaal naar wens. Vanavond weer besteld nasi en fou yong hai was prima. Echter hebben ze de recepuur veranderd was in simpel hollands niet te vreten. Gebeld naar Tapasia daar kreeg ik een muts aan de lijn die hier niks van wou weten. Kortom ze hebben de boel veranderd en het is gewoon niet meer te eten. Wel een vriendelijke jongeman die mij nog belde maar ik kreeg als goedmaker nog een portie babi-pangang, daar had ik alleen niet meer zoveel zin in gezien de receptuur.
Altijd lekker om hier te genieten van het eten. Ontspannen sfeer. De algehele staat is echter wat achterstallig. Buitenramen zijn al in geen jaren schoon gemaakt en zo zijn er nog wel wat punten die wat aandacht nodig hebben. Neemt niet weg dat het een heerlijke plek is om uit eten te gaan.
Ik vind het niet echt klant vriendelijk en er staat op de site dat kinderen tot 3jaar gratis zijn maar dan moeten ze wel met ons mee bestellen geen patatje of wat dan ook want dan moet je extra betalen dit vind ik raar als je er heb staan dat kinderen tot3 gratis zijn maar ze kunnen niet bestellen wat ze willenEten: 2/5
1.5 jaar iedere maand besteld. Beste babi phangang van NL, in mijn optiek. Nu afgelopen 6 maanden 2 keer besteld helaas ernstig verslechterd. Chemische schoonmaakmiddelsmaak of een vage oestersaus die na 9 jaar onder het stof vandaan wordt gehaald. Jammer; een gemis.
Echt een achteruitgang met eerder, de kwaliteit van het eten vond ik echt matig geworden. Het interieur kan wel een grote schoonmaak beurt gebruiken alles is niet alleen verouderd maar ziet er ook vies uit, de vet spetters zaten bij onze tafel tegen de muur, de ramen waren vies, toiletten stinken en waren ook niet heel fris. Wel jammer als je het mij vraagt. Hopelijk zetten ze de schouders eronder.
Heerlijk gegeten. Ik mag zelf geen gluten en lactose, werd heel goed rekening mee gehouden en alles apart klaar gemaakt voor mij. Ook heel aardig personeel. Zeker een aanrader Speciale dieetwensen: Gluten en lactose vrij
Het eten smaakt er chemisch en naar plastic. Vroeger was het lekker maar tegenwoordig niet meer. Als je belt krijg je een eigenwijze en onbeschofte dame aan de lijn.
Weer lekker zitten genieten van alle verschillende gerechten. Er is voor iedereen zat keuze met lekkere gerechtenEten: 5/5
Eten werd sneller bezorgd dan aangegeven, dat was het pluspunt. Eten was van zeer matige kwaliteit en smaak. Geen aanrader dus. Laatste keer dat ik hier gegeten heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid