facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapasbar La Cosina

Tapasbar La Cosina

Info

Tapasbar met traditionele tapas, Spaanse wijnen, bier en gezellige sfeer in de binnenstad van IJsselstein.

Geschiedenis

De Spaanse eigenaar Alberto heeft verstand van lekker eten en drinken. Koken is zijn passie. Wat is er mooier dan van je passie je werk te maken?

Alberto is opgegroeid in een grote familie, waarbij koken, en natuurlijk eten, centraal stond. Niet alleen thuis, maar ook in hun familierestaurant in Madrid. Dit was het ontmoetingspunt in de buurt, waar men kwam buurten en op zijn gemak een hapje kwam eten. Een menu was er niet, dit veranderde van dag tot dag.

In 2002 verhuisden Alberto naar Nederland. Sindsdien heeft hij zijn liefde voor lekker eten en hun kookkunsten aan familie, vele vrienden en kennissen laten proeven. Iedereen werd zo enthousiast dat er zelfs werd gevraagd om te koken voor feesten en partijen. De tortilla's en empanada's zijn een klassieker geworden in zijn vriendenkring.

Dit echte Spaanse gevoel moest in La Cosina terugkomen. Het interieur is daarom kleurrijk ingericht met een gezellige bar en tafels. Wij werken alleen met de beste producten om de heerlijke tapas van te bereiden. De ambachtelijke ingrediënten, Ibericoham, brood uit Galicië en verschillende kazen en worsten worden veelal direct uit Spanje geïmporteerd. Hiermee garanderen wij mooie gerechten die op traditionele wijze worden bereid.

“Wij heten je graag welkom bij in het kleine stukje Spanje in IJsselstein! Bienvenidos!” – Alberto Lopez Silvosa (eigenaar)



"Bij Tapasbar La Cosina op 't Vingerhoekhof kun je genieten van klassieke maar ook eigentijdse tapas en pintxos. Behalve de vertrouwde kaart wisselen wij ook af met 'Carta del Momento" waarbij liefde, passie en geduld de belangrijkste ingrediënten zijn.Zodra je binnenstapt vergeet je de dagelijkse beslommeringen en wordt je uitgenodigd om een avond ongedwongen te genieten van uitgesproken, smaakvolle Spaanse keuken en onze zorgvuldig uitgekozen wijnen."
Adres: Vingerhoekhof 8, 3401DX IJsselstein
Telefoonnummer: 0306880805
Stad: IJsselstein
Route: Vingerhoekhof 8
Postcode: 3401DX



op zoek naar gerelateerd: Restaurant IJsselstein, Restaurant IJsselstein maandag open, Fine dining IJsselstein, Brasserie IJsselstein, Horeca IJsselstein, Afhaal IJsselstein, IJsselstein restaurant aan het water, Brunch IJsselstein
Recensies
Spanje in IJsselstein! Heerlijke gerechten waar je de liefde in proeft vanuit de keuken, heerlijke wijnen en aanrader; vraag naar het likeurtje vanuit spanje! Kortom ik kom hier graag en hoop dat meerdere dat doen!Eten: 5/5
De gerechten waren wel oké, maar het duurde tergend lang voordat we een gerecht kregen. Terwijl de gerechten bij anderen om de tafel vlogen. Meer dan 20 min gewacht op een drankje en meer dan 50 minuten op een eerste gerecht. Wanneer wij daar van wat hebben gezegd, schoot de bediening in de verdediging en toonde geen empathie: en alles duurde lang, behalve het vragen van de rekening want die was er binnen tien seconden al. Jammer. Slechte eerste ervaring.
Arrogante eigenaar, duur eten, claimt de beste paella te maken van nederland. Dat mag zo wezen, maar het is bij lange na niet de beste paella die ik heb gegeten, een gemiddeld tapas bar in Barcelona heeft betere. Ik zeg niet doen, je krijgt niet waar voor je geld. Hij zal hier zeker op reageren met z’n gebroken Nederlands, maar ik zie hier andere heftige review’s voorbij komen.
Omdat ik niet meer kan reageren op onze eerste recentie, plaats ik hierbij een nieuwe als antwoord op de reactie van de eigenaar op onze review van gisteren uit naam van E. Boer: Beste meneer Alberto, Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Uit uw reactie blijkt dat u niet om kunt gaan met kritiek zie ook andere reacties van u op een negatieve recentie. Tevens is uw toon aanvallend, bijna agressief en denkt u te kunnen oordelen wie wij zijn en waar wij eten. Uw reactie is onbeschoft en beledigend. Als laatste wil ik melden dat uw reactie veel meer zegt over u dan over ons. Doe er uw voordeel mee. Fijne dag verder!
Voor ons was dit de eerste keer dat wij hier kwamen. Wij komen 100000% weer terug. Tapas was verrukkelijk! Paella was GEWELDIGGG! De lekkerste Paella die wij ooit hebben gegeten! Goede prijs-kwaliteit verhouding en je proeft dat alles vers is! Personeel is super vriendelijk en het lijkt alsof je in Spanje bent door de muziek en het personeel die tussendoor spaans praat! Super!!
Wat hebben wij weer heerlijk gegeten! Het eten is geweldig en de eigenaren altijd in om de avond samen nog leuker te maken. Bedankt weer en tot snel!Eten: 5/5
Al jaren mijn favoriete Spaanse restaurant! Leuke eigenaar en eigenaresse en personeel! Het eten en de ambiance is top! Tot snel weer!Eten: 5/5
Geweldige ervaring. We komen niet uit de buurt en zijn afgegaan op eerdere recensies. Maar wat een goede keuken, wat een ontzettend aardig personeel. De kok kwam zelf regelmatig aan tafel vragen of alles naar wens was en even kletsen. We hebben een hele goede avond gehad, alles klopte. We komen zeker weer langs! Dank
Super knus restaurant met fijne, vriendelijke bediening en service. Veel keuze op de kaart en alles smaakte vers en lekker. Tegen het sluiten van de keuken kwamen ze netjes aangeven dat het tijd was voor de laatste warme ronde en of we daar gebruik van wilden maken. Zeker een aanrader.
Eerlijk gezegd snappen wij niet dat de reviews zo goed zijn op Google. De bediening is erg vriendelijk en de locatie is prachtig, maar wij waren met zijn tweeën een hoog geldbedrag kwijt en hebben niet eens lekker gegeten… De wijn proefde alsof het al een week openstond en de gerechten waren gewoon slecht. Het brood leek op het goedkoopste afbakbrood van de Albert Heijn. Maar de kroon spande het ‘torentje van champignons’, waarbij we drie champignons kregen die op een saté prikker op elkaar waren gestapeld. Jammer eigenlijk dat ik er geen foto van heb gemaakt, ik zou mijn eigen gasten dit niet hebben durven serveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid