facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapasbar La Casita

Tapasbar La Casita
Adres: Wilhelminastraat 16, 6881 LJ Velp
Telefoonnummer: 026-3791022
Stad: Velp
Route: Wilhelminastraat 16
Postcode: 6881 LJ



op zoek naar gerelateerd: Tapasrestaurant La Casita menu, Tapas Velp, La Casita Voorschoten, Tapas restaurant, Restaurant Velp, La Casita Wassenaar, Sushi Velp, Buddha Velp
Recensies
Het was weer heerlijk. 2 rondes tapas koud en warm. Eenvoudige inrichting, maar wel schoon. Zeer vriendelijk personeel . Correcte bediening.Prijs-kwaliteit prima. Echt een aanrader als je van echte tapas houdt. Ook voor vegetariers geschikt. Parkeergelegenheid bevindt zich om de hoek. Groot parkeerplein. Wel reserveren, want het is niet groot.
Heerlijke echte tapas. Vriendelijke bediening. Parkeerruimte voldoende bij AH. Tip: bestel de platos variados, 1 gang koud, 1 gang warm. Voor mij dessert altijd het appelgebak. Smakelijk eten!Eten: 5/5
Ontvangst zeker door de eigenaresse niet erg hartelijk, terwijl het mailcontact erg vriendelijk was. Ober was wel vriendelijk. Tapas goed, vrij grote porties. Wel vrij vet. Gezellig ingericht, open keuken, wel koud binnen.
Ik ben gister met een collega wezen eten, bij dit tappas restaurantje, en ECHT t is een aanrader...namelijk voor ieder wat wils zoals vegetarisch tot vis tot vlees gerechtjes! Aan alles is gedacht!!!! De bediening was vriendelijk netjes en erg professioneel, het eten was heerlijk, en je eten is de prijs waard!!! Kom ZEKER terug!!!
Heerlijk gegeten, aardige mensen, wel handig om te reserveren want het is echt een casita
Voor de eerste keer hier en verrassend lekker gegeten. Spaanse tapas zoals het bedoeld is. Dit in een leuke tent met aardige bediening. Niets meer te wensen. Het was af !! Ik had steeds foto's willen maken, maar het was op voor ik er erg in had. Da's een goed teken, tóch?
Heerlijk gegeten. Fijne tapas, verrassende smaken. Heel snel, gastvrij, vriendelijk personeel. Lekker op het terras in het zonnetje gezeten. Aanrader!
Toevallig hier terecht gekomen aangezien onze dochters vegetarisch zijn. Tapas is eigenlijk ideaal, lekkere kleine gerechtjes en je kunt zo vanalles uit proberen/proeven. Het smaakte verrukkelijk. De prijs viel alleszins mee. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten. Gezellig en sfeervol restaurant. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader om er te eten!
Gezellig klein restaurant met een goede sfeer en heerlijke tapas gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid