facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor tapas kelder

tapas kelder
Adres: Oudegracht aan de Werf 159 , Utrecht 3511 AL, NL
Telefoonnummer: 030 230 3036
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht aan de Werf 159
Postcode: 3511 AL



op zoek naar gerelateerd: onbeperkt tapas utrecht, goedkoop tapas eten utrecht, tapaskelder utrecht menu, beste tapas utrecht, tapas utrecht oude gracht, tapas restaurant utrecht, tapas utrecht centrum, onbeperkt eten utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkel van Sinkel Winkel van Sinkel 30 meter Als een zaak zich als gay-vriendelijk hier bij Google afficheert, is dat voor mij ee...
El Borne El Borne 102 meter Gegeten met een dierbare collega, ik heb na lange tijd weer zo LEKKER gegeten. Servic...
Restaurant Vintage Restaurant Vintage 210 meter De plateau deluxe die we bestelden, stelde teleur. Naar ons idee veel te veel geld vo...
El Olivo El Olivo 232 meter Prima gegeten hier zondag na een middagje terrassen met mn vriendin en ‘n maat. 2 tap...
Tapasbar El Mundo Tapasbar El Mundo 285 meter Ik heb heerlijk gegeten hier. De setting is erg knus en gezellig lees: krap en vol ma...
La Senorita La Senorita 298 meter
Badhu Badhu 1 km Dit restaurant is precies wat deze buurt nodig heeft. Even een kwaliteitsniveau hoger...
Recensies
Top middag & avond gehad bij de tapaskelder. Tafel 822 als ik het goed heb zit je aan het water op de lounge plek bij de boom. Het was druk maar bediening even hartelijk. Kon soms wel wat langer duren maar de chille spot en sfeer maakt alles goed. Vleesschaal voor twee personen was lekker en voldoende, van alles wat. Misschien een tip: koop een paar grote 'gereserveerd' borden voor tafels die gereserveerd zijn. Kost nu teveel tijd voor de bediening om de tafels gereserveerd te houden omdat mensen gewoon gaan zitten.
Bij telefonische reservering lijkt het of alles kan. Als je om 19.30 komt, hoor je dat de keuken om 21.00 sluit. In plaats van "onbeperkt" tapas adviseert men een schaal Mezes, keuze vlees, vis of combinatie. We nemen vlees en vis.... De smaken vielen ons erg tegen. ALLES smaakte of het zo uit de vriezer kwam. Alleen de aioli en de "extra scherpe aioli" was lekker. Die extra scherpe is de saus die normaal bij patatas Bravas geserveerd wordt. Prijs viel mee, maar dat wil toch niet zeggen dat het dan Smakeloos moet zijn? Dat ze bovendien een kennelijk onuitroeibaar muizenprobleem hebben spande voor mij de kroon. Ik ben een groot dierenliefhebber, maar hoef geen muizen die zichtbaar de hele avond rondrennen...
Op een donderdag avond hier gegeten. Het eten was prima, sommige gerechten wat beter dan de andere. Echter hadden wij het idee dat de serveersters veel door elkaar heen liepen en niet echt een beeld hadden van wie wat kreeg. Naast dat duurde het bij ons lang voordat wij gerechten mochten ontvangen. Sommige rondes zaten wel meer dan 40 minuten wachttijd tussen, waarbij er tappas bijzaten als een broodmandje of een salade. Jammer want door tijdsgebrek hebben wij lang niet kunnen eten wat we hadden willen eten. Verder een leuke locatie aan het water. Stoeltjes/tafels zijn wel wat smal en verouderd naar min idee.
Erg slechte ervaring gehad vorige maand. Vorig jaar heb ik hier heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad. Maar de afgelopen keer was echt vreselijk. Het duurde al 30 minuten voordat we ons eerste drankje kregen en de rest van de avond was de service erg traag en het eten was lauw of koud. We hebben hier 4uur lang gezeten waarvan 2,5uur wachtende op personeel dat niet te vinden was. De mojito's waren wel redelijk maar de sangria was verschikkelijk: hij was troebel, zwart !? en er zat verpakkingsmateriaal in. Gelukkig kregen we het geld van de sangria terug. Voorlopig ga ik niet meer naar de Tapaskelder. Ik hoop dat het in de toekomst weer net zo leuk wordt als vroeger, dan kom ik zeker weer langs.
gewoon ronduit slecht, na 10 minuten wachten eindelijk een drankje en eten kunnen bestellen. Nee, het was niet druk. Dan heb je je drankje al ruim komt er weer iemand vragen wat je ook weer voor eten had besteld. Dan vraag je nog 3!!! keer waar je eten blijft want je zit al bijna 45 minuten. Komt er weer iemand we zijn jullie vergeten, mag je een FRISdrank aanbieden. Niet eens alcoholvrije biertje dat je al had gehad ofzo, o ja en duurt nog eens 10 minuten... Uhhm laat maar zitten, eens maar nooit weer daar!!!
Slechte bediening, loopt in eigen kleding rond met een schortje erover. Na 10 min zitten en 7x ober langs gelopen werden we pas aangesproken of we wat wilde bestellen. Uitleg over menu was ons niet echt duidelijk, 4 opties. En als je iets laat staan moet je euro extra betalen!! Kregen een bonnetje waar je 3 rondes op kon invullen, daarna waren de bonnetjes op en moesten we het erbij schrijven.. Eten was niet echt lekker en al helemaal niet waar voor die prijs! Niet eens een desert genomen omdat we heel graag naar huis wilden. Wij gaan niet meer terug.
Op 3 maart in de tapaskelder gegeten. Locatie is super, maar wij zijn niet enthousiast. We werden aan onze tafel gezet en toen duurde het nog 20 minuten voor we iets te drinken kregen. Het eten was matig. Wij hadden gekozen voor onbeperkt tapas. Veel porties waren erg groot. Niet zoals je van tapas mag verwachten. Gerookte zalm. 5 stukken kaal op een bordje; veel te veel. Ham en meloen ook niet smaakvol. Salade geitenkaas; heel bord vol; ook veel te veel. Andere gerechten ook niet geweldig lekker. Vlees zeker niet. Ik zou niet snel teruggaan. Erg jammer.
Aan de gracht, trap af kun je dit tapasrestaurant vinden. Bij binnenkomst voel je gelijk de gezellige sfeer door de vrolijke kleuren, authentieke vorm van het plafond en de muren, de knusse banken en schattige tafeltjes. Zowel in klein gezelschap als met een groep kun je er terecht. De kaart bevat ruime keuze uit vegetarische, vis en vleesgerechten. Als je niet kunt kiezen, ga dan voor de mix. Eten is niet heel bijzonder, maar wel goed. Ik zou hier zeker nog een keer terugkomen.
Het eten smaakt echt lekker en de hoeveelheid is ook super. Maar hier moet je echt op je eten wachten. Was een maand geleden met vrienden hier eten en we waren meer van mogelijkst veel bestellen. Anders moest je bijna altijd bijn 20min op je bestelling wachten. PS: Per tablet bestellen is zeker super, maar daarvoor moet de verbinding goed genoeg zijn.
Veel personeel tijdens de canal pride. We waren er rond kwart over 12. Er was maar 1 menu. 7 tapas schaaltjes en het smaakte uistekend. Echter de bediening, hoewel vriendelijk, is veel te traag. Ze stonden er maar wat. De drankjes, koffie en thee kwamen na 15 minuten eens een keer. De tapas kwamen na een dik half uur en dan ook nog geserveerd bij de verkeerde tafel. Wanneer je uiteindelijk vraagt om de rekening komen ze deze niet brengen. Om dan 47 euro durven te vragen is gewoon teveel. Hier komen we niet nog een keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid