facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapas El Quijote

Adres: Strijpsestraat 83 , Eindhoven 5616 GL, NL
Telefoonnummer: 040 293 2211
Stad: Eindhoven
Route: Strijpsestraat 83
Postcode: 5616 GL



op zoek naar gerelateerd: Tapas Eindhoven, Tapas Eindhoven centrum, Onbeperkt tapas Eindhoven, Paella Party Eindhoven, Spaanse supermarkt Eindhoven, Vino y Tapas, Traiteur Eindhoven, Tapas winkel
Recensies
Bij toeval ontdekt en wat een super lekkere tapas!! Een echte aanrader! Heel leuk winkeltje met leuke en lekkere Spaanse producten.Eten: 5/5
Warm verrassingsmenu afgehaald, heerlijke gerechten. Alles smaakte & erg ruime porties voor een héle redelijke prijs.Eten: 5/5
Onlangs per toeval hier terechtgekomen en diverse gerechten meegenomen. Mijn favorieten zijn paella,aardappels,kipspiesjes en aoili met brood.
Voor de eerste keer eten opgehaald oudejarsavond Een paar hoofdgerechten, maar ook verschillende bijgerechten en tapas, het was allemaal erg lekker, vol van smaak en het zag er prima uit. Ook de manier om thuis alles warm te maken was duidelijk vermeld, leuke winkel, daar ga ik zeker nog vaker terug.
Rosa had voor mijn diner met 12 personen voor een heerlijk menu gezorgd. We hebben genoten. Alles vers en ruime hoeveelheden.
Altijd lekker Spaanse tapas van señora Rosa
Super lekker gegeten. De porties waren ruim en erg smaakvol. Bezorging kwam precies op tijd aan, ook al hadden wij een grote bestelling. Het eten was nog allemaal goed warm gebleven. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!
Hier vandaag Paella besteld. Ik was erg sceptisch want ik ben al erg kieskeurig wat eten betreft. Maar het was heerlijk. Een ruime portie paella met kip en zeevruchten. Ik had bezoek en zij vonden het ook heerlijk! Zeker een aanrader. Netjes op tijd bezorgd ook. Stokbrood vers en lekkere aioli.
Wij wilden op onze trouwdag eens wat anders eten. Omdat wij niet zo thuis zijn in de Spaanse gerechten, bood mevrouw ons aan om de maaltijd naar haar inzicht samen te stellen. Dat heeft zij gedaan, en het eten was fantastisch. Mooi op tijd, rijkelijke hoeveelheid en heerlijk van smaak. Onze kinderen vatten het in een woord samen, een FEESTMAALTIJD. Gracias y adiós.
Aangenaam verrast door de meegenomen tapas; kwamen er toevallig bij uit. Lekker vers en heerlijk gekruide gerechten en de perfecte vorm van thuis verwarmen in de gesealde bakjes. We hebben de smaak te pakken en gaan zeker een keer naar restaurant Senora Rosa!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tapas El Quijote.

Ei̇ndhoven eten

openingstijden, locatie, vervoer. Strijpsestraat 83 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tapas El Quijote adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tapas El Quijote. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tapas El Quijote delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid