facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapas de Buurvrouw

Tapas de Buurvrouw

Info

Bij Tapas de Buurvrouw kunt u altijd sfeervol genieten, van ontbijt tot dessert, maar ook voor een borreluurtje met heerlijke tapas bent u welkom!

Geschiedenis

Welkom bij "de Buurvrouw"


In maart 2007 opende Eet- & drinkcafé "de Buurvrouw" haar deuren aan de Dorpsstraat in Wilnis. De huidige ruimte is ontstaan door het samenvoegen van voormalig café De Nis en de kindermodezaak Barbabella.

Onze gasten kunnen hier genieten van gezelligheid, een drankje, een smakelijke lunch of een heerlijk diner.

Maar "de Buurvrouw" heeft méér te bieden! U kunt bij ons uw verjaardag, jubileum of andere speciale gebeurtenis vieren. Wij kunnen uw feest hier volledig verzorgen, precies zoals u dat graag wenst.

Ook kunnen we bij u thuis of op locatie een totaal feest verzorgen. Naast de drankjes en hapjes, kunnen we ook zorgen voor stoelen, staantafels, servies, bestek, partytent, feestverlichting en een biertap.
We hebben inmiddels ruime ervaring in het verzorgen van feesten en garanderen u dat wij er alles aan doen om uw feest te laten slagen.

Heeft u hier vragen over, stel ze gerust. Wij kunnen voor u altijd een volledig vrijblijvende offerte maken.

Wij vinden het fijn dat u er bent en hopen dat wij u naar alle tevredenheid van dienst kunnen zijn.


"De Buurvrouw"



"Tapas de Buurvrouw staat bekend om de overheerlijke Tapas planken voor tijdens de borrel of als maaltijd. Echter kunnen wij veel meer! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op onze website. Wij zijn gespecialiseerd in de catering voor feesten en partijen, zowel particulier als zakelijk. Wij hebben zelfs een eigen foodtruck. Eigenlijk is niks te gek voor ons. Wilt u de gehele catering voor uw bedrijf uitbesteden? Regelen wij! Neem gerust eens contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!"
Adres: Dorpsstraat 54-56, 3648 AJ Wilnis
Telefoonnummer: 0297241919
Stad: Wilnis
Route: Dorpsstraat 54-56
Postcode: 3648 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Foodtruck de Buurvrouw, High Wine Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe De Buurvrouw Cafe De Buurvrouw 0 meter Besteld en zelf opgehaald in Mijdrecht op het industrieterrein. Zeer vriendelijke en ...
Recensies
Heerlijk eten en goede service
Het was heerlijk en super geregeld. Een aanrader voor iedereen dank, ons feestje is mede dankzij jullie een groot succes geworden.
Heerlijk lokaal eten! "De Buurvrouw" heeft een verrassend goede Mexicaanse keuken en heerlijke spareribs En niet onbelangrijk SPOTGOEDKOOP!
De tapas van de catering was zo slecht, niet voor herhaling vatbaar. Helaas we hebben een paar jaar geleden in Wilnis lekker gegeten
Heerlijke lunch, wordt gehaald en gebracht. Alles compleet. Onze complimenten.
Prima warm & koude tapas voor zes personen - waarvan twee vega. Stipt op tijd, top kwaliteit, meer dan genoeg en overheerlijk. Rekening viel ook alles mee. Warm aanbevolen!
5de keer hier besteld en elke keer tevreden. De hoeveelheid klopt, de prijs klopt, de kwaliteit klopt. Deze keer met zes personen gegeten iedereen was tevreden. Complimenten! Het afhalen was ook geen probleem, top geregeld.
Besteld en zelf opgehaald in Mijdrecht op het industrieterrein. Zeer vriendelijke en attente dame die ons hielp en we hebben fantastisch gegeten. Was echt top, alles was heerlijk. Prijs is ook niet hoog, dus wij komen zeker terug. S’avonds wordt de vuile vaat weer opgehaald! Gewoon geweldig.
Leuke locatie aan het water worden ook kinderfeesten georganiseerd vlotten bouwen en zo. En dat ver uit de bebouwde kom. De lunch die wij daar gebruikt gebben wad lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid