facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tapa Tapa Lemmer

Tapa Tapa Lemmer
Adres: Burgemeester Krijgerplein 13, 8531 EA Lemmer
Telefoonnummer: 0514561594
Stad: Lemmer
Route: Burgemeester Krijgerplein 13
Postcode: 8531 EA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart tapa tapa lemmer, tapa tapa hoogeveen, onbeperkt tapas lemmer, beachclub lemmer, tapa tapa lemmer te koop, tapa tapa restaurant, restaurant lemmer, tapas emmeloord
Recensies
Vriendelijke bediening we hadden onbeperkt tapas super lekker aanrader
fijn terras met lekker eten en vriendelijke bediening. Nu in september heel erg verrast met een nieuw interieur, wat een heerlijk eten in Spaanse sfeer. Aanrader.
Super lekker, aandacht aan alles besteedt. Geen eenheids sausjes, echt heerlijk. En vriendelijke bediening! Top, een aanrader.
We hadden wel een prachtige dag / heerlijk weer. Maar het was erg smakelijk - fijne/gezellige bediening en we werden vlot geholpen. Eet smakelijk!
We hebben hier gegeten en het is ons erg tegengevallen. De prijs is hoog en de kwaliteit matig. Weinig smaak aan de tapas. De bediening was traag en vergat allerlei dingen. Er is niet rekening met gehandicapten gehouden, zodat we naar een ander restaurant naar een toilet moesten. Ik geef niet snel een slechte recensie, maar hier kan ik niet omheen. Jammer.
Heerlijke Tapas en wraps gegeten. Vlotte bediening en een geweldig uitzicht op de voorbij varende boten.
Gezellig en sfeervolle locatie. Zeer vriendelijke bediening en de tapa's smaakvol en met liefde bereid. Ook geschikt om daar een feestje te geven op de bovenverdieping. Zeker een aanrader
Heerlijk gegeten, goed verzorgde avond met vriendelijke bediening. Echt een aanrader voor iedereen die van tapas houdt! ;
Fijne plek, vrij klein maar met terras. Leuke bediening. Beetje koud door openstaande deuren en ramen. En een tapasrestaurant valt positief op tussen alle standaard biefstukgelegenheden al kun je dat ook bij El Burro krijgen. Het eten was ok. Aanrader zijn de groentekroketjes en in knoflook gebakken champignons. Dat laatste was ook echt ter plekke gemaakt! De manchego kaas had weinig smaak, wel waren het vijf dikke punten dus zeker vullend. De met gehakt en kaas gevulde paprika was lekker. De kipstukjes hadden een zoete saus, volgens de kaart chili maar het was niet heet, heel milde pirir piri denk ik. En complimenten hoe ze met twee mensen beneden al rennend en vliegend iedereen snel bedienen .
Wij hebben hier heerlijk met zijn twee een plankje gedeeld. Met vlees en vis tapas. En nacho's. Erg lekker en mooi plekje om te zitten. Veel te zien als je op het terras zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid