facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TAP G

"Tap-trouwvervoer bestaat sinds 1931, een bedrijf met een lange traditie en een enorme ervaring met bijzonder vervoer op jullie trouwdag. Laat je in één van onze bruidswagens naar de trouwlocatie rijden, een rit die je niet snel meer zal vergeten. een aankomst waar je gasten het nog lang over zullen hebben en een blijvende herinnering in jullie fotoalbum."
Adres: Schimmelpenninckkade 38-40 , Amersfoort 3813 AE, NL
Telefoonnummer: 033 475 5000
Stad: Amersfoort
Route: Schimmelpenninckkade 38-40
Postcode: 3813 AE


Recensies
Bij onze bruiloft hebben wij Tap trouwvervoer ingeschakeld. Zij wilden voor ons rijden met een chauffeur en waren vanaf het begin enorm enthousiast. Zelfs van de mails werden wij enthousiast. Op de dag zelf kwam chauffeur Theo ons ophalen. Theo, wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken. U dacht mee met de fotograaf tijdens het maken van de foto's met de auto en hielp oma van de trap af bij de trouwlocatie door haar een arm te geven. Theo heeft mede onze dag helemaal geweldig gemaakt. Bedankt!!
We hebben voor onze trouwdag de Rolls Royce Silver Cloud gereserveerd. Naast dat dit een zeer mooie auto is was de service die we erbij kregen geweldig. Het contact met TAP is van begin tot eind zeer aangenaam geweest een professioneel bedrijf met zeer veel ervaring. Dit in combinatie met een aardige zeer ervaren chauffeur maakte onze trouwdag extra speciaal. Bedankt TAP en aan onze chauffeur Job.
Hele goede service, echt een aanrader! De auto was prachtig en zorgde voor een schitterende aankomst en mooie foto's om op terug te kijken. Naast de auto kregen we er ook nog een hele aardige chauffeur bij die meedacht, behulpzaam was en ons op ons gemak stelde.
Wat hebben we een mooie trouwdag gehad. En dit komt ook zeker door de geweldige en persoonlijke service van Gtap trouwvervoer. Onze chauffeur Job was super vriendelijk en hielp ons met alles wat hij kon, Job heel erg bedankt. Wij raden zeer zeker aan hier je trouwvervoer te regelen.
Wij hebben met onze bruiloft gebruik mogen maken van de VW Kever cabrio met een fantastische chauffeur Job. De auto was precies zoals verwacht, maar de chauffeur was echt een toegevoegde waarde aan de beleving. Erg aardige man, dacht overal aan zelfs een plaid bij zich voor de bruid om op te zitten tijdens de lunch op een bankje, en van tevoren de route uit zijn hoofd geleerd. We voelden ons helemaal op ons gemak bij Job!
We hebben TAP Trouwvervoer gevraagd een rondrit te verzorgen met de Rolls Royce Silver Shadow voor een jubilerend bruidspaar. Een schot in de roos! Zowel qua auto, de chauffeur als de rit. Netjes op tijd kwam de Rolls voorrijden, en werd het bruidspaar zeer netjes en hoffelijk opgehaald en naar de auto gebracht. De chauffeur kon veel vertellen over de auto, wat de beleving nog mooier maakte. Daarbij werden een paar mooie plekjes aangedaan waar de chauffeur ook als fotograaf dienst deed. En zelfs nog wat leuke ideeën had voor de foto's. Deze rit werd op vrij korte termijn geregeld, maar TAP reageerde steeds snel, dacht mee, was zeer goed bereikbaar via telefoon en mail. Zodoende voor het bruidspaar een top-beleving!
Wat hebben wij genoten van de service van Tap Trouwvervoer. De Chauffeur kwam keurig op tijd voorrijden en haalde de bruid op om naar de First Look locatie te rijden. De chauffeur dacht ook heel erg mee gedurende de dag. Vooraf had ik een overzicht gemaakt met tijden en locaties, overal was hij stipt op tijd aanwezig. Hij was heel discreet en netjes, er is ook veel gelachen tijdens de ritten. De Chauffeur was erg meedenkend en behulpzaam de bruid had het gevoel dat ze een butler had. Al met al was het ver boven verwachting!
Ik vond het dankbaar voor de 2de keer Job als chauffeur te krijgen nu voor mijn jongste dochter en schoonzoon
Zeer goede service en mooi aanbod auto's.
Mooie trouwauto's, heel netjes en correct personeel
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor TAP G.

Amersfoort autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Schimmelpenninckkade 38-40 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. TAP G adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met TAP G. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over TAP G delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
My Tuk My Tuk 747 meter
Sixt Sixt 1 km
Vintage Road Trips Nederland Vintage Road Trips Nederland 2 km Wat een ervaring zo’n Eend 2CV
Europcar Autoverhuur Europcar Autoverhuur 2 km Ik heb dit weekend een bestelbus gehuurd bij Avis Autoverhuur Amersfoort en ik ben ze...
Dollar Car Rental Dollar Car Rental 4 km For a comfortable ride on the road, visit the Dollar near you located at SPACELAB 9B,...
Lowbudget Autoverhuur Lowbudget Autoverhuur 4 km Prima service, bekwaam personeel en vervoer dat doet wat het moet doen. Vooraf uitgeb...
Van Dusschoten Autoverhuur Van Dusschoten Autoverhuur 4 km Prettige sfeer. En vooral ook n goede communicatie tijdens t hele traject van reserve...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid