facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tanuki - Sushi & Asian Kitchen

Tanuki - Sushi & Asian Kitchen
"Akatsuki, meaning “dawn” in Japanese, is your local Izakaya restaurant in Torrance, California. We are dedicated to bringing modern and traditional flavors together, offering fresh-made udon and soba daily, as well as a variety of amazing izakaya tapas menus. Our commitment to excellence doesn’t stop there – we also have an extensive selection of sake, shochu, Japanese beer, and cocktails that is sure to take your party experience up a notch! Whether you’re alone or with a group of 20 people – our private rooms & banquet room can accommodate it all! Our mission is to provide unique culinary experiences through the art of combining delicious food and exceptional service while respecting Japan’s rich cultural heritage. Our vision is to sprea"
Adres: Kapelstraat 5, 5401 EC Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413289796
Stad: Uden
Route: Kapelstraat 5
Postcode: 5401 EC


Recensies
Ik bezocht zondag rond 11.30 uur. De winkel was al druk, maar ik zat meteen. Rolstoel toegankelijk. Er zijn niet veel restaurants in Los Angeles waar je heerlijke udon en soba kunt eten. Ik vroeg om nabeyaki udon en soba-noedels, en toen ik met de eigenaar sprak, was de soba met de hand gemaakt en met de hand gesneden door de eigenaar, en het was erg lekker. Er zijn veel andere izakaya-menu's, dus ik zou je graag 's avonds willen bezoeken.
Gezellige sfeer die smaakvolle gerechten serveert. Het zeewier was een geweldig voorgerecht en de Gyoza was tot in de perfectie bereid. Ik kreeg de katsu-kipcurry en het had een geweldige balans van kruiden. Service was een beetje traag en we moesten een paar keer om drankjes vragen, maar ze leken ook erg druk omdat het moederdag was.Eten: 5/5
april 2023 Tanuki no Sato veranderde in Izakaya Akatsuki, dus daar ging ik weer heen! Met behoud van de menukaart van Tanuki no Sato is het een restaurant geworden dat gespecialiseerd is in handgemaakte udonnoedels en sobanoedels! We bestelden mentai cream udon, jus tsukemen udon, gebakken kip en takoyaki, en ze waren allemaal heerlijk! De udon was zacht, dus ik dacht persoonlijk dat het beter zou zijn als het dikker en iets harder was! ! Ik ben blij dat gember erg effectief was in de bouillon van de justsukemen, maar als je niet goed bent in gember, voel je je misschien sterk. Het personeel is erg aardig en beleefd tegen klanten. De winkel en het toilet zijn goed schoongemaakt en een tafel is breed, dus het is erg comfortabel! augustus 2021 Ik kwam voor het eerst in de winkel. De sfeer in het restaurant was geweldig? Ik huilde bijna om het rustige comfort van een Japans restaurant? De paling bento set en gebakken kip bento set waren erg vullend en lekker! ! De winkelbediende was een geweldig persoon en ik heb het erg naar mijn zin gehad
Een kleine naamswijziging, New Ownership, erg druk op een zondagmiddag. Goede service. Ik bestelde de gefrituurde kip bento. Het was zo druk dat het even duurde voordat we met z'n 10en bediend werden. Alles was erg lekker. Gardena, Torrance is een goudmijn van geweldige eetgelegenheden en markten.
Ze weten je zeker in de stemming te brengen . Het eerste dat je opvalt, is de esthetiek van de plek en hoe schoon, aangenaam verlicht de plek is. Ik hou ook echt van hun zitopstellingen: erg ruim maar gezellig. Servers waren erg vriendelijk en geduldig. De plaats was schoon, inclusief toilet. Nu we verder gaan met het eten, heb ik genoten van elk gerecht op het menu : - Garnalen Tempura Udon: Dit was een heel geruststellend gerecht. Ik had dagenlang vettig eten en besloot iets lichts te eten en deze udon stelde niet teleur. Het kruiden was weer goed en de bouillon was erg lekker ik heb eigenlijk de hele kom leeggemaakt. De tempura was oké, maar nog steeds genoeg om ervan te genieten. Portie was enorm! Ik vond het geweldig. - Gegrilde zalm: de portie was redelijk, de vleestextuur was perfect mals en sappig. Het was vers en de kruiden waren precies goed, niet te zout of vettig. Het was ook redelijk geprijsd! Ik raad dit aan voor zalmliefhebbers! - Chicken Kaarage: Dit hebben ze echt extra krokant gemaakt en het vlees was ook nog eens erg sappig ik heb een hekel aan droge kip en dit is het niet, dus woohoo! . Over het algemeen zou ik heel graag willen dat je dit restaurant probeert. Je zou hier een geweldige ervaring hebben. Ik kijk ernaar uit om hier terug te komen om de andere gerechten op het menu te proberen. Geld goed besteed!
Beste handgemaakte udon in LA - geen grap !! Als je zin hebt om Udon te eten, is dit een plek waar je naartoe moet gaan Server is ook super vriendelijk!
Reserveringen gemaakt voor 5 en gevraagde hoekcabine met een extra stoel. Toen we aankwamen, was alles precies zoals gevraagd met een gereserveerd bord op tafel. Dit was ons 2e bezoek aan deze plek en beide keren was de gastvrouw uiterst vriendelijk. Ons 2e bezoek was voor het avondeten, dus het was een iets ander menu dan ons eerste lunchbezoek. Onze ober was erg geduldig bij het opnemen van onze bestellingen terwijl we allemaal het menu bestudeerden. De bouillon voor de hete ramen-noedels was erg lekker en helemaal niet zout. Gefrituurde groenten / garnalen waren niet vettig en licht gehavend, ook heerlijk. Zal zeker terugkeren!
De eerste keer hier met mijn vriendin en we bestelden de AKATSUKI Special House Hot Pot met Chicken Soy Sauce Soup Base ?? shichiimi toegevoegd en het was zo bom dat ik de restjes nu aan het eten ben op het werk en deze recensie schrijf. Superlekker en stevig met veel groenten en veel vlees. Mijn vriendin is Japans en zei dat haar vader haar de helft van de restjes verslond? De servers waren aardig en brachten snel drankjes en eten! Zoveel schattige privékamers met zitplaatsen op de Japanse vloer als je een feestje wilde geven. Eigenlijk zou ik dat zelf kunnen doen bedankt, ik!! 10/10 delicious komt zeker terug!
Ik zag de berichten van de eigenaren op Instagram. Verrassend genoeg was het een lokaal restaurant en besloot te komen na het bekijken van alle fantastisch uitziende gerechten die waren gepost. De Undon/Soba noodles worden dagelijks vers gemaakt door de eigenaar. De foto's doen het eten geen recht, want het is VEEL verbazingwekkender in persoon. Besloten om te stoppen tijdens de lunchpauze. Werd onmiddellijk bijgewoond en in een comfortabele cabine. Onze bestellingen tijdens ons bezoek: Curry Rundvlees Udon Agemochi Oroshi Udon Shoyu Gebakken Kip Zijkant Garnalen Tempura kant Yuzu mousserende drank Kinako Flan Met Bruine Suiker We zijn begonnen met de Shoyu Fried Chicken, elk stuk was perfect gebakken. Er werd alleen donker vlees gebruikt en een schijfje citroen voor lichte kruiden. Het is alles wat het echt nodig had en was in een paar happen klaar De Shrimp Tempura was zo licht en smaakvol dat het enige ongelukkige deel is dat het in minder dan twee happen is verdwenen en je naar meer laat verlangen. De Curry Beef Udon was absoluut fantastisch, niet overweldigend van smaak en rijk genoeg om bij de udon en het rundvlees te blijven om een ​​geweldige smaakcombinatie te maken. De Agemochi was een unieke nieuwe smakelijke ervaring. Ik heb alleen mochi koud en met fruitsmaken gegeten. De geserveerde mochi was erg taai en rekbaar, maar op een goede manier omdat het bij elke hap bouillon opzuigt. We ontdekten dat er een uniek drankje werd aangeboden en ik ben altijd blij om nieuwe voedingsmiddelen en dranken te proberen. Ik dronk graag de heerlijk zoete Yuzu Sparkling Drink, hoewel het veel suiker bevat, complimenteerde de Yuzu-smaak alle gerechten die we geweldig aten? Om onze geweldige lunch af te sluiten, probeerden we de eigen Kinako Flan met bruine suiker. De smaak was verrassend mild en extreem zacht, en deed me denken aan een halfzoete pudding die besprenkeld was met vloeibare bruine suiker. Over het algemeen erg blij met alle aspecten van het restaurant en ik kijk ernaar uit om vaker te bezoeken en meer fantastische gerechten op het menu te proberen.
Na een leuke middag surfen op de golven bij Manhattan Beach, hadden we wat tijd over voor onze vlucht op LAX. We hadden een sterk verlangen naar udon en na wat googelen kwamen we deze schattige moeder en pop-winkel in South Bay tegen. Toen ik de winkel binnenkwam, kreeg ik meteen een sterk gevoel van nostalgie, een zeldzaam gevoel dat ik tegenwoordig steeds waardevoller vind. De service was attent en het eten ongelooflijk! We bestelden een kip shoyu nabe, tonijn yamakake, paling roll en yellowtail sashimi. Zal zeker terugkomen als ik weer in LA ben. Steun kleine bedrijven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid