facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tanuki Japans Eetcafe

Tanuki Japans Eetcafe

Info

Izakaya Tanuki - Japanese style tavern in the shopping center of Gelderlandplein.



"De tweede Izakaya Tanuki is gevestigd op het Gelderlandplein, gelegen nabij de Zuidas. Gevormd naar de omgeving is deze Izakaya een tikje moderner dan die in Amstelveen Stadshart.Met een vleugje van zowel de traditionele als de moderne keuken is er een zorgvuldige selectie gemaakt uit de gerechten van onze Japanse chef kok Mr. Kenji Osone. Zo vindt u op het menu de bekende sushi en sashimi gerechten maar ook diverse kushiyake keuzes en poké bowls."
Adres: Willem van Weldammelaan 41, 1082 KT Amsterdam
Telefoonnummer: 0206615400
Stad: Amsterdam
Route: Willem van Weldammelaan 41
Postcode: 1082 KT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: tanuki menu, tanuki lunch menu, japans restaurant buitenveldert, japans restaurant amstelveen stadshart, japans restaurant amstelveen, koreaans restaurant gelderlandplein, tanuki sushi, sushi stadshart
Recensies
Lekker gegeten, alle gerechten die wij hadden besteld hadden niet teleurgesteld en de keus is daar nog al uitgebreid. De bediening was zeer vriendelijk en aan de snelle kant, dus hoefden wij ook niet extreem lang wachten. De sfeer was wel prettig, het was niet al te lawaaierig, muziek stond niet te hard, dus konden konden wij gerust gesprekken voeren aan tafel. Al met al een plekje dat ik zeker laan aanraden, niet de eerste keer dat ik daar kom en zeker niet de laatste. Parkeren: Genoeg ruimte om te parkeren ik de buurt, zeker doordeweeks.
Lekker Japans! Lekker eten dat snel wordt geserveerd tegen een zeer goede schappelijke prijs. We hadden 3 lunch menu's en 2 groene thee voor € 56,00
We kwamen hier met hoge verwachtingen maar werden teleurgesteld. “Salmon special roll” is geen aanrader, topping is “zalm sashimi” maar de fel van de zalm zat er nog aan? niet goed gesneden en niet vers. “Wafu steak” was taai.. en de pokebowl was oke maar de vis niet. Heel Jammer. Wel een Lieve dame in bediening en Ambiance was prima.
Sushi n sashimi van uitstekende kwaliteit. Jammer dat de ikura eitjes aan de kleine kant zijn. Prima eten. Goede prijs kwaliteit. Beter dan de 'all you can prop'.
We hadden zoveel zin om samen 'lekker sushi te gaan eten', maar we kwamen van een koude kermis thuis. Alles was simpelweg van een slechte kwaliteit. De gefrituurde garnaal was slap en ranzig, en gefrituurd in oud vet. De miso sauce over de St. Jacobsschelp was vies en smaakte goedkoop. De gember en wasabi was uitgedroogd omdat het er waarschijnlijk al de hele dag stond te wachten om geserveerd te worden. Ook de Dragon Roll, die moeilijk te verknallen is, was gewoon niet lekker. Meestal weet ik met de laatste sushi/hapjes niet welke ik wil nemen omdat ik geen plek in mijn buik meer heb en graag de lekkerste als laatste wil hebben. Dit keer wilde ik eigenlijk niet meer eten, maar het is zo ontzettend duur voor wat je krijgt dat ik het ook niet wilde laten liggen en met trek naar huis zou gaan. De bediening is slecht, er wordt niet opgelet terwijl ze verder niks anders aan het doen zijn. Aandacht krijgen wordt een sport waar je veel uithoudingsvermogen voor moet hebben. Toen ik ging afrekenen werd er gevraagd of alles naar wens was, ik gaf aan teleurgesteld te zijn en de enige reactie daarop was: "ohh..." Kortom, als je zin hebt in lekker eten, ga vooral ergens anders heen. De fles wijn was prima.
Ik had een zalm, zalmeitjes don besteld en vriendinnetje had udon soup met Gyoza. Food was all right, sushi rijst mag wel iets meer aandacht voor, beetje aan de natte kant en weinig smaak. Er loop zoveel bediening rond maar niemand geeft je echt aandacht. Dochter had wat soep op de grond gemorst, geen hulp niemand kwam even kijken of er nog doekje overheen moest. Ook toen we klaar waren met eten of drinken wilde bestellen kwam niemand even vragen. Helaas goed personeel is tegenwoordig wel echt lastig te vinden.
Vergeleken met andere paar keer erg achteruit gegaan. Eten was niet lekker. Smakeloos en "rommelig". Kregen alles tegelijk en zijn waarschijnlijk met de gefrituurde oesters de mist in gegaan......hele nacht ziek geweest. Laatste keer!!! Jammer, was meestal best lekker, maar nu volledig teleurgesteld en zonde van het geld.Eten: 1/5
Bediening was erg aardig. Maar het eten was echt heel slecht , sushi was karig en ongelijk gesneden , ebi tempura was zo slecht dat ik het een belediging vond voor de garnaal. Kara age was ook veel te lang gefrituurd waardoor het ook aan de harde / droge kant was. De rest was ook erg matig voor de prijs.
Wij ZolaFoodAmsterdam waanden ons voor heel even in een “Resutoran” in Japan. Dat het een écht Japans restaurant proef je en dit zie je doordat de chef zelf Japans is. Het interieur brengt een traditionele sfeer, maar heeft ook moderne alure. Als je snel een hapje wil in een authentiek Japans restaurant, ben je hier op je plek! Wij waren met een grote groep, maar dat maakte de bediening absoluut niet minder. Ze zijn hier ontzettend snel met serveren. We zouden daarom aanraden om kleine porties te bestellen, als je rustig en op je gemak wil dineren. Dit maakt het uiteraard wel een ideale locatie voor shared dining!
Voorheen altijd lekker. We hadden ons er op verheugd, maar we waren erg teleurgesteld. Service was goed, maar het eten... Ebi tempura was ronduit slecht, mag je geen tempura noemen. Die deeg is gewoon geen tempura-deeg. Ook de spiderroll met soft shell crab, was niet te eten. Met dezelfde deeg als de garnaal gebakken, waardeloos. Ook erg karig met de tobiko-eitjes aan de buitenkant. Sfeer was ook niet bepaald gezellig. Jammer, voor ons geen Tanuki meer.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tanuki Japans Eetcafe. Willem van Weldammelaan 41 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tanuki Japans Eetcafe adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tanuki Japans Eetcafe. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tanuki Japans Eetcafe delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid