facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Wietske

Tante Wietske

Info

Inbreng en verkoop van merkkleding voor dames en kinderen!

Gun uw kleding een tweede kans en ontvang na verkoop 40% van de opbrengst.

Geschiedenis

Tante Wietske neemt tijdens de openingsuren van particulieren, kleding, schoenen, tassen, riemen, sierraden etc. in voor dames, heren, baby & kinderen. Let op, de inname stopt een uur voor sluitingstijd. Er wordt veel kleding aangeboden, waardoor er een strenge selectie geldt.
De kleding moet gewassen en gestreken zijn én in goede staat, dat wil zeggen zonder vlekken en gaatjes. Ook moet de kleding niet te oud zijn, niet ouder dan twee seizoenen.
Tante Wietske verkoopt hoofdzakelijk merkkleding. Kleding graag inleveren in een plastic tas, voorzien van naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en bankgegevens.
Wat kunt u inbrengen
Van februari - juli zomerkleding
Van augustus - januari winterkleding
In november en december feest- en skikleding
Wanneer de kleding voldoet aan de voorwaarden voor verkoop, worden ze geprijsd en in de winkel gehangen. Je krijgt dan een persoonlijk klantnummer. Aan de hand van dit klantnummer wordt bijgehouden of de kleding al dan niet verkocht is. Tante Wietske bepaalt de prijzen en behoudt zich het recht voor de prijs wanneer nodig te verhogen of te verlagen.
De ingebrachte artikelen hangen ongeveer acht weken in de winkel. Artikelen die na deze periode niet zijn verkocht gaan bij voorkeur naar een goed doel, tenzij wij hier andere afspraken over hebben gemaakt.
Na verkoop delen we de opbrengst!
Als kleding van jou verkocht wordt, is 40 procent van het totaalbedrag voor jou! Van het restantbedrag gaat 21 procent naar de belastingdienst en de overige 39 procent is voor Tante Wietske.
Tante Wietske besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ingebrachte kleding, echter Tante Wietske is niet aansprakelijk te stellen voor eventueel geleden schade; de ingebrachte kleding is niet verzekerd tegen diefstal of vermissing, beschadiging, brand en/of waterschade.
Het is voor Tante Wietske niet mogelijk om je kleding te verzekeren, omdat het geen eigendom van de winkel is.

Adres: Burmaniawei 27, 9051Bn Stiens
Telefoonnummer: 0620014038
Stad: Stiens
Route: Burmaniawei 27
Postcode: 9051Bn


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid