facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Suus

Tante Suus

Info

Tante Suus is de coolste speelplek van Heerhugowaard. Wil je koken, timmeren, optutten in de beautysalon of lasergamen? Kom dan op visite!

Geschiedenis

Tante Suus is de coolste speelplek van Heerhugowaard. Wil je koken, timmeren, optutten in de beautysalon of lasergamen? Kom dan op visite bij Tante Suus en Ome Steef.

Bij Tante Suus kan alles. Ga zelf bouwen met Ome Steef in de Timmertuin (op je vingers slaan mag, we hebben pleisters mee!). Van Tante Suus mag je tutten met nagellak of kliederen in de keuken. Je kunt elk gewenst moment bij Tante Suus aanschuiven en een activiteit kiezen. Je ouders kunnen je helpen of je laat ze lekker achter aan de keukentafel van tante Suus.

Koop je entree ticket voor € 5,- en ga lekker spelen op de trampoline, bellen blazen, skelteren, spelen in de caravan en nog veel meer. Je mag ook een activiteit kiezen, dat zit bij de prijs inbegrepen. Een extra activiteit kost € 4,-.
Je ouders mogen gratis naar binnen!

Wat voor activiteiten kun je doen bij Tante Suus?
Voor mooie meiden: Nagels lakken • Make-uppen • Ontspannende massage
Voor stoere jongens: Timmeren in de Timmertuin • Autobaan • Lasergamen
In de woonkeuken: Lekkere koekjes bakken • Smoothies of Pizza maken
In het atelier: Schilderen • Stempelen • Pottenbakken • Strijkkralen

Ga even ‘op vakantie’ in onze levensechte super hippe caravan.

Ben je jarig? Tante Suus bouwt graag een kinderfeestje voor kinderen zoals hutten bouwen, beauty kinderfeestje, lasergamen, bakfestijn kinderfeestje. Lees hier meer over de kinderfeestjes in Heerhugowaard bij Tante Suus en Ome Steef.

Tante Suus en Ome Steef is voor kinderen van 6-16 jaar. Wij zijn geopend vanaf 2 mei 2015!
Reserveer je entreeticket voor een visite bij Tante Suus en Ome Steef. Je vind onze speelplek aan de Hectorlaan 3 in Heerhugowaard.



"Tante Suus is dé plek in Heerhugowaard om gezellig samen met vrienden, familie, collega’s en/of je kinderen een leuke tijd te beleven door middel van bijvoorbeeld een leuke workshop, High Tea, gezellig koffiemomentje terwijl je kids spelen, kinderfeestje of een beauty dag voor moeder en dochter. Je vindt alle mogelijkheden op de website. Heb je zelf een idee? We denken graag met je mee om het mogelijk te maken!"
Adres: Hectorlaan 3, 1702 CL Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0229-574885
Stad: Heerhugowaard
Route: Hectorlaan 3
Postcode: 1702 CL



op zoek naar gerelateerd: Op visite bij tante suus, Tante suus uitnodiging, Tante Suus Kinderopvang, Tante suus TikTok, Kinderfeestje Mijdrecht, Kinderfeestje Uitgeest, stormbaan kinderfeestje noord-holland, Tante Suus wie is de mol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bolle Buik Bolle Buik 1 km Opzich een prima speeltuin. Wel best wel verouderd. Wel een nieuwe kabelbaan en sprin...
Brainvoyager Brainvoyager 1 km Brainvoyager is producer of electronic music: ambient, downtempo trance, space. Also,...
Glowgolf Heerhugowaard Glowgolf Heerhugowaard 1 km Vandaag met mijn 4-jarige zoontje geweest. Zijn eerste midgetgolf ervaring en meteen ...
Atelier 6 Atelier 6 2 km Drukbezochte open dag. Erg leuk om zoveel creativiteit te kunnen aanschouwen. Klasse!...
Balmasqué Theaterverhuur Balmasqué Theaterverhuur 4 km Balmasqué verzorgt kleding voor Toneel, Musical, Theatervoorstelling, Carnaval etc. W...
Familiefotografie Familiefotografie 4 km Familie fotoshoot waarbij het vastleggen van liefde en plezier centraal staat. www.co...
SKEEF SKEEF 4 km Leuke zaak....Ibiza stijl.
Recensies
Een expeditie Robinson feestje geboekt all in cake versieren onbeperkt limonade en pizza maken. Bij binnenkomst een rond leiding gehad, de gastvrouw was helder in het programma dikke 10 en wat er wel en niet mocht, eerst kadootjes gedaan, cake gegeten, toen begon de expeditie de begeleider S. deed het onwijs leuk ook dikke 10, weer even spelen, pizza maken in groepjes, weer spelen, lekker eten ijsje toe nog even een spelletje gedaan rara wie ben ik. Toen was het feestje af. De lokatie prachtig aangekleed, kind vriendelijk. Er mocht veel helaas waren er ouders die niet naar de uitleg hadden geluisterd of niet reageerden toen hun dochters steeds de muziek veranderen erg jammer want de regel is dat een liedje af moet zijn voor er wat anders aan mocht Bereikbaarheid dikke 10. Rolstoel/ kinderwagen toegankelijk. Vriendelijk dikke 10. Alleen pin betaling mogelijk. Kortom aanrader om een feestje te geven of gewoon op een regenachtige dag te gaan spelen
Unicornfeestje gehad . Het was er ontzettend druk en ik denk dat wij een onervaren iemand op de groep hadden staan. Geen overwicht op de groep meiden 5-6 jaar, de planning liep in de soep waardoor wij krap in de tijd kwamen en de activiteiten in het gedrang kwamen. Gelukkig sprong er een collega bij die dat door had. Ook hebben wij geen rondleiding gehad. Als ouder voelde wij ons alles behalve ontspannen want de collega die insprong liet wel duidelijk blijken aan ons dat het feestje niet liep zoals het zou moeten lopen. Geen fijn gevoel als je weet dat je er best wel geld voor betaald. Moet wel zeggen dat ik liever de collega die insprong op de groep had gehad want die deed het heel leuk en blijkbaar redde wat er te redden viel. Het feestje staat of valt écht met wat en hoe de persoon voor de groep staat. En dat viel ons tegen. Je betaald best wel wat voor een feestje en dat is een bewuste keus om niet het gedoe te hebben ervan. Helaas was dit voor ons niet ontspannen en de ervaring mwah. Ik hoorde in mijn omgeving best goede verhalen rondom Tante Suus vandaar ook de keuze het feestje hier te houden. Dit was onze eigen eerste ervaring met Tante Suus en waarschijnlijk de laatste helaas. Omdat 2 sterren lullig is de middenmoot: 3.
Wij hebben een hele leuke zondagochtend en middag gehad bij Tante Suus! We hadden een heerlijke high tea en de kids vermaakten zich volop met rolschaatsen, schilderen, springen, gamen en slijm maken. Ook hebben we nog een escape room gedaan. Enthousiast personeel en alles was goed verzorgd. Tip voor een familie uitje, voor alle leeftijden is er wat te doen!
Hele leuke locatie om met de kinderen op schoolreis te gaan! Heel veel dingen te doen met de kinderen. Zandtekeningen, nerf, speeltuin, schilderen, springkussens en pizza's bakken.
De meiden hebben genoten, er ging een wereld voor ze open! De chippen kregen de kids pas aan het einde, dat had eerder gemogen, en de ijsjes hadden ze helemaal niet gehad, maar dat mocht de pret niet drukken.
Workshop steigerhout schilderen! We hebben een superleuke workshop gehad bij tante Suus met een heerlijke high tea! Echt een aanrader! Dankjewel meiden!
Super feestje gehad! Me dochter heeft genoten!
Was Fantastisch! De kinderen hebben het zo leuk gehad! En alles was zo goed georganiseerd!
Wij hebben de vrijgezellen feest van mijn schoondochter gehouden met een escape room en high tea, geweldig echt een aanrader
TOEN 5 sterren: Wat een top locatie voor een verjaardagsfeestje. Goed georganiseerd met leuk personeel. Echt een aanrader en wij komen zeker terug!! NU: Gisteren weer na 1 jaar voor de 2e keer bij Tante Suus geweest voor een verjaardagsfeestje. Wat de eerste keer zo was bevallen was helaas deze ronde niet aanwezig. Het partijtje valt en staat met welk personeelslid het feestje begeleidt. Hoe enthousiaster deze persoon is, hoe leuker het is. Dit is echt in onze ogen part of the job en waarom je ervoor kiest een feestje buiten de deur te vieren ook qua kosten! Erg jammer, want het resulteert in een aanpassing van mijn review en in de keuze om een volgend partijtje toch elders te gaan ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid