facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Sabien

Tante Sabien

Info

Tante Sabien bewijst dat merkkinderkleding wel degelijk fris, hip en vriendelijk geprijsd kan zijn, ook de goede merken als Oilily, Mim-pi, Mexx, Benetton, Petit Louie, etc.

Geschiedenis

Word jij ook blij van betaalbare kinderkleding?
Of wil je zelf mooie kleding inbrengen?
Kom dan gauw naar Tante Sabien!
Bij Tante Sabien krijgt gedragen kleding een tweede leven.

NB: Tante Sabien heeft alle kleding voor je gecontroleerd op vlekjes en onvolkomenheden.

Kijk op tantesabien.nl voor de inbrengvoorwaarden.



"PARELS vanDaan voorheen TANTE SABIEN onderscheidt zich in tweedehands mooie, frisse merkkleding & schoenen voor kinderen en dames.Sieraden en mode accessoires van haar eigen merk P A R E L S uit eigen atelier, lokale kunstwerken, cadeautjes, boeken en nog veel meer!"
Adres: Emmastraat 26, 6881 SV Velp
Telefoonnummer: 0611221865
Stad: Velp
Route: Emmastraat 26
Postcode: 6881 SV



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands Velp, Kringloopwinkel Velp emmastraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ollie Baby en Kinderkleding Velp Ollie Baby en Kinderkleding Velp 359 meter Kwaliteit kinderkleding en prettige service!
Recensies
Wat is het elke keer heerlijk om te snuffelen tussen de prachtige kleding en spulletjes bij PARELS vanDaan! Geregeld zijn er nieuwe tweedehands pareltjes te vinden: unieke, toffe items, vaak nog zo goed als nieuw. Daniëlle denkt met je mee en geeft een eerlijke mening, of laat je lekker rondkijken, precies dat waar je zin in hebt : Ook een aanrader voor kleine cadeautjes, die prachtig worden ingepakt!
Zo'n leuke winkel, echt een aanrader! Voor ieder wat wils. Naast kleding ook ander leuks, van een lief cadeautje voor een kinderverjaardag bv een mooi potlood of haarclipje tot een mooi cadeau voor jezelf oorbellen of een ander mooi sieraad.
Betaalbare, mooie merkkleding voor kinderen en volwassenen waar echt niets aan mankeert. En alles fris gewassen. Maar dat is nog niet alles: ook speelgoed, lokale kunst, bijouterie etc etc Daan, het is sinds medio 2020 naar nu een supermooie, gezellige winkel geworden! Heel veel succes gewenst
Wat een verborgen pareltje. De leukste spulletjes en items voor jong en oud. Het omfietsen waard!
Gezellig en knus winkeltje met altijd leuke en vooral kwalitatief goede en nette kleertjes. Het ontvangst is altijd hartelijk en vriendelijk. Top dus en een aanrader
Nette tweedehands kinderkleding voor een scherpe prijs. Sommige kleding was nog nooit gedragen. Originele kaartjes hingen er nog aan! Top winkel!
Hele vriendelijke eigenaar en je vind de leukste spulletjes hier die als nieuw zijn
Geweldige winkel. Veel keus en tante sabien zelf heel behulpzaam
Ziet er leuk uit! Ik ga er snel eens langs!
Duur voor een tweedehands kleding winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid