facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante's Tapas

Tante's Tapas

Info

Nu geopend! Hét gezelligste en nieuwste tapasrestaurant van Ede!
Kom onbeperkt genieten van de lekkerste gerechtjes en cocktails!
Slechts €19,50 pp!

Adres: De Wiek 1, 6712 JA Ede
Telefoonnummer: 0318308961
ln.sapatsetnat@ofni
Stad: Ede
Route: De Wiek 1
Postcode: 6712 JA



op zoek naar gerelateerd: tapas ede, restaurant ede, tapas veenendaal, tapasia ede, la cubanita ede, tapas ede politiebureau, reds ede, tapas wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zusje 't Zusje 346 meter Wat een leuk restaurant. Aardig personeel. Heerlijke culinaire verrassing.
La Cubanita Ede La Cubanita Ede 357 meter Goed eten, vriendelijk personeel en snelle bedieningen. Ook lekkere cocktails. Waard ...
Red's Tapas, Grill & Bar Red's Tapas, Grill & Bar 407 meter In mei waren we hier ook en hebben toen heerlijk gegeten. Met het zelfde verlangen au...
Recensies
2 sterren alleen maar voor het bedieningspersoneel wat vriendelijk was en hun uiterste best deed. De manager heeft het veelste druk want naast de manager zijn is die ook nog is kok en cocktail maker. Door deze 2 extra dingen kan de manager het personeel niet aansturen in wat ze moeten doen. Hierdoor leek soms dat het jonge/onervaren personeel niet wist wat ze moesten doen hierin hebben ze sturing nodig van de manager. Dit was erg sneu om te zien. Doordat de manager de enigste cocktails mocht maken hebben wij 45 minuten gewacht op onze cocktails wat ik persoonlijk veeeeeelste lang vond. Ik heb zelf ook even met de manager gesproken en die zei met 5 tafels minder zouden we wel genoeg personeel hebben rond lopen. Dit vond ik toch wel raar om te horen. nog niet eens half het restaurant zat vol en dan al te weinig personeel. Ten tweede dit is een restaurant en dat wil je zo vol mogelijk krijgen zodat je veel winst maakt maar dat wilt deze manager niet???? Erg opvallend. Als laatste voor deze manager/kok/cocktail maker was het eten ook soms niet lekker. zo was de tomatensoep heel goed maar was de kip niet te eten en die heb ik dus ook maar tussen wat servetjes gedaan. Volgens mij moet dit restaurant 2 personen meer hebben en dat is een barman/vrouw en een manager die het jonge/onervaren personeel aanstuurt. Als dit niet wordt gedaan geef ik ze max 1 a 2 jaar voordat ze failliet gaan ondanks hun goede locatie. Succes met de zaak en ik hoop dat er wat veranderd voor de zaak en het bedieningspersoneel.
De locatie van Tantes Tapas is mooi gelegen. Interieur maakt de sfeer gezellig. Ik kwam met een groep van zes personen eten bij Tantes Tapas. Er wordt kort uitgelegd wat de bedoeling was. Een arrangement met onbeperkt drinken en eten. Zodra het glas wijn op was werd er zonder te vragen van hetzelfde ingeschonken. Zelfs een fles bitter lemon werd verwijderd en zo een nieuwe bij gezet. Wie zegt dat wij hetzelfde wouden drinken? De helft van het eten wat besteld was is niet op onze tafel komen te staan. Bediening was niet in het zich zodra wij wat wouden vragen. Met een allergie raad ik het af om hier te eten ondanks dat zij aangeven op de kaart dat je hier naar kan vragen... Gelukkig hebben wij het wel gezellig gehad ondanks deze ervaring. Wij kiezen in het vervolg een ander restaurant. Heel jammer!
Gister gegeten bij Tante Tapas, dit was echt de eerste en gelijk ook de laatste keer. Met de ervaring die wij gisteren hebben gehad met dit "restaurant" verdiend het nog geen eens 1 De kwaliteit van het eten was echt zwaar bedroevend. Daarbij kwam ook nog eens kijken dat we per gerecht erg lang moesten wachten, 15 a 20 min, na 3 rondens te hebben geprobeerd, kwam ronde 4 deze gerechten waren zo slecht... Dat we maar weg zijn gegaan. Bij het afrekenen gemeld bij de bedrijfsleidster, die gooide het op druk, terwijl de halve tent leeg was en er continue 3 a 4 mensen in de bediening liepen. Na dat ze overleg had gepleegd met de eigenaar kregen één drankje ter compensatie en daar waren we dan al ontzettend mee gematst. Dit omdat ik aan tafel niks had gezegd, dit had ik bewust gedaan omdat er paar tafeltjes voor ons, achter ons en links van ons ook gasten zaten. Daarbij is er zowel aan tafel als vooraf bij het afrekenen geen één keer gevraagd of alles wel naar wens was. Het gekke is, deze eigenaren hebben op dezelfde locatie La Cubanita gehad, en toen was echt alles top, jammer om te zien dat ze alles zo om zeep hebben geholpen met hun keuzes voor een andere concept seats 2 eat, iets wat kennelijk ook niet aansloeg en tante tapas wat voor nu ook een echte aanfluiting is. Hopelijk gaan ze snel de kwaliteit verbeteren, anders kunnen ze binnenkort met de opening van La Cubanita op het plein, echt de handdoek in de ring gooien en beter eieren voor hun geld kiezen.
Vanavond zijn wij eens gaan eten bij deze nieuwe locatie in Ede. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk begroet en te woord gestaan. De ambiance is sfeervol, en leuk aangekleed. Vooraf kregen we een lekker vers afgebakken broodje met kruidenboter en verse zelfgemaakte? aioli. De gerechtjes komen op regelmatige basis de keuken uit geserveerd. De gerechten zijn basic, maar daarmee niet per se slecht! Thuis zou je het zo niet eten. Ook serveren ze er lekkere cocktails, wat dit restaurant maakt tot een leuk begin van een gezellige avond uit! Of gewoon voor een doordeweeks woensdag avond zoals wij hebben gedaan, want voor het geld hoef je het niet te laten. Absoluut een aanrader! Hier gaan we zeker terug komen.
Gezellig en lekker eten voor een klein prijsje. Het eerste dat opvalt bij binnenkomst is de vrolijke en behulpzame bediening. Het menu is gevarieerd en de gerechten smaken prima. De kwaliteit van de gebruikte producten ligt een stukje hoger dan bij bijvoorbeeld La Cubanita. Afrekenen is misschien even wennen, dit kan alleen met pin, al is dat in deze tijd niet zo vreemd en wellicht ook wel veiliger voor het personeel en aanwezige gasten. We zijn hier nu een paar keer geweest maar komen zeker terug.
Het eten was lekker, er is ook een gevarieerd menu. De bediening was alleen erg slordig. We waren met een groep van slechts 4 mensen maar ze vergaten meerdere keren gerechten en drankjes die we hadden besteld. We waren zelfs de enige in het restaurant. Ik was wel tevreden over de prijs.
Vandaag hier lekker aan t eten. T is zeker een aanrader om hier te eten, we voelen ons hier op ons gemak, we worden goed behandeld. Ze nemen de tijd voor ons, leuke sfeer hangt er. Eten lekker klaar gemaakt. Wij vinden dat ze hier aan alles voldoen om een lekker avondje uit te gaan. Dit is nu voor ons de 2e keer bij tante's tapas maar we komen zeker weer terug. Wil je lekker eten voor een goede prijs en goede service dan is dit echt een aanrader.
Echt verschrikkelijk, alles uit potjes en totaal geen eigen inbreng. Dit mag het woord restaurant niet dragen het is niets om je op te verheugen en alles is van lage kwaliteit. Kraanwater niet te krijgen, afreken alleen per PIN en niet contact of credit card. Onvriendelijk personeel en vooral heel, heel slecht eten dat je normaal beter bij een low quality supermarkt als Lidl koopt... Bah !
Heerlijke tapas voor deze prijsklasse! Hele vriendelijke bediening. Leuk aangekleed restaurantje, goede sfeer. Bij vertrek een praatje aangeknoopt met de eigenaar en we kregen zo een plantje uit t restaurant mee naar huis wat we zo leuk vonden! Heel gastvrij en open! Fijne sfeer!
Prima eten voor een klein prijsje. De bediening is ontzettend vriendelijk. Het restaurant ziet er gezellig uit en wij zijn er al meerdere keren geweest. Wat mij betreft een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid