facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Luus

Tante Luus

Info

PAS OP!
Verslavend lekkere granola

Geschiedenis

Begin je dag met een beetje 'oemff'.

Wil jij je dag ook wel eens anders beginnen dan met een boterham met kaas? Dan zijn de granola's van Tante Luus een heerlijke, vezel- en eiwitrijke oplossing! Onze granola's zijn vrij van geraffineerde suikers, e-nummers en we hebben als geheime ingrediënten een flinke portie plezier, bezieling en beFLOWgenheid aan onze granola's toegevoegd.

Onze granola's bestaan uit geroosterde ontbijtgranen, gecombineerd met hele, ook geroosterde noten, zaden, pitten en in de Classic ook wat gedroogd fruit.

Je eet de crunchy granola's met wat (kokos)yoghurt of wat kwark. Zo krijg je ook direct je eiwitten binnen!

De granola's van Tante Luus zijn niet alleen lekker bij het ontbijt met vers fruit maar bijvoorbeeld ook als tussendoortje als je snacktrek hebt. Neem gewoon een handje granola, kauw goed, geniet even en hup weer door met de dag!

Of wat dacht je van voor of na het sporten? Een kommetje kwark met een beetje granola en je geeft je lichaam weer een beetje ‘oemff’. Onze suikerarme, eiwit- en vezelrijke Granola Power is veel gekozen variant onder sporters en een ieder die suikerarm wil eten.

Wanneer je het ook eet of hoe je het ook eet, onze granola is puur geniETEN. Maar pas op! Volgens onze fans zijn onze granola's verslavend lekker;-)!

* Granola Classic (smaakt naar appeltaart met kaneel)
* Granola Power (suikerarm, vezel- en eiwitrijk met koekkruiden)
* Granola Fryske Dúmke (naar het bekende Friese koekje met kaneel,
anijs en gember)
* Granola voor Mannen (met bruine rum en mokka)

Op www.tanteluus.com lees je nog veel meer over onze granola's en dat je er ook prima heerlijke dingen zoals een bananenbrood of een apple crumble mee kan maken!



Adres: Postadres: Steenloper 33, 8532 Lemmer
Telefoonnummer: 0646066519
Stad: Lemmer
Route: Postadres: Steenloper 33
Postcode: 8532


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sir Melchior / LeHos Sir Melchior / LeHos 1 km Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Volg ons en ontdek dat goede wijn ni...
Kleine Beer Brouwerij Kleine Beer Brouwerij 1 km Genoten van een heerlijke bbq georganiseerd door Korpsvaklieden en verzorgt door gast...
Snackbar de Schans Snackbar de Schans 1 km Duidelijk oog voor het product. Frikadel speciaal wordt netjes ingesneden vóór het ba...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid