facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Lin

Tante Lin

Info

Ik ben Linda, geboren in Bandung (op Java) en ik kook. Indische keuken, superlekkere familierecepten, doorgegeven van moeder op dochter. 100% origineel!

Adres: Oevergriend 20, 1356EB Almere Haven
Stad: Almere-Haven
Route: Oevergriend 20
Postcode: 1356EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoet en Zuiver  Puur Ambachtelijke Taarten Zoet en Zuiver Puur Ambachtelijke Taarten 2 km www.zoetenzuiver.nl Puur Ambachtelijke Taarten Iedere keer weer uniek gedecoreerd do...
Recensies
Niet te doen. Net restaurant en vriendelijk. Eten is bar slecht. Het vlees was superdroog en hard. Loempia inhoud was matig. Groente van tjap tjoy te rauw en de gerechten gewoon echt niet lekker. Jammer, was niet goedkoop. Alles de vuilnisbak in, behalve de kroepoek en de gebakken banaan.
Wat een slecht eten. TomatenSoep, mihoen en bami teleurstellend. Een bak van eend gevuld met tauge en een paar stukjes eend erop. Ongekend. Nog nooit meegemaakt. Het zei genoeg toen ook mijn hond de bami niet van de grond at die mijn zoontje liet vallen. NOOIT MEER!
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, goede verhouding prijs en eten. We gaan er zeker weer eten
Heerlijk gegeten met mijn gezin Super service. En nog een valentijn kado. Service van lily was super top hele lieve dame! Een aanrader om bij Lin Wah te eten.
Jammer dat het eten wat wordt gebracht lauw is. De bami is bijna koud en dat als je 3 minuten bij ze vandaan woont. Zoeken wel een ander restaurant de volgende keer.
Het was een feestje. Wij werden alleraardigst ontvangen en ivm verjaardag werd er echt iets speciaals van gemaakt en was het eten en de bediening echt super!! Ik kom eigenlijk nooit meer ergens Chinees eten maar dit was echt goed en gezellig!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid