facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Koosje

Tante Koosje

Info

Restaurant Tante Koosje

Geschiedenis

Een gezellig huiskamer restaurant in Loenen aan de Vecht.
Behalve ons bekroonde á la carte restaurant hebben wij ook 2 aparte ruimtes voor uw gezelschap; De Wijnzolder en De Huiskamer
Reserveren: [email protected]

Adres: Kerkstraat 1 , Loenen aan de Vecht 3632 EL, NL
Telefoonnummer: 0294 233 201
Stad: Loenen aan de Vecht
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 3632 EL


Openingstijden

Maandag: 18:00-22:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 18:00-22:00
Zondag: 18:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant tante koosje nijmegen, tante koosje groupon, tante koosje nijmegen menukaart, tante koosje menu, tante koosje amsterdam, tante koosje iens, tante koosje aanbieding, tante koosje high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes Eterij De Drie Gekroonde Laarsjes 147 meter Super lekker gegeten in een zeer ontspannen sfeer. Gert dank voor je gastvrijheid en ...
Recensies
Tante Koosje* is een gezellig restaurant in een mooi, knus dorpje. Gastvrijheid zit hoog in het vaandel, en ze hebben oog voor detail. De bediening weet goed in te spelen op de wensen van de gast. Het eten is een hele beleving! De presentatie is het eerste dat uitblinkt. Strakke en speelse borden wisselen elkaar af, en er is een duidelijke lijn van de chef te herkennen. De smaken knallen en verrassen. Van een zachte basilicum olie, tot aan een sprekende smaak van lavendel in ijs vorm. Dat laatstgenoemde geeft een beleving alsof je een wandeling maakt door de lavendelvelden van de Provence. Al met al een grote aanrader. En ons zien ze daar zeker nog een keer terug.
Heerlijk gegeten. Prachtig weer. Parkeren is wel enigszins ingewikkeld als je de buurt niet kent. Fijne service. Wij zaten buiten, maar binnen was ook erg mooi ingericht. Het is aan de prijs maar wel de ervaring waard.Eten: 5/5
Gisteren hier weer geweldig gegeten. Het is een restaurant met een ster en is gevestigd in een prachtig oud pand in het schitterende Loenen aan de Vecht. De gerechten van ons 5 gangen menu waren heerlijk en de bijbehorende wijnen van het wijnarrangement pasten er perfect bij. We werden bediend door zeer kundig en vriendelijk personeel. Het was niet de eerste keer dat we hier waren en het zal zeker niet de laatste keer zijn.
Restaurant bevindt zich in een woonwijk. Pand is groot. Restaurant is ingericht in een oudtijds huisje. Bediening goed vind alleen het opgezette vriendelijkheid en vrolijkheid zo bij de tafel niet nodig. Met de rug gedraaid is duidelijk te zien dat er een vervelende blik op het gezicht hangt vind ik niet fijn. De wat natuurlijke of gewone houding bij medewerkers geef me een beter gevoel. Eten is heerlijk. Kok heeft wel veel in huis en doen als een team heel goed de best. Producten zijn rijk en goed. Porties royaal.
Het restaurant is sfeervol en op een authentieke stijl ingericht. Wij hadden 5 gangen, met broodje vooraf inbegrepen en waren voldaan. Het eten is mooi gepresenteerd en smaakvol wat je ook van dit restaurant mag verwachten. Personeel is vriendelijk en bediening is prima. Wij hadden koffie en thee besteld als laatste. We werden blij verrast door allerlei lekkernijen die erbij werden neergezet op tafel, zonder dat wij hierom vroegen. Op de eindrekening werd opeens even ruim 17 euro gezet voor de thee en koffie onder het kopje Mokka Friandises. Ronduit belachelijk dat je voor iets moet betalen wat je niet besteld hebt en wordt gepresenteerd alsof je het van het huis krijgt zonder enige communicatie. Erg jammer, een reden voor ons om niet terug te komen. Respectloos naar je klanten toe.
Het is dat je maar 5 sterren kan geven, anders hadden ze er nog meer gekregen! Echt fantastisch gegeten, alle gerechten waren zo lekker! De bediening was ook top! Kortom: echt een aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!
Wat een leuk knus, gezellig en aangenaam restaurant. Zelfs de wat pretentieuze vuurtafel kon ons plezier niet bederven. Aangename medewerkers die je voldoende aandacht geven en het eten is goed geproportioneerd. De hoofdmaaltijd is niet heel bijzonder, maar de hapjes tussendoor wel. Er is niets dat tegenviel bij deze gastvrije ervaring. Ook de wijn, een Italiaans allemansvriendje, paste prima bij de ervaring. Heerlijk.
Heel goed menu in een mooie ambiance. Makkelijk in de buurt parkeren. Gerechten waren aan de ' veilige' kant. Voor kraanwater moet betaald worden. Vonden wij een sterren restaurant niet waardig. De prijs voor menu met twee glazen wijn, water en koffie met friandises : € 90,00 p.p. is wat aan de hoge kant.
Complimenten aan de kok, eten was erg lekker! Bediening afstandelijk, onprofessioneel en onervaren. Arrangement water p.p.€ 7,25, erg aan de prijs en wordt pp berekend, dus €14,50 voor ieder 2 glazen water. Wij gaan volgende keer weer naar auguste in Maarssen.
Wat een sfeervol restaurant! Je gaat terug in de tijd, zo lijkt het wel. Het eten is fantastisch... aanrader! Wij kozen voor 4-gangen menu; was heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid