facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tante Knier

Tante Knier

Info

parkeren bij de Hoogvliet, Badhuisstraat 401, 2584 HJ Den Haag. Vandaar loopt u 250 meter naar Tante Knier, Keizerstraat 56.

Adres: Keizerstraat 56, 2584 Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 31625425198
Stad: Scheveningen
Route: Keizerstraat 56
Postcode: 2584



op zoek naar gerelateerd: tante knier openingstijden, karaoke scheveningen, barbies bar, uitgaan karaoke den haag
Recensies
Vandaag voor het eerst bij Tante Knier geweest. Hartelijk ontvangst en zeer gastvrij. Een aanrader voor een drankje maar ook om de foto's en schilderijen van Ons Scheveningen te bekijken.
Mooiste zaak van Scheveningen gelegen in de Keizerstraat, gezellig, laagdrempelig en gevuld met lieve mensen. Af en toe live muziek en een heerlijke Franse bistro keuken
Gezellige bar goeie sfeer en leuke mensen achter de bar
Top tent onwijs gezellig met leuke mensen en goeie muziek
Fantastisch eten bij rene van kniertje. En waar krijg je nog lekkere verse groentes bij je rib-eye van 2,5 ons? Bij hun dus! Echt een aanrader. Ook de zalm als voorgerecht was voortreffelijk. Zo ook de gamba,s. Top ga zo door rene en gaby!!
Super zaak Alles wat een horeca gelegenheid zal moeten wezen.
Vlaggetjesdag. Haring happen. Biertje bij Leny, biertje bij Tante Knier en muziek in de Keizerstraat. Ik mag Scheveningers wel. Volgend jaar weer.
Excellent eten heerlijke verse maaltijden en de salades zijn ook werkelijk perfect echt een aanrader plus dat deze ondernemer ook super service levert doet ook zeer veel voor de oudere mensen in de buurt kortom een echte aanrader ga zo door
Top zaak lekker eten een goed getapt biertje, en hele goede bediening echt een aanrader
Mooie tent. Bijna een Schevenings museum maar dan met horeca uitstraling. Aardige mensen, snel contact. Ook als je alleen komt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tante Knier met het openbaar vervoer


Den Haag, Strandweg 210 meter
11
Den Haag, Keizerstraat 250 meter
21
22
Den Haag, Keizerstraat 250 meter
1
1A
Den Haag, Badhuiskade 250 meter
21
22
Den Haag, Badhuiskade 250 meter
1
1A

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid