facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tanning & Beauty Lounge Duiven

Tanning & Beauty Lounge Duiven

Info

Zonnebanken
Spraytan
Lashlift
Tanden bleken
Collageenbank
Pedicure Manicure
Shellac, acryl en gelnagels
Definitief ontharen
Harsen
Schoonheidsspecialiste

Geschiedenis

Ons IPL systeem voor DEFINITIEF ONTHAREN is zo uniek dat wij u een haarreductie van minimaal 95% garanderen. Het vernietigen van de haar kan alleen in de groeifase en er zullen dus altijd meerdere behandelingen nodig zijn om de haren definitief te verwijderen. Het is mogelijk alle gebieden van het lichaam te behandelen.

Onze turbo ZONNEBANKEN voldoen aan de Europese richtlijnen van de zonnebranche en staan in een ruimte die zeer stijlvol is ingericht zodat je niets hoeft mee te nemen om van het zonnebad te genieten.

VANITAN SPRAYTANNING is
-Parfum vrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd word)
-Parabenen vrij (worden door sommige onderzoekers in verband gebracht met kanker)
-Erytrulose vrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA maar zit wel in veel tanning lotions)
-Aloë Vera vrij (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig, ben je sneller droog en raakt apparatuur niet verstopt)
-Alcohol vrij (kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken)
-Dierproef vrij
Spraytanning is een uitkomst voor jongeren onder de 18 jaar, mensen met psoriasis of vitiligo, maar ook voor mensen met huidtype 1, of diegene die mooi bruin willen worden maar niet onder de zonnebank willen.

TANDEN BLEKEN doen wij met de exclusieve bleeksets van Oxiwhite, deze zijn peroxide vrij en geheel veilig. U krijgt een resultaat tot in de perfectie. Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees. Doordat deze gels als een van de weinige volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening, wil dat zeggen dat het product volledig veilig is in gebruik en geen schade kan berokkenen. Zelfs niet wanneer u het doorslikt. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend.

Onze ERGOLINE COLLAGEENBANK stimuleert de huid tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor zal de huid er op een natuurlijke manier er stralender en jonger uitzien. Rimpels vervagen, donkere kringen rond de ogen verdwijnen, poriën krimpen en de huid wordt zachter en strakker. En dit allemaal zonder inspuitingen met gif, maar door puur licht. De collageenbank is ook zeer geschikt voor exzeem psoriasis- en acné bestrijding . En omdat alle UV straling uit het licht is gefilterd, is de collageenbank onschadelijk en geschikt voor alle leeftijden.

Onze PEDICURE heeft al ruim 20 jaar ervaring en een behandeling bestaat uit:
- Desinfecteren van de voeten
- Knippen en frezen van de nagels
- Behandeling van de nagelriemen
- Behandeling van ingegroeide nagels
- Behandeling van mycose (kalknagels) en voetschimmel (zwemmerseczeem)
- Verwijderen van eelt
- Verwijderen van likdoorns
- Afsluitend een kleine voetmassage

MANICURE
Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog en schraal zijn en uw nagels in een mindere conditie. Dan is de ideale verzorging een professionele MANICURE behandeling. Hierna zijn uw handen weer in een perfecte conditie. Onze uitgebreide manicure behandelingen bestaan uit:
- Desinfecteren van de handen en nagels
- Peeling van de handen met een scrub
- Handmasker
- Nagelriemen losmaken met een cuticle remover
- Verwijderen van loszittende velletjes
- Nagels vijlen
- Paraffinebad
- Blanke lak
- Handmassage

GELNAGELLAK is de beste uitvinding ooit voor wie houd van prachtig gelakte nagels! Met onze CND gelnagellak heb je geen last meer van loslatende of afbladderende nagellak. Met onze gelnagellak zijn je nagels voor 2 weken voorzien van prachtige glanzende nagellak. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons product geven we 10 dagen garantie. Indien binnen 10 dagen de nagellak tóch vervaagd of loslaat, lakken wij deze nagel opnieuw. Daarnaast beschermt de nagellak je nagels, maakt ze sterker en voorkomt dat ze breken of scheuren.

BODY SUGARING (ontharen met behulp van suikerpasta) is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen en je kunt het overal toepassen: op benen. billen, oksels, bikinilijn, rug, armen etc. en de methode is geschikt voor alle huidtypen. Bovendien is bodysugaring veel minder gevoelig dan harsen, is er geen kans op beschadiging of irritatie van de huid, werkt het desinfecterend en is je huid na de behandeling als extraatje zijdezacht.




Adres: Elshofstraat 9, 6921 BN Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0639138117
Stad: Duiven
Route: Elshofstraat 9
Postcode: 6921 BN


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 21:00
Dinsdag: 10:30 - 21:00
Woensdag: 10:30 - 21:00
Donderdag: 10:30 - 21:00
Vrijdag: 10:30 - 21:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Duiven, Spraytan Duiven, Gellak Duiven, Zonnebank Westervoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zonnestudio en Beautysalon SunTan4you Zonnestudio en Beautysalon SunTan4you 1 km Zonnestudio/Beautysalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid