facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tanneke's Atelier

Tanneke's Atelier

Info

Voor al u herstel- en verstelwerk aan u kleding. Ook voor maatwerk producten en voor workshops voor kinderen en volwassenen kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

Buiten herstel- en verstelwerk aan kleding of gordijnen, maak ik ook maatwerk producten op aanvraag en naar wens van de klant. De prijs word in dit geval altijd in overleg vast gesteld.

Ook geef ik diverse kinderworkshop voor kinderen van 6 jaar tot 12 jaar de prijsklasse ligt tussen de 60 en 80 euro bij 6 kinderen. Bij meer kinderen wordt er een meer prijs gevraagd.



"Verdient uw kleding een tweede ronde? Een nieuwe rits in uw broek of moeten uw gordijnen korter?Bent u op zoek naar een creatief kinderfeestje?Of wilt u zelf een keer creatief aan de slag met stof? Zoekt u iets speciaals gemaakt naar uw wensen van jas tot tas ?Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht."
Adres: Smisserstraat 3, 6031 AD Nederweert, 6031 AD Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0614858765
Stad: Nederweert
Route: Smisserstraat 3, 6031 AD Nederweert
Postcode: 6031 AD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autismeprikkels Autismeprikkels 207 meter Autismeprikkels biedt begeleiding – coaching – advies en educatie aan: kinderen, jong...
IKC De Kerneel IKC De Kerneel 1 km Een top school
Recensies
Na een aantal keren op en neer emailen om een afspraak te maken, waarop telkens snel gereageerd werd, tot een afspraak gekomen. Bij de pas-sessie was het contact vriendelijk en deskundig. Een paar weken later kon ik m'n jurk volgens afspraak ophalen. En de prijs was een enorme meevaller!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid