facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tank- en wasstation van der Burgh

Tank- en wasstation van der Burgh

Info

Auto van der Burgh heeft een tank en wasstation met shop

Geschiedenis

Bij Tank- en wasserette van der Burgh in Maasdam kunt u terecht voor voordelige brandstof, een perfect schone auto een gezellige shop met handige en leuke artikelen en verse broodjes.



"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: Sportlaan 1, 3299 XG Binnenmaas
Telefoonnummer: 078-6761000
Stad: Maasdam
Route: Sportlaan 1
Postcode: 3299 XG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Recensies
TANK HIER NIET! BELACHELIJK DUUR! Ik tank hier al jaar en dag, zowel privé als onze bedrijfsbussen, maar dat is nu afgelopen. Het is ongekend wat deze pomp flikt. Wekenlang daalt de gasprijs. Tot wel 30%! Wat doet deze pomp met hun benzine- en dieselprijs? Niks! Echt niks! Wat komt er gisteren in het nieuws? De gasprijzen stijgen weer. Raad eens? Meteen enkele centen de liter duurder. Concurrentie in de buurt als de Esso Blaaksedijk 4 minuten verderop, Witte Boerderij de Haan 7 minuten verderop etc.. verlagen wel allemaal gewoon hun prijzen.
Van het weekend hier weer getankt, alleen 1 van de automaat deed het niet, en vervelend dat je niet meer binnen kan afrekenen
Kom al jaren mijn auto wassen en tanken bij het bedrijf prima service. Paar weken geleden getankt en contant betaald was geen probleem. Vandaag wilde ik weer tanken en contant betalen alleen dit keer was dat absoluut niet mogelijk dat kon al 8 jaar niet meer.. Vervolgens op gewezen dat het bij een ander collega wel kon maar toen kon het opeens niet meer ivm de Corona. Ze bleef maar volhouden en werd onvriendelijk. Ik ga voortaan maar naar de Shell...
dit is een onbemande benzinepomp. plek voor vier auto's. en met een bandenspannings-apparaat. Gratis!! De benzineprijzen zijn altijd zo'n 14 a 17 cent goedkoper dan de prijzen van de pompen aan de snelweg, en ook beduidend lager dan andere lokale bemande pompen. Erbij zit een garagebedrijf, met een shop voor sigaretten, drinken, eten en auto-producten. Altijd vriendelijk personeel, tijd voor een babbeltje. Ik kom er graag!
De brandstof is vrijwel doorgaans relatief goedkoop.. De wasstraat is een absolute aanrader!.. De machine doet goed zijn werk, wordt vrij goed onderhouden en is niettemin fatsoenlijk geprijsd... Let wel op de openingstijden van de garage.. Er kan alleen binnen die tijden aangeschaft en gewassen worden id wasstraat..
Je kan gewoon aan de automaat betalen coronaproof dus geweldig
Tank hier al jaren, altijd schoon!! Binnen wordt je altijd vriendelijk geholpen!! Naar binnen toegankelijk voor iedereen!!
Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam een aanrader.
Noodzakelijk kwaad maar verder prima.
Ze verkopen er brandstof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid