facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TanjaSports House of Pilates

TanjaSports House of Pilates

Info

pilates in vele vormen: perfect/ medical/ power/ intense en personal! Zwangerschapspilates,Aerial voor volwassenen, tieners en ouder&kind. Kinderfeestjes!



"Ben je op zoek naar een studio waar ze pilates ademen?! Dan is onze studio misschien iets voor jou! Wij bieden een breed aanbod aan verschillende vormen van pilates. Ook beschikken wij over pilatesapparaten waaronder de reformer. Door onze ervaring en kennis over pilates, zorgen wij voor kwalitatieve lessen. Je kunt onder andere terecht voor therapeutische pilates lessen, medical pilates lessen, personal pilates en massage, zwangerschapspilates, aerial pilates lessen en reformer pilates lessen. Ook kun je je inschrijven voor een hersteltraining na burn-out of een hersteltraining na Covid. Wil je weer helemaal fit worden na de zwangerschap? Schrijf je dan in voor een cursus "fit na de zwangerschap"."
Adres: Veerdijk 40E, 1531 MS Wormer
Telefoonnummer: 0611017594
Stad: Wormer
Route: Veerdijk 40E
Postcode: 1531 MS



op zoek naar gerelateerd: Medical Pilates, Reformer Pilates Dordrecht, Hands on Pilates, Reformer Pilates Nijmegen, Reformer Pilates Veenendaal, Pilates Ridderkerk, Reformer Pilates Almere, Pilates Deventer
Recensies
Vanwege een blokkade in mijn nek en rechter schouderblad een spoed afspraak ingepland bij Tanja. Ik kon mijn nek niet goed meer draaien en had heel veel pijn. Nadat zij mijn schouderblad en nek behandeld had schoot het ineens los en kon ik weer normaal bewegen. Tanja gaf aan dat er nog wel een blokkade zit in mijn buik en deze wordt verder door haar behandeld. Ik kon na de behandeling gewoon mee doen met pilates les en de dagen erna weer normaal functioneren! Super fijn dat naast de reguliere lessen er ook behandelingen zijn zoals de hands-on pilates /bindweefselmassage.
Al sinds 2008 " klant" bij Tanja en haar team. Altijd veel persoonlijke aandacht en nooit is een les hetzelfde. Er wordt met allerhande tools gewerkt om de les af te laten wisselen wat nooit ten koste gaat van de professionaliteit van de les Pilates. Afgewisseld met lessen reformer zorgt Tanja ervoor dat klachten aan mijn gehele lijf worden verminderd en voorkomen. Elke les weer nieuwsgierig wat er op t programma staat. Echt even tijd voor mijzelf met een heel fijn team. Ik wens t iedereen toe.
Fijne Pilates studio met veel persoonlijke aandacht door Tanja en haar team. Ook de hands-on bindweefsel massages zijn super, ik was na zo’n massage direct een stuk soepeler en voelde mij sinds lange tijd veel meer ontspannen.
Wat doe je wanneer je door reguliere fysiotherapie niet van je klachten af komt? Handson pilates. De aanpak gaat heel anders. Pijn in je nek, dan ligt de oorzaak elders. De oorzaak wordt aangepakt! 1 behandeling heeft al effect, een paar verder en alles is beweegt soepel, licht en ruim en de pijn is weg.
Afgelopen Zaterdag heb ik een hands on massage gehad van Tanja en dat was een bijzondere ervaring! Ik had direct profijt van de behandeling en merkte tijdens de pilates les een enorm verschil bij de oefeningen! Zoveel meer soepelheid! Echt aan te raden als je ergens een blokkade hebt!
Gister een hands on sessie bij Tanja gehad. Een sessie waarbij er dmv bindweefsel massage de probleempunten wordt aangepakt. Ik kamp al jaren met onderrug problemen. En na 1 sessie meteen al het gevoel dat ik meer bewegingsruimte heb in mijn rug! Echt een aanrader!
Fijne reformer pilates lessen. Geduldige uitleg, kleine maar gezellige studio. Fijne docente.
Top, ik kon al snel terecht bij Tanja toen ze hoorde dat ik was gevallen, heel fijn. Massage en advies gehad in de mooie nieuwe ruimte. Kon me daarna meteen beter bewegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid